reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Monia, a u nas sie szcebelki nie wyjmuja. W mex. nikt nie slyszal o takim cudzie techniki ;-) A poza tym co to za frajda normalna droga sie ewakuowac?

Tygrysek, wez sie otrzasnij i wklejaj swoje posty na watku, ktory jest dla wszystkich konkursouczestnikow.

reklama
Hej
kamisia mi Adasiek tez tak wylazł jeden raz, na szczęscie, tak jak u zielonej, łóżko przy jego wyrku stoi więc nic sie nie stalo. Ale prosilam by pokazal jak to zrobil i mimo wszystko mrozi krew w zylach. Dlatego automatycznie następnego dnia szczebelki wyjełam. Tydzien byl koszmarem, bo maly nie dal sie ulozyc do spania w poludnie, ciagle uciekal. Teraz juz wszystko wrocilo do normy. Jedynie ok4 rano wpełza nam pod kołdrę :-)

Nocnikowanie u nas ku lepszemu. Adas potrafi wstrzymywać i zrobi siku za kazdym razem jak go posadzę. Lubi prosto do kibelka, bo tam moze sobie urwac papier i pisionka wytrzec, a na koniec spuscic wodę ;-) Niestety nigdy nie wola jak ma pieluche lub majty. Posadze go jest git - zrobi. Nie posadze to nie zawola.

aniez kumpela zrobila takie rekawiczki z kabaretek. Bez palcow, tylko dziurka na kciuk :-)

Hej ho
Dziecko molestuje kartkę świąteczną z melodyjką i światełkiem, taka mała rzecz a cieszy!!!

Powoli robi sie sylwestrowo tutaj, hehe Aniez rękawiczki z koronki , od razu mi sie przypomniala 1 komunia św. :-) a gdzie jeszcze czarne dostać hhmmm nie mam pojęcia.
My na Sylwka idziemy do miejscowego klubu, nie powiem będziemy z K , prawie najmłodsi na tym balu. hehhe przynajmniej nie bede zazdrosna o młode laski, bo takich tam niedosyt. Małego zostawiam u rodziców juz w piatek, bo bedzi mi po drodze ze spotkania z chcrzesniaczką bo jeszcze na mikołaja czeka.:cool:

Zdrowka dla wszystkich chorujących.

Hej
moje dziecko ma własne, dorosłe łóżko, ale służy mu do dekoracji, bo nie chce w nim spać!
Mojej koleżanki mąż dostał ze szczebelka łóżeczkowego, mało co oka nie stracił, od własnego dziecka, nawet oddać można!
Odkąd siedzimy z ospą w domu, malujemy, lepimy plasteliną! dzisiaj Mateuszowi upadł pędzel na podłogę i co usłyszałam: kurcze mać!

Mati rządzi:-D

A my zaraz pchełkę budzimy i jedziemy po moją mamę na PKS, a później po pampersy do tesco, bo promocja;-)

Wiadomość dnia: idziemy na Sylwestra:szok::happy2:
Gdzie? Nie wiem:-D
M. wykombinował, a mama się zaoferowała, że chętnie z wnusią zostanie, więc wybywamy:happy2:

Elvie jak ja Ci zazdroszczę !
Sama bym się pobawiła, ale nie mam szans w tym roku, niestety!

nie wiem o której to moje dziecko pójdzie dziś spać, już po 18 a on ma jeszcze tyle energii!

reklama
Hej bedzie krotko i zwiezle bo pisze z tel.
Wlasnie wracamy z warszawy zawiezlismy moja szwagierke do szpitala na bielanach dostala zastrzyk ze sterydem i w piatek a najpozniej w pon. zrobia jej CC a maluszka przewioza do instytutu matki i dziecka (pistalm wam kiedys ze malenstwo ma przepukline pepkowa) W piatek znowu jedziemy do niej i prawdopodobnie zostajemy w Wawie na sylwestra spedzimy go z Kasia w szpitalu o ile pozwola nam zostac
Trzymajcie &&&&& za mala Weroniczke

Do góry