a co zamawiałaś i u kogo? wrzuć link, żeby się inna Kwietniówka nie nacięła..Kurde no...
Zamawialam na Allegro prezent dla Oli i mnie oszukali zresztą nie tylko mnie... 150zl poszlo sie..
W efekcie nie mam ani prezentu ani pieniedzy...
reklama
Zamawialam kuchenke z FP, konto juz zawieszone, wiec sie nie wpakujecie... Kurcze ale zla jestem..
Myslicie ze mam to na policje zglosic?
Kurcze zlozylismy sie z rodzicami i siostrą, to mial byc prezent na mikolajki, zla jestem okropnie...
Myslicie ze mam to na policje zglosic?
Kurcze zlozylismy sie z rodzicami i siostrą, to mial byc prezent na mikolajki, zla jestem okropnie...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Marta zgłoś do allegro że takie coś jest i spytaj co dalej masz robić czy policji też zgłaszać czy jak...
Witamy
Przeprowadzka w pelni, dzisiaj sie przeprowadzamy (przez caly tydzien sie przeprowadzamy, ale dzis juz definitywnie hehe)
Milion gosci w niedziele sie juz zapowiedzialo
Koncza mi sie sily
Do czasu jak zasiade w swoim lozku, pa
Przeprowadzka w pelni, dzisiaj sie przeprowadzamy (przez caly tydzien sie przeprowadzamy, ale dzis juz definitywnie hehe)
Milion gosci w niedziele sie juz zapowiedzialo
Koncza mi sie sily
Do czasu jak zasiade w swoim lozku, pa
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kici Miołści, zrozumienia, zdrówka i wszytkiego co najlepsze!
marta - zgłoś do Allegro koniecznie
kici - miłości, uśmiechu, spełnienia marzeń!!
Nasz wyjazd nie wypalił, bo mamy dzisiaj dzień śpiocha.
M. położył się spać po 13:00 i spał do teraz.
Ja z Lenką spałam od 14:30 do 16:30.
Teraz szybko kaszę gotuję, gulasz podgrzewam i jak zjemy to zrobimy małej wypad do Pasażu do małpiego gaju - niech się wygania z tatusiem, a mamusia obok posiedzi w Grycanie, porcję lodów zje i koktajl wypije
kici - miłości, uśmiechu, spełnienia marzeń!!
Nasz wyjazd nie wypalił, bo mamy dzisiaj dzień śpiocha.
M. położył się spać po 13:00 i spał do teraz.
Ja z Lenką spałam od 14:30 do 16:30.
Teraz szybko kaszę gotuję, gulasz podgrzewam i jak zjemy to zrobimy małej wypad do Pasażu do małpiego gaju - niech się wygania z tatusiem, a mamusia obok posiedzi w Grycanie, porcję lodów zje i koktajl wypije
aniez
Fanka BB :)
Martus po pierwsze super, ze Ola pospala w nocy, a po drugie wal z allegro straszny. Zglos na policje tak czy inaczej!
Kici wszystkiego naj, naj, naj!
Elvie mnie tam jarmark w weekend przerasta, jak macie czas to idzcie w tygodniu, byle nie w Mikolajki
Ewa lody byly pyyychaaa ale nie pomogly ;(
Zebralam sie dzisiaj i poczlapalam do lekarza, znalazlgsm sobie nawet przychodnie gdzie wizyta kosztowala 30 zeta nie 150 a do przychodni dyzurnej na NFZ to ja mam za daleko... w kazdym razie angina w rozkwicie, zostalam zaopatrzona w antybiotyk i prikaz zrobienia wymazu za jakis czas... eh...
Kici wszystkiego naj, naj, naj!
Elvie mnie tam jarmark w weekend przerasta, jak macie czas to idzcie w tygodniu, byle nie w Mikolajki
Ewa lody byly pyyychaaa ale nie pomogly ;(
Zebralam sie dzisiaj i poczlapalam do lekarza, znalazlgsm sobie nawet przychodnie gdzie wizyta kosztowala 30 zeta nie 150 a do przychodni dyzurnej na NFZ to ja mam za daleko... w kazdym razie angina w rozkwicie, zostalam zaopatrzona w antybiotyk i prikaz zrobienia wymazu za jakis czas... eh...
aniez - zdrówka!! Fajnie, że z wizytą się tak tanio udało. A w tygodniu ten jarmark też hula? Ostatnio przejeżdżałam to z ulicy widziałam sporo kramów zamkniętych, dlatego się nastawiłam na weekend. Planujemy iść tam jutro. Teraz wiążemy sadła po obiadku i zaraz się do Pasażu zmywamy.
reklama
M
Mka10
Gość
Marta też uważam ze powinnaś to zgłosić, może akurat uda sie kasę odzyskać...
Aniez wracaj szybko do zdrowia, a powtórka z lodowej kuracji nie zaszkodzi:-) wymaz musisz zrobić, bo tyle co się wyleczyłaś z anginy a tu znowu, może antybol był za słaby i nie wybił dziadostwa do końca?
Ja nie wiem czy to czas na jakiś skok rozwojowy u J czy jak? czuję się jakbyśmy wrócili do najgorszego koszmaru buntu dwulatka, taka dzika histeria co chwilę, że wychodzę z domu bo mam ochotę go rozszarpać, na szczęście jest tatuś i ma więcej cierpliwości:-)
Aniez wracaj szybko do zdrowia, a powtórka z lodowej kuracji nie zaszkodzi:-) wymaz musisz zrobić, bo tyle co się wyleczyłaś z anginy a tu znowu, może antybol był za słaby i nie wybił dziadostwa do końca?
Ja nie wiem czy to czas na jakiś skok rozwojowy u J czy jak? czuję się jakbyśmy wrócili do najgorszego koszmaru buntu dwulatka, taka dzika histeria co chwilę, że wychodzę z domu bo mam ochotę go rozszarpać, na szczęście jest tatuś i ma więcej cierpliwości:-)