I ja się witam wieczorową porą.
My mamy wolne, nadrabiamy spanie i... spotkania towarzystkie
Dziś byliśmy zobaczyć salę na sylwestra bo znajomy organizuje w kręgielni, a przy niej jest mała salka właśnie i tam robimy sylwestra. Maja się wyszalała na piłkach, a później do znajomych pojechaliśmy... taaa tylko nasi mężowie się nie dogadali i przez gadkę gdzie się spotykamy jak ze sobą rozmawiali w samochodzie wyszło na to,że my pojechaliśmy do nich a oni do nas, hehe. Był szybki zwrot w tył i spowrotem do samochodu bo oni pod bramką z winkiem czekali a my się do nich do domu się z ciachem dobijaliśmy, na szczęście blisko siebie mamy. Następnym razem to my się z koleżanką będziemy dogadywać bo chłopy znów namieszają.
Wieczór zakręcony,ale udany
Maja nam się poprzestawiała bo dłuuugo jej rano pozwalamy spać i do 10tej leniu****emy. Od poniedziałku się przestawi więc się nie martwię.
Moja dzielna dziewczynka zasypia sama bez smoka, czasami troszkę jeszcze siedzę u niej i baję opowiadam,ale odsmoczkowanie się udało i zajęło jej trzy dni i dwie nocki
))
Uśmiałam się z Aniezowych rękawiczek w sklepie z odzieżą żałobną, ja bym się chyba nie odważyła tam nic kupić.
Mamusia kciuki mocno zaciśnięte.
Magda spróbuj u tego gościa, może sobie coś fajnego wylictytujesz. Ja świetną kieckę właśnie wylicytowałam, niektóre rzeczy ma śmieszne,ale inne bardzo fajne i za niską cenę.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Marta zdrówka dla Was!!!
Nata zdrówka dla małża i Julci!
Elvie mam nadzieję,że coś fajnego wykombinujecie. Kobieto ja cię podziwiam, ty masz w sobie tyyyyyle energii,że szoooook!!!!
Kamisia niezły z ciebie detektyw,ale z tym gościem to jakaś masakra, trzeba uważać.