gosienkag76
Fanka BB :)
Aniez nalep tych uszek tez dla mnie jak już w takim transie jesteś plisssssss Ja już jedną lampkę opróżniłam bo małż kolacje zjadł, winko wypił i padł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewka- ja też ciągle zmeczona- śmieję się że czuję sie jak w ciąży
Idę wybierać prezent na mikołajki . 10 go mam dwie imprezy najpierw od 10 do 14 stej u mnie w firmie potem u J . od 15 do 18 . u nas trzeba wybrać prezent na stronce do 100 zł na dziecko u TZta kupują sami .
Moje dzieciaki to jak w raju będą z imprezy na imprezę po drodze pewnie jeszcze jakieś fryty z mcdonalda zaliczą
ciesze sie ze do Was dolaczylam
Aniez twoja babcia to tak jak moja.Jak mieszkała z nami to mojemu małżowi nawet gacie prasowała żeby mu było miękko i jeszcze miała do mnie pretensje że ja tego nie robię ;-) Ona potrafiła o 2 w nocy dziadkowi placki ziemniaczane smażyć bo przyszedł po pijaku i miał ochotę a wiesz jak to było kiedyś, trzeba było w piecu rozpalić itp
Ja to nawet rozumem, że był kiedyś taki owczy pęd... takie czasy... ale teraz większość kobiet pracuje, prowadzi dom, lata jak z pypciem, zwyczajnie jest inaczej, to niech się chłop przystosuje... poza tym mój stary, jak zostaje ze stonką sam, to sie zastanawia, jak ja ogarniam chatę, bo on wtedy robi wszystko, ale wieczorem, jak Potwory padną ;-)