reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

marta - zdrówka!! i ładnej pogody jutro..

A ja o 23:00 podobno skończyłam pracę, usiadłam z kawałkiem torta i stwierdziłam, że może się dzisiaj położę szybciej spać. Później coś mi do głowy strzeliło, by jeszcze mailing zrobić, by cele wypisać, megaanalizę przejrzeć i za moment 1:00, a jeszcze pranie bym poskładała i ze dwie pralki na wypranie czekają, naczyń do mycia cała sterta, ale to już rano M. pozmywa;-) Dość na dziś, idę Lenkę przewinąć i uderzam w kimę.
Dobrej nocy, lasencje!

reklama
Właśnie przeczytałam M. tekst pod nowym suwaczkiem:happy2:
Nie wiem, czy to był najlepszy pomysł, bo stwierdził, że będzie od dzisiaj kołysanki do brzucha śpiewał:szok::-D

Witam tylko szybko.

Nie mam na nic czasu goscie goscie goscie itp itd, wczoraj bylam na odmozdzajacym spotkaniu z gimnazjum (ta ekipa najlepiej sie trzyma), dzisiaj nastepi goscie i jutro ... a ja przed sesja mniaaaam

Jeszcze do tego mam syna swojej siostry

Uffff odpoczynku przybywaj

witam!
dzisiaj się zorientowałam, że uciekł mi jeden dzień! myślałam, że dziś wtorek!
tak to jest jak się ma wolne, chce się, żeby czas w miejscu stał! ale się nie da.
Siedzimy w domku, bo Mateuszka dalej męczy ospa, tak cieplutko, a nie mamy jak wyjść z domu.
Marta zdrówka dla Ciebie i Oleńki.
Elvie, ale zleciało, już połowa ciąży za Tobą, ależ ten czas leci...Straszny z Ciebie nocny marek! Ja jestem pod koniec dnia tak zmęczona, niewiele mi się udaje zrobić jak dziecko pójdzie spać, chociaż plany mam zawsze wielkie!
Isabela mam nadzieję, że spotkanie się udało. Ja bardzo lubię się spotykać z dziewczynami z liceum, są to babskie spotkania, (bo to żeńska szkoła była), ale zawsze udane!

pozdrawiam miłego dnia dla wszystkich

Dzieńdoberek:-)

Zupka ugotowana więc mam czas na kawę bo głowa mi dzisiaj pęka:-(

Gosia zdrówka dla Matiego, niech mu ta ospa w końcu odpuści

Isabela ty to masz najazd gości :szok:

Elvie a co z twoim postanowieniem że będziesz chodzić spać przed 24 :-p

Aniez jak tam dzisiaj się czujesz?

Marta zdrówka dla ciebie i dla Olki

Aniam to się nieźle obkupiłaś :tak:

Miłego dnia babeczki

Nata- to zdówka dla Julci i męża ;-)

Gosieńka- dzięki, dzisiaj plecy lepiej (na szczęście), ale nos mi odpada :-( chcę zimę, bo ta jesień za oknem mnie wykończy!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Aniam- jak ktoś sobie sam robi kuku i siedzi w robocie w wymuszonej pozycji, nie zmieniając jej ileś tam h, nie ćwiczy, rozmawia przez tel. przytrzymując go brodą, to potem cierpi... na własne życzenie, więc zaciskam zęby i nie marudzę, ale zestaw do tel. już wydłubałam z torebki, bo po coś go mam, nie? A bluetootha z samochodu muszę przytargać ;-)

Dobra... koszula, koszulą, jakąś mniej strojną założę, jak nic gotyckiego mi w łapska nie wpadnie... ale koronkowe rękawiczki potrzebuję! Laski... help... gdzie to kupić???????????????????????????????:szok:

reklama
Magda, moja zgroza juz od kilku miesiecy wychodzi gora z lozeczka. Ale ona to wielkolud jest...

właśnie dlatego my nauczyliśmy H szczebelek wyciągać z łóżeczka, żeby akrobacji nie próbowała i działa...stres tylko lekki, bo potem można tym szczeblem podczas snu między oczy dostać :-)

A mój małż to ma na jej punkcie bzyt i już się boję co to będzie jak ona dorośnie :rofl:

oj, wiem coś o tym :-)

małż mi się rozchorował, więc mam dwoje dzieci - jedno samodzielne (czytaj Julka) i drugie malutkie :)

zdrowia dla 'dzieciaczków' ! :-)

Dobra... koszula, koszulą, jakąś mniej strojną założę, jak nic gotyckiego mi w łapska nie wpadnie... ale koronkowe rękawiczki potrzebuję! Laski... help... gdzie to kupić???????????????????????????????:szok:

Aniez, a może Sokolnicza ? tam są dodatki ślubne, ale że teraz do slubu w różnych kolorach panny startują, to i może czarne nabędziesz? poza tym, w czasie sylwestrowym tam też takimi ciuchami handlują...

możesz też uderzyć tutaj: Maskowy Bal - Wypożyczalnia strojów, kostiumów karnawałowych i przebrań we Wrocławiu. Stroje, kostiumy karnawałowe, przebrania dla dorosłych i dzieci.

witam się,
H wstała wiec lecę do Niej, potem więcej napiszę...

buziaki,

Do góry