reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się i uciekam... stroje mniej więcej skompetowane, teraz makijaż trzeba opracować... ja to pikuś, ale stary sobie zarzyczył być pomalowanym... matko...

reklama
Hej witam się i znikam na 16 z Natalką do lekarza a potem ze szwagrem na zakupy musimy kupić wszystkie potrzebne rzeczy dla Kasi i maleństwa jutro rano postaram się napisać coś więcej :tak:

Hej.
Jestem i zyje,ale dola mam takiego ze glowa mala.
Kupilismy samochod i okazalo sie ze zepsute bardzo powaznie.Jestesmy bez auta bo caly czas w warsztacie.
Podobno mozemy goscia denusjowac ale czy wygramy to wielka niewiadoma.Caly silnik do wymiany.Normalnie tylko sie pochlastac.Nie dosc ze kasy nie mamy to jeszcze to.

Amunia juz calkiem sie odcycowala.Wczoraj tak z ciekawosci jej dalam bo bylam ciekawa co zrobi.Popatrzyla podotykala a na koniec mnie ugryzla zolza jedna.
Poza tym dalej mama jest be.Super jest tylko tata.Tak mi przykro bo nie chce dac buzi nie chce sie przytulic.:-(

elvie dobrze ze z baczkiem wszystko oki.

mamusiu trzymam kciuki za Kasie i za malenstwo.

My tez spedzamy sylwka w domu bo babci nie ma wiec nie ma z kim zostawic Ami.
Zrobimy jakies zarcie wlaczymy muze i jakos zleci.Zazdroszcze tym ktore beda imprezowac,szczegolnie aniez bo tak fajnie beda poprzebierani i w ogole.
Aha jeszcze chcialam wam napisac,ze Amelia przesypia prawie cala noc i spi sama w swoim lozeczku.Pomyslec ze jeszcze dwa tygodnie temu chcialam je schowac bo stwierdzilam ze zagraca mi tylko pokoj bo ona cala noc przy cycusiu mamy lezala a na lozeczko nie mogla patrzec.Matko czemu ja tego cycka jej juz dawno nioe zabralam.

M. mi kino przełożył na jutro.. bo dzisiaj coś na stronie sobie namieszał i się teraz wścieka, a informatyk - koło ratunkowe nie odbiera telefonu:baffled:

Konstancja rozkreca sie z gadaniem. Nadal mowi przede wszystkim po swojemu, ale dwa dni temu zrobila dziadkowi prezent i powiedziala Heniek :-D A przed chwila zaczela mowic pie na pieluche i pieknie, zupelnie czysto mowi: kółko. O wlasnie powiedziala dobje:-)

Padam dziś na cyce, całe popołudnie a to przy garach, a to sprzątane, a to pranie, ale lubię wszystko porobione na Nowy Rok.

My też Sylwestra kameralnie w domciu, na bale się wychodziłam przed dziećmi, jak się odchowają pewnie znowu zaczniemy, póki co domówki całkowicie mnie satysfakcjonują. Zwłaszcza, że w tym roku szybko trzeba się ogarnąć, bo w poniedziałek do pracy:baffled:

Gosieńka myślałam ,że tylko ja taka wyrodna jestem, że wakacje czy ferie traktuję jak zło konieczne

Elvie super, że młody pięknie się rozwija, rośnij Maciusiu zdrowo:tak:
Zazdroszczę tescowych zakupów, też lubię ich ciuszki, ale w moim tesco masakra, nie było w czym wybierać

Aniez no to wyzwanie przed tobą:-D

Gosiek gratulacje:-). Chwilowym odrzuceniem się nie martw, to normalne przy odcyckowaniu.

gosiek - jak dla mnie ładny sukces masz za sobą, bo wiem, ze odcyckowanie do latwych nie nalezalo, a i spania w lóżeczku gratuluję. Trochę wytrwałości i wszystko idzie opanować :-)
Kiszka jedynie z Waszym autem

Elvie - najwazniejsze, ze kruszynka ma sie dobrze. Ja na kazda wizyte czekam niecierpliwie. pech tylko, ze zmienilam lekarza i ten nie wykonuje usg co miesiac jak poprzedni gin. Ale moze to i lepiej, choc sama czulabym ulge widzac maluszka i wiedzac, ze wszystko gra.
A tak na marginesie Macius jest juz idealny do USG 3D. Ja z tego okresu mam nagrany filmik na DVD

Aniez - poszperam i pokaze Ci zdjecie jak ja sie umalowalam na identyczna impreze. Moze zainspiruję :-)

Kostka jeszcze Cie zagada Zielona :-) Ja czuję, że jak sie rozkreci to buzki nie zamknie :-)
Adas na kółko mówi " kołko" z fajnym akcentem na o. A tez ku mojej radosci, nauczył się ładnie mówić ciasto i gwiazda. Na pieluchę - i pełną i czystą, tak samo jak na kupę, mówi pupa.

Odkrylam, ze my mamuski wszystko ladnie zdrobniamy, a dziecku latwiej i szybciej zapamietac i mowic tak normalnie np jabłko zamiast jabłuszko czy truskaweczka itp.

magda ja dobrze widzę!? Zosia ma 14 ząbków??? wow, toz to chyba rekord na kwietniowkach :-)

reklama
Witam się,

Gosiek
, dobrze, że Ami już nie chce cycusia. Gratuluję wytrwałości :-)

Kittek, a Wam gratuluję odsmoczkowania, nas to też czeka, tylko czekam na czwórki, aż się wybiją...

Zielona
, dla K. gratki za nowe słówka...

Moja H. stoi w miejscu z gadaniem, za to nadrabia ruchem...w tej chwili jest już wszędzie, łącznie ze stołami, krzesłami...wczoraj wizytowaliśmy u dziadków, którzy na choince cukierasy mają....hehe, dziś rano już ich na dole do wysokości łapek małego złodzieja nie było - poszły wszystkie do małego brzuszka...

no i moja córcia kocha.............uwaga, uwaga.................kury...nie tam jakieś tygrysy, konie, psy czy koty...po prostu kury to są najpiękniejsze zwierzęta na świecie, może je godzinami oglądać na youtube...i jak ja mam jej powiedzieć, że ona je czasami wcina na obiad, hę ?

Do góry