reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Monia, a u nas sie szcebelki nie wyjmuja. W mex. nikt nie slyszal o takim cudzie techniki ;-) A poza tym co to za frajda normalna droga sie ewakuowac?

Tygrysek, wez sie otrzasnij i wklejaj swoje posty na watku, ktory jest dla wszystkich konkursouczestnikow.

reklama
Hej
kamisia mi Adasiek tez tak wylazł jeden raz, na szczęscie, tak jak u zielonej, łóżko przy jego wyrku stoi więc nic sie nie stalo. Ale prosilam by pokazal jak to zrobil i mimo wszystko mrozi krew w zylach. Dlatego automatycznie następnego dnia szczebelki wyjełam. Tydzien byl koszmarem, bo maly nie dal sie ulozyc do spania w poludnie, ciagle uciekal. Teraz juz wszystko wrocilo do normy. Jedynie ok4 rano wpełza nam pod kołdrę :-)

Nocnikowanie u nas ku lepszemu. Adas potrafi wstrzymywać i zrobi siku za kazdym razem jak go posadzę. Lubi prosto do kibelka, bo tam moze sobie urwac papier i pisionka wytrzec, a na koniec spuscic wodę ;-) Niestety nigdy nie wola jak ma pieluche lub majty. Posadze go jest git - zrobi. Nie posadze to nie zawola.

aniez kumpela zrobila takie rekawiczki z kabaretek. Bez palcow, tylko dziurka na kciuk :-)

Hej ho
Dziecko molestuje kartkę świąteczną z melodyjką i światełkiem, taka mała rzecz a cieszy!!!

Powoli robi sie sylwestrowo tutaj, hehe Aniez rękawiczki z koronki , od razu mi sie przypomniala 1 komunia św. :-) a gdzie jeszcze czarne dostać hhmmm nie mam pojęcia.
My na Sylwka idziemy do miejscowego klubu, nie powiem będziemy z K , prawie najmłodsi na tym balu. hehhe przynajmniej nie bede zazdrosna o młode laski, bo takich tam niedosyt. Małego zostawiam u rodziców juz w piatek, bo bedzi mi po drodze ze spotkania z chcrzesniaczką bo jeszcze na mikołaja czeka.:cool:

Zdrowka dla wszystkich chorujących.

Hej
moje dziecko ma własne, dorosłe łóżko, ale służy mu do dekoracji, bo nie chce w nim spać!
Mojej koleżanki mąż dostał ze szczebelka łóżeczkowego, mało co oka nie stracił, od własnego dziecka, nawet oddać można!
Odkąd siedzimy z ospą w domu, malujemy, lepimy plasteliną! dzisiaj Mateuszowi upadł pędzel na podłogę i co usłyszałam: kurcze mać!

Mati rządzi:-D

A my zaraz pchełkę budzimy i jedziemy po moją mamę na PKS, a później po pampersy do tesco, bo promocja;-)

Wiadomość dnia: idziemy na Sylwestra:szok::happy2:
Gdzie? Nie wiem:-D
M. wykombinował, a mama się zaoferowała, że chętnie z wnusią zostanie, więc wybywamy:happy2:

Elvie jak ja Ci zazdroszczę !
Sama bym się pobawiła, ale nie mam szans w tym roku, niestety!

nie wiem o której to moje dziecko pójdzie dziś spać, już po 18 a on ma jeszcze tyle energii!

reklama
Hej bedzie krotko i zwiezle bo pisze z tel.
Wlasnie wracamy z warszawy zawiezlismy moja szwagierke do szpitala na bielanach dostala zastrzyk ze sterydem i w piatek a najpozniej w pon. zrobia jej CC a maluszka przewioza do instytutu matki i dziecka (pistalm wam kiedys ze malenstwo ma przepukline pepkowa) W piatek znowu jedziemy do niej i prawdopodobnie zostajemy w Wawie na sylwestra spedzimy go z Kasia w szpitalu o ile pozwola nam zostac
Trzymajcie &&&&& za mala Weroniczke

Do góry