Witam Was dziewczynki w pochmurny dzień
Kasiulek nic się nie martw jeśli jesz to znaczy ze organizm czegoś potrzebuje. Może posłuchaj siebie i dowiesz się o co mu chodzi

ja tak jadłam póki nie dopadłam się do wątróbki -i przeszło widać za mało żelaza miałam.
Toola Twoje dzieciątko jest 1 dzień starsze od mojej Kruszynki

mnie brzuch przestał boleć w sobotę jak trochę się pogimnastykowałam -jak rką odjął, ale to sprawa indywidualna kochana więc może jeszcze troszkę musisz poczekać.
Coyote dopiero 7 września? a dlaczego tak długo? byaś już na pierwszej wizycie rozumiem i dlatego kontrol dopiero za miesiąc?

kochana mi nic nie pomagało na mdłości

Aneczka77 ja też spać nie mogę i mam powera jak nigdy ale siłownia i aerobic to nie są ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Tu chodzi o basen, pilate, jogę i ćwiczenia specjalne dla kobiet w ciąży, spacery. Nie wolno robić brzuszków i naciągaćmięśni brzucha, podnosić rąk do góry i kucać. No ale decyzja jest Twoja.
Ilonaa dziękuę -nie biorę, ale może komuś faktycznie się przyda
Bosiaczek23 podwójne gratulacje i z okazji maleństwa i z okazji ślubu

pęcherzyk na pewno jest w normie i nie ma się czym martwić -lekarz coś by powiedział. Szczęśliwych 9 miesięcy zyczę!!!
Ilona1985 kciuki zaciśnięte&&&, modlitwa również -musi być wszystko dobrze!!!
Apis mój lekarz kazał mi brać przez pierwszy trymestr tylko kwas foliowy -witaminy nie są dla dziecka tylko dla mamy. Dziecko weźmie sobie wzystko co potrzebuje bez pytania a nam najwyzej wypadą zęby i włosy

Ja tylko się dowiedziałam o ciąży -jak poprzednio odstawiłam wszystko oprócz kwasu.
Dagsila gratuluję!!! hmmm śledziki na chłopczyka;-)?
Katik przeraża mnie to pierwsze usg w 12 tyg -naprawdę tam tak jest? no a zdrowie kobiety jeśli jest coś nie tak? a ciąża pozamaciczna? tak pytam bo już nie pojmuję
Elisse gratuluję mamusiu ze już widziałaś swoje maleństwo -jest piękne prawda

czekam na relację za 2 tygodnie -już full serwis będzie wtedy!!!
Sandrahaha jest śliczniutki już w 9 tc ma już brzuszek, buźkę, rączki i nóżki i tak fajnie się rusza -podskakuje w brzuszku a to serduszko:-) myślałam ze mam omamy ale nie!!! tak było
Ella1 widzę że z tymi testami to miałaś jak ja

najważniejsze ze są dwie kreseczki i teraz szczęśliwie do mety:-)
Camela80 miłego odpoczynku i gratuluję zaradnego tatusia
Editek82 witaj i gratuluję:-):-)
Uciekam bo jeszcze parę spraw jest do załatwienia dziś. Jejku już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty -proszę o trzymanie kciuków i modlitwę oby wszystkim nam szczęśliwie i książowo zleciało te 8 miesięcy:-)
Pozdrawiam Agata