olapolap to możesz rodzić w domu. jesteś z Warszawy, więc możesz poprosić DOM NARODZIN o zorganizowanie porodu w domu. mają fachową opiekę i pomoc, obecnie organizują jedynie porody domowe, a od września 2010 może w końcu dostaną miejscówkę i znowu rozpoczną porody u siebie, ale skoro szpital Cię przeraża to polecam.Musze sie dowiedziec jak to wyglada w warszawskich szpitalachTez planuje, ze w nocy to M bedzie mi podawac dziecko i potem je przewijac, w koncu karmienie trwa ze 20-30 minut, wiec on w tym czasie zdazy sie zdrzemnac ;-) W koncu dziecko jest nasze wspolne, a nie tylko moje... Co do opieki w szpitalu, to na pewno fajniej jak to maz prowadzi pod prysznic, czy w nocy usiadzie na brzegu lozka i potrzyma za reke i poglaszcze po glowie
Wiesz moze jakie sa przeciwskazania do wypisania sie po tych 2h, o ktorych pisalas? Rozumiem, ze wypisuje sie razem z dzieckiem i je tez zabieram do domu, tak? Rodzina by mnie chyba wyklela za cos takiego, ale ja wcale nie mam ochoty grzac cudzego lozka :-( W ogole sama mysl o tym, ze bede rodzic w szpitalu, w obcym miejscu, mnie przeraza, chcialabym rodzic w domu
![]()
Ostatnia edycja: