reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zamawialam kuchenke z FP, konto juz zawieszone, wiec sie nie wpakujecie... Kurcze ale zla jestem..

Myslicie ze mam to na policje zglosic?

Kurcze zlozylismy sie z rodzicami i siostrą, to mial byc prezent na mikolajki, zla jestem okropnie...

Witamy

Przeprowadzka w pelni, dzisiaj sie przeprowadzamy (przez caly tydzien sie przeprowadzamy, ale dzis juz definitywnie hehe)
Milion gosci w niedziele sie juz zapowiedzialo
Koncza mi sie sily
Do czasu jak zasiade w swoim lozku, pa

ewka Dziękuję Ci ślicznie za pamięć :-*

Marta tak jak Ci napisałam na FB warto to zgłosić. nie odpuszczaj.

marta - zgłoś do Allegro koniecznie:tak:

kici - miłości, uśmiechu, spełnienia marzeń!!

Nasz wyjazd nie wypalił, bo mamy dzisiaj dzień śpiocha.
M. położył się spać po 13:00 i spał do teraz.
Ja z Lenką spałam od 14:30 do 16:30.
Teraz szybko kaszę gotuję, gulasz podgrzewam i jak zjemy to zrobimy małej wypad do Pasażu do małpiego gaju - niech się wygania z tatusiem, a mamusia obok posiedzi w Grycanie, porcję lodów zje i koktajl wypije:-D

Martus po pierwsze super, ze Ola pospala w nocy, a po drugie wal z allegro straszny. Zglos na policje tak czy inaczej!

Kici wszystkiego naj, naj, naj!

Elvie mnie tam jarmark w weekend przerasta, jak macie czas to idzcie w tygodniu, byle nie w Mikolajki :)

Ewa lody byly pyyychaaa ale nie pomogly ;(

Zebralam sie dzisiaj i poczlapalam do lekarza, znalazlgsm sobie nawet przychodnie gdzie wizyta kosztowala 30 zeta nie 150 :) a do przychodni dyzurnej na NFZ to ja mam za daleko... w kazdym razie angina w rozkwicie, zostalam zaopatrzona w antybiotyk i prikaz zrobienia wymazu za jakis czas... eh...

aniez - zdrówka!! Fajnie, że z wizytą się tak tanio udało. A w tygodniu ten jarmark też hula? Ostatnio przejeżdżałam to z ulicy widziałam sporo kramów zamkniętych, dlatego się nastawiłam na weekend. Planujemy iść tam jutro. Teraz wiążemy sadła po obiadku i zaraz się do Pasażu zmywamy.

reklama
Marta też uważam ze powinnaś to zgłosić, może akurat uda sie kasę odzyskać...

Aniez
wracaj szybko do zdrowia, a powtórka z lodowej kuracji nie zaszkodzi:-) wymaz musisz zrobić, bo tyle co się wyleczyłaś z anginy a tu znowu, może antybol był za słaby i nie wybił dziadostwa do końca?

Ja nie wiem czy to czas na jakiś skok rozwojowy u J czy jak? czuję się jakbyśmy wrócili do najgorszego koszmaru buntu dwulatka, taka dzika histeria co chwilę, że wychodzę z domu bo mam ochotę go rozszarpać, na szczęście jest tatuś i ma więcej cierpliwości:-)

Do góry