Witam się na chwilkę,
dziś wyruszyłam w poszukiwaniu kiecki sylwestrowej a to co kupiłam to nawet kiecki nie przypomina, hehe.
tzn jest bardzo krótka i bardzo obcisła i nie wiem czy się odważę w niej wyskoczyć
Maja padła niedawno bo dziś znów spała do 10tej i póżniej po prawie 3 godzinach ją budziłam. Matko tak się rozleniwiłam,że śpię po 10 godzin i wstać nie mogę. Oj od poniedziałku trzeba się będzie przestawić.
T ma wyrzuty,że śpimy tak długo i chce mnie rano z łóżka zwalać jak sam wstaje,ale nie daję się;-)
Po świętach mam tak rozepchany żołądek,że tylko chodzę i jem więc sobie chyba zapasową kieckę wezmę jakby ta pękła z przejedzenia.
Maja dziś chodzi i śpiewa: Ziuzia lala duzia dodatek ciała matek,a jak jej dalej nucę to zamiat zabiorę ją na bal jest zabiole basien (czyt. zabiorę na basen) i jak się kłóci jak jej mówię,że na bal a nie na basen.
Ma być basen i koniec, pływaczka moja kochana.
A nie pisałam wam,że na ostatnim basenie zakładają maluchom okulary do pływania. Maja tak to przeżywała,że ciągle tylko chce na basen jechać i mówi,że pan jej kulary założy.
Aniez pewnie za bardzo na małża krzyczałaś i gardło nie dało rady;-) a tak na serio to 3mam kciuki aby to tylko chwilowy ból był.
Aniam oj to wesoło u Was będzie, a jak wy te maluchy uśpicie w nocy?
Gosiek super,że Ami już taka samodzielna, a jeśli chodzi o auto to współczuję i mam nadzieję,że gościu odda wam kasę.
Gosiek23s tym odpieluchowaniem się nie przejmuj nawet nie liczę ile razy Maja zasikała podłogę zanim się zupełnie odpieluchowała. Jak dziewczyny były to na legalu na swoje krzesełko nasiusiała,ale od dwóch miesięcy nie miała 'wpadki'. dwa-trzy razy tylko delikatnie popuściła pod drzwiami do łazienki bo nie zdążyła.
Mamusiu 3mamy kciuki za Kasię i jej maleństwo!
Elvie wyśpij się dziś koniecznie! Super,że z Maciejem wszystko dobrze, niech rośnie zdrowy!
Co do ubrań od tego gościa to mam nadzieję,że ubrania nie będą złe, jak przyjdą to napiszę.
Katik o to może w następnego sylwestra kwietniówki ci dotrzymają towarzystwa? Słodkiego lenistwa dla ciebie i Poli
Zielona jeszcze trochę się Konstancja rozkręci i będziesz miała małą katarynkę w domu.
Magda czyścioszku zaraź trochę tą energią!
Salamandra u nas też 14 ząbali i w szoku jestem,że niektóre maluszki już piątki mają. Myślałam,że na razie spokój będzie. Zapomniałam ci odpisać,ale też trochę specjalnie abyś sobie głowy tymi kieckami na razie nie zawracała
Gosieńka musimy Was kiedyś odwiedzić to Helenka Mai pokaże małe prosiaczki bo jeszcze nie widziała.
Monia tylko jak będziesz Hanię odzwyczajać to się nie zrażaj tak jak ja po pierwszym albo drugim dniu. Musisz być stanowcza, choć Ty pewnie to doskonale wiesz mając drugą starszą córę;-)
dobra zmykam bo fajną książkę dostałam od siostry
spokojnej nocki