reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Mamusia kciukasy zaciśnięte:tak:

Marta jak Olusia? Zdróweczka życzymy

Elvie do Sylwestra jeszcze masa czasu, coś wykombinujecie:-)

Sklep dla żałobników mam niedaleko domu, nie przyszłoby mi do głowy, że w takim sklepie można się na Sylwestra zaopatrzyć

A ja po wyprzedażach polatałam i masakra w tych sklepach, nawet na siłę nic bym nie kupiła. Kurczę kasę człowiek chce wydać a nie ma na co. Nie pozostaje nic innego jak zaoszczędzić:cool2:

Mamusia- &&&&

Magda- heheh... ja co do zakupów może niewypredażowych ale wogóle jakos nie umiem wydac kasy jak mam za wiele w tych sklepach w galerii... chyba nie nadązam za moda ...poprostu te ciuchy do mne nie trafiają, jak dla mnie częśc z nich kojarzy sie ze starymi babciami,lub szmatkami w których jakos siebie nie widze, i wes tu wydaj kase.

coś w tym jest bo jak ma się kase na wydaniu to w sklepach echo , a jak kasy nie ma to chodzi się po tej galerii z szczęką na podłodze. Ja mam karte upominkową do reserved więc jak znajde czas napewno ją wydam . W piątek przed świętami kupiłąm sobie śliczną czerwoną kiecke typu ołówek czy jak to tam się zwie. Jak teraz zobacze ją za 40 zeta np to się wkurze:/no ale nic to chciałąm mieć ją na święta więc zainwestowałam.

Mamusiu-trzymam kciuki za małą Weroniczke i jej mamusie.
24 grudnia moja koleżanka przez cc urodziła synka kacperka w 7 m-cu ciąży. Los chciał że we wtorek pochowała tate, który nagle zmarł na zawał serca. Wigilia była dla niej bardzo ciężkim okresem, dostała wysokiego ciśnienia i od razu pojechałą do szpitala, tam bez sekund zastanawiania zrobli jej cc. Maluch waży 1,6 kg, zaczął sam oddychać. Dorotka dziś mówiła, że jak się wybudzała po narkozie to widziała tate, trzymał ją za rękę i głaskał....smutne to wszystko-jedno życie odchodzi, drugie przychodzi

A ja dziś cały dzień bawiłam się w antyfrauda. Dzisiaj okazało się że na teściową ktoś wziął kredyt na 15 tysiaków. Bidna długów ma jak stąd do meksyku i ani jej się sniło brać kolejnego kredytu. Zreszta z rentą 563 zł marne szanse na zdolnośc kredytową. Kilka lat temu brała kredyt przez pośrednika i dziś ten sam pośrednik wykorzystał jej dane i wziął kredyt.Gościu już nie był dostępny pod żadnym nr więc troche mi zajęło wyszukanie dziada i ustalenie faktów. W pracy na codzień zajmuje się wyłudzeniami kredytów i oszustwami kredytowymi więc od razu w imieniu teściowej napisałam zawiadomienie na Prokurature i do Banku.Odnalazłam gościa i do jutra czekam na jego propozycje rozwiązania sprawy. Przyznał się że forse z kredytu ma na koncie i prosi żebym nie składała doniesienia. Niestety w tym temacie jestem nie ugięta. Teściowa jak ta krowa chciała podpisać umowe w swoim imieniu i zgodzić się żeby on wpłacił tą forse do Banku.Pewnie zostałaby z kredytem i bez forsy.Bo się Pana jej żal zrobiło. Ludzka naiwność mnie przeraża.
Elvie- cudnie że idziecie na Sylwka. My byliśy rok temu na Kaszubach teraz zostajemy w domu bo moi rodzice mają wychodne i nie ma z kim Toska zostawić....Ale będzie wesoło, przy talencie tanecznym Antola damy czadu do białego rana. Sasiedzi pewnie wpadną i mój brat więc nudno nie będzie
Mąż grzańca zapodał i już przechylam drugą szklaneczke- mniaam...

Mamusia kciuki zaciśnięte!
Kamisia, ale z Ciebie sprytna kobietka! Super, że znalazłaś gościa, i dobrze, że trzymasz rękę na pulsie, bo nie wiadomo jakby się to skończyło.
Smutne to co piszesz o koleżance! Czasami los nas tak ciężko doświadcza. Trzymam kciuki za świeżo upieczoną mamusię i jej synusia! będzie dobrze.

Moje dziecko przez święta poprzestawiało sobie zupełnie pory spania i teraz jest tragedia! godzina 21 a on zwarty i gotowy do zabawy!
miłego wieczoru!

Ostatnia edycja:
Mati - bezblędny :-D Dzieciaki takie slowa lapia w locie :-)
Elvie - no super.jak Ty masz dobrze z mama.
Na sylwka chetnie bym wyladowala np we Wroclawiu na starowce. Imprezowac mi sie nie chce, ale mega pokaz fajerwerkow bym obejrzala
Kamisia - tesciowka powinna byc dumna z synowej :-)
mamusiu - trzymam kciuki.

mamusia - kciuki zaciska mocno już dziś, będzie dobrze!!

salamandra - do Wrocka zawsze zaproszenie aktualne:tak:

My po zakupach. kalendarz fajny sobie kupiłam to szczęśliwa jestem:-)
Pampersy w tesco w promocji, ale tylko rozm. 3 po 46,99 a większe po 56,99zł:wściekła/y:
Obkupiłam za to młodą w F&F ciuszki na zapas, bo za 8/9zł za sztukę były a ja je lubię, fajne gatunkowo są.

Sałatki i tostów się objedliśmy za dwoje co najmniej. Teraz lecimy młodą kąpać, a później nadganianie poczty, bo początek katalogu to wszyscy nieaktywni katalog chcą..

Miłego wieczoru, laski!

reklama
I ja się witam wieczorową porą.
My mamy wolne, nadrabiamy spanie i... spotkania towarzystkie :)
Dziś byliśmy zobaczyć salę na sylwestra bo znajomy organizuje w kręgielni, a przy niej jest mała salka właśnie i tam robimy sylwestra. Maja się wyszalała na piłkach, a później do znajomych pojechaliśmy... taaa tylko nasi mężowie się nie dogadali i przez gadkę gdzie się spotykamy jak ze sobą rozmawiali w samochodzie wyszło na to,że my pojechaliśmy do nich a oni do nas, hehe. Był szybki zwrot w tył i spowrotem do samochodu bo oni pod bramką z winkiem czekali a my się do nich do domu się z ciachem dobijaliśmy, na szczęście blisko siebie mamy. Następnym razem to my się z koleżanką będziemy dogadywać bo chłopy znów namieszają.
Wieczór zakręcony,ale udany :)
Maja nam się poprzestawiała bo dłuuugo jej rano pozwalamy spać i do 10tej leniu****emy. Od poniedziałku się przestawi więc się nie martwię.
Moja dzielna dziewczynka zasypia sama bez smoka, czasami troszkę jeszcze siedzę u niej i baję opowiadam,ale odsmoczkowanie się udało i zajęło jej trzy dni i dwie nocki :)))

Uśmiałam się z Aniezowych rękawiczek w sklepie z odzieżą żałobną, ja bym się chyba nie odważyła tam nic kupić.

Mamusia kciuki mocno zaciśnięte.

Magda spróbuj u tego gościa, może sobie coś fajnego wylictytujesz. Ja świetną kieckę właśnie wylicytowałam, niektóre rzeczy ma śmieszne,ale inne bardzo fajne i za niską cenę.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Marta zdrówka dla Was!!!

Nata zdrówka dla małża i Julci!

Elvie mam nadzieję,że coś fajnego wykombinujecie. Kobieto ja cię podziwiam, ty masz w sobie tyyyyyle energii,że szoooook!!!!

Kamisia niezły z ciebie detektyw,ale z tym gościem to jakaś masakra, trzeba uważać.

Ostatnia edycja:
Do góry