reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Magda, moja zgroza juz od kilku miesiecy wychodzi gora z lozeczka. Ale ona to wielkolud jest...

Kamisia, wiem jakie to przezycie jak pierwszy raz odkrywasz, ze masz malego uciekiniera. My szczesliwie mamy lozko przy lozeczku Kostki, a jej na szczescie nie przyszlo jeszcze do glowy wychodzic w miejscu, gdzie lozka nie ma

reklama
kamisia - moja też już próbowała wychodzić, teraz z nowego łóżka już nie musi.

Zielona - ja miałam z aldo. Idź do obuwniczego i zapytaj, z pewnością coś mają.

A ja poprzeglądałam trendy w makijażu sylwestrowym i nadal szalenie modne są sztuczne rzęsy. Tych zagęszczanych nie polecam, ale takie na jedną noc lubię:tak: W oriflame jest od dzisiaj promocja (26,90zł) i dwie wersje do wyboru. Dodałam też wpis na blogu, jak takie rzęsy nakładać - wrzucam, może któraś skorzysta;-) Sylwestrowo: sztuczne rzęsy - jak nakładać? | oripolska.pl
Lubię to mile widziane:-D

A ja znowu przeziebiona ... koszmar wrocil ... plecy nieco lepiej, ale szalu nie ma, jak to mowia.
Ja musze z tym ciemnym makijazem pocwiczyc, kiyrdys robilam i byl niezly, ale musze sie dokopac do cieni Burjouis bo je gdzies wciepalam a mialy odpowiednia tonacje... no i koncepcji stroju sylwestrowego brak... buuuuuuuuuuuu...

magda - ja polecam klej do rzęs z inglota, kosztuje 3zł a jest najlepszy ze wszystkich, które testowałam:tak:

aniez - zdrówka! na Sylwka jakąś małą czarną z szafy wyjmiesz, wysokie szpile, smoky eyes i będzie git;-)

Nooo... tylko ja mam tam za wampirzyce robic... wiec leginsy i szpile OK... wymyslilam koszule z zabotem i lufke do fajki.... jafj ktos wie gdzie kupic, to ja poprosze o namiary :))) koszule nie lufke... mocny make up i bedzie wersja minimalistyczna... ale chetnie wezme inne pomysly...

Witam wieczorkiem :-)

Obiecałam to jestem:-)
Nasze święta też bardzo udane i bardzo głośne;-) Szóstka rozwrzeszczanych dzieciaków przez 3 dni w jednym domu to nie lada wyzwanie dla mojej i nie tylko mojej głowy :-D
Generalnie siostra mojego małża stwierdziła że następnym razem to my musimy z połową świni i z pięcioma kurczakami do nich przyjechać bo nasze obrzartusy zmiatały wszystko z talerzy a Helenka to przechodziła wszystkich i dziwię się że rozwolnienia nie dostała po tym co jej w brzuchu lądowało:-D
Wszystko super tylko ta odległość nas dobija :-(

Elvie spóźnione życzenia dla M:-) Wczoraj kiedy pisałam do ciebie sms telefon mi siadł i głupio mi już było pisać o 23 sms z życzeniami :zawstydzona/y:

Katik zdrówka dla Polinki

Aniez kurcze moje plecy też znowu wysiadły więc łączę się z tobą w bólu:-(

Zielona Helenka też jak zrobiła siusiu do nocnika to musieliśmy wszyscy bić jej brawo:tak:Mam nadzieję że Kostka cię zaskoczy i za kilka dni ładnie będzie robić na nocnik:tak:

Kamisia to z Antolka mały akrobata ci rośnie;-)

Magda bo chłopy tak mają najpierw przepraszają a potem znowu foch ;-)

Agnieszka teraz czekamy na fotki nowego kolorku:-)

Kittek zobacz czy w twojej zmywarce nie miga jakaś kontrolka, w mojej starej jak coś się działo to migało światełko, w zależności ile razy wtedy wiadomo było z czym jest problem.W tej którą mam obecnie wyświetla się kod który określa rodzaj usterki.
A Tomek nieźle zabalował, mam nadzieję że podłogi wszystkie pomył za karę :tak:

salamandra fasolka to na pewno zadowolona z czekoladek jest:-D

Helenka dzisiaj sama zasnęła w swoim nowym łóżeczku i zobaczymy co będzie w nocy.
Generalnie to śmieszna jest bo przez te święta tak się nauczyła że ma mnie i małża obok siebie że jak coś chce to woła "mama tata" :-) A mój małż to ma na jej punkcie bzyt i już się boję co to będzie jak ona dorośnie :rofl:

Miłego wieczorku

Witam poświątecznie
Aniam wy 8h nad morze jedziecie?? Przecież my z Rybnika jedziemy ok. 9h! No ale jak wskoczymy na autostradę w świerklanach to dopiero w Legnicy z niej zjeżdżamy. Ale że wyjeżdżamy ok. 2 w nocy to jeszcze !

Jak jedziemy pod mielno to 500km nam tego wychodzi autostrady brak , wiec z przerwą na wyżerkę nie raz się tego tyle robi. Pod międzyzrdroje jeszcze dalej bo prawie 700 :no: także jak mam wybierać trasowo to wolę jednak włochy . bo tam od wyjazdu z Polski tylko autostrada i tak do samego końca , zanudzić się można . zresztą ja uwielbiam włochy . tylko plaża w bibione czasem wkurza bo jak się stanie na końcu to wody nie widać . ok 500m szerokości ma

A ja znowu przeziebiona ... koszmar wrocil ... plecy nieco lepiej, ale szalu nie ma, jak to mowia.
Ja musze z tym ciemnym makijazem pocwiczyc, kiyrdys robilam i byl niezly, ale musze sie dokopac do cieni Burjouis bo je gdzies wciepalam a mialy odpowiednia tonacje... no i koncepcji stroju sylwestrowego brak... buuuuuuuuuuuu...

a co Ci w te plecy ?

Nooo... tylko ja mam tam za wampirzyce robic... wiec leginsy i szpile OK... wymyslilam koszule z zabotem i lufke do fajki.... jafj ktos wie gdzie kupic, to ja poprosze o namiary :))) koszule nie lufke... mocny make up i bedzie wersja minimalistyczna... ale chetnie wezme inne pomysly...

widziałam takie w bershce czy jak to się tam pisze

dziś pojechałam na wyprzedaże . kupić sobie coś w ramach gwiazdki :-D
szał normalnie co się działo . w zarze stałam 30min do kasy . w venezi są przeceny kozaków o 50 % więc był taki tłum że polazłam :no: choćby najpiękniejsze buty świata tam były , to w tym tłumie nie dało się nic kupić .
Ale z kilkoma ciuchami przybyłam do domu więc nie jest źle . kozaki też są , ale z ecco bo reklamowałam tam buty i dostałam zwrot gotówki , to akurat się dołożyło na inne .

Jutro do pracy .

Olka chce siadać na nocnik co u niej jest już jakimś postępem , ale tylko na nim siedzi i nic z tego nie wynika

reklama
hej dziewczyny
wybaczcie ze nie nadrobie, ale ledwo zyje. Olka przez caluskie swieta byla chora, w wigilie i pierwsze swieto prawie caly czas spala...dzis juz tylko kaszle ale za to sprzedala cale to paskudztwo mi:( a jutro znowu ruszamy z wyjazdami do Olsztyna wiec nie ma lekko...
postaram sie jutro wieczorkiem na spokojnie poczytac, teraz zmykam do lozka

dobrej nocki!

Do góry