reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
uszka.... mniaaaaaaaaaaaam

lampka malego conieco... mniam mniam mniaaaaaaaaam

wieczorkiem zrobie sobie grzanca i moze nawet pol kropelki staremu zostawie :tak:

Polazlam z mloda do piekarni. Maszerowala rownym krokiem ponad pol kilometra. Myslalam, ze sie zmeczy... gdzie tam, biega po chacie i nie widac zadnych oznak zmeczenia.

hej dziewczyny!wpadłam na szybkiego zobaczyć co u Was, ale nie mam już siły czytać. Jutro się poprawię, obiecuję!
Aniez kończyłaś filologię polską? na Placu Nankiera? jaki świat mały...
dobranoc

Sluchajcie, czasem zerkam na ogloszenia z najmem mieszkan w Kanadzie - ot tak, zeby w razie jakby cus byc przygotowanym. No i natknelam sie na HYDRO. Siedzialam kilka dni i kombinowalam co to za cholerstwo. Sprawdzilam w wielu slownikach, a tam nic. Hydro, hydro... Jak nic cos z woda zwiazanego. Zapytalam wiec na jakims tam forum. No i kto wie co to hydro? To prad. Kuzwa, teraz nie wiem, czy mieszkania sa wyposazone w elektrownie wodna, czy co :-D

witam
nie mam czasu nadrobić - jestem zawalona robotą, jak wracam do domku to chwilę z małą są bezcenne - chyba zacznę nadrabiac w nocy.

Jechałam dzisiaj godzinę do pracy - korki, ślisko - oczywiście nie posypane, więc 20 na godzinę. Jestem zła

Ewka- ja też ciągle zmeczona- śmieję się że czuję sie jak w ciąży :p

dokładnie tak, juz się parę razy zastanawiałam, czy aby trojaczka nie będzie, ale takie wrażenie ciągłego, stereotypowego 1 trymestru mam od maja i nic...:-)

Idę wybierać prezent na mikołajki . 10 go mam dwie imprezy najpierw od 10 do 14 stej u mnie w firmie potem u J . od 15 do 18 . u nas trzeba wybrać prezent na stronce do 100 zł na dziecko u TZta kupują sami .
Moje dzieciaki to jak w raju będą z imprezy na imprezę :-D po drodze pewnie jeszcze jakieś fryty z mcdonalda zaliczą :-D:-D

warto być grzecznym cały rok:-)

ciesze sie ze do Was dolaczylam:)

całą przyjemność po naszej stronie:-) super, ze jesteś!

Aniez twoja babcia to tak jak moja.Jak mieszkała z nami to mojemu małżowi nawet gacie prasowała żeby mu było miękko:szok: i jeszcze miała do mnie pretensje że ja tego nie robię ;-) Ona potrafiła o 2 w nocy dziadkowi placki ziemniaczane smażyć bo przyszedł po pijaku i miał ochotę a wiesz jak to było kiedyś, trzeba było w piecu rozpalić itp :no:

jeju co za godzina na gotowanie dla małża! nocne zachcianki kulinarne to tylko swoje spełniam i zazwyczaj jest to jakieś ciacho;-)

Ja to nawet rozumem, że był kiedyś taki owczy pęd... takie czasy... ale teraz większość kobiet pracuje, prowadzi dom, lata jak z pypciem, zwyczajnie jest inaczej, to niech się chłop przystosuje... poza tym mój stary, jak zostaje ze stonką sam, to sie zastanawia, jak ja ogarniam chatę, bo on wtedy robi wszystko, ale wieczorem, jak Potwory padną ;-)

to mój sobie lepiej radzi z ogarnianiem chaty i szlejącymi bestyjami niż ja, ale on sie nie przejmuje, Bob mu dzieci pilnuje to chłop ma czas:-)

Pierwszy raz od niepamiętnych czasów Jerz poszedł do przedszkola bez wrzasku, a wystarczyła saszetka psiej karmy, zbiórkę jakaś mają i młody od rana zajawiony że pieskom jedzonko zaniesie, chyba muszę kupić tira takich przysmaków:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewunia DZIĘĘĘĘĘĘĘĘKI!!! przypomnialas mi, ze mam wydrukowac Kubie naszego psa i kota... w sensie zdjecia, bo maja przyniesc obrazki lub pocztowki z pieskiem i kotkiem i Kuba wymyslil, ze swoj zwierzyniec zaprezentuje, wiec wczoraj robilam sesje :-)

Gosienka ty uszek nie machniesz??? Ty??? No nie wierze :p

W weekend moze pierogi zrobie, tylko zamrazarke musze conieco zwolnic ;-)

Zielona- Tobie tez podziekowal... dzisiaj bedzie grzaniec :-D

Gosiek- a znasz inna we Wro :-D:-p Tylko to wieki temu bylo... eh... jeszcze prof. Wornczak zyl... no lza mi sie w oku zakrecila... prawda jest, ze spiewal Bogurodzice na wykladach, a glos mial przy tym jak dzwon, mimo sedziwego juz wieku :-)

Dobra... powspominalam, a teraz czas worcic do rzeczywistosci... chlopakow dzisiaj do zlobka i przedszkola matka szykowala sama, bo ojciec sobie wyjechal... chce im tutaj serdecznie podziekowac, bo dzielnie sie zebrali, zjedli manna, zebiszcza umyli i poczlapali do przedszkola i zlobka... Bartek co prawda wychodzil z domu z wielka pilka, ale udalo nam sie mu to z Kuba wypetrswadowac ... na 8:00 bylam w pracy, jestem z nich dumna!!!

Witam się szybciutko i uciekam w wir pracy bo już mi rąk brakuje nawet nie mam chwili żeby porządnie poświętować swoje imieniny ;-)
może później uda mi się nadrobić to co naskrobałyście
pa miłego dnia dziewczynki!

Nooo Aniez gratulacje dla chłopaków za piękną akcję poranek:-) J ostatnio pare dni chodził do przedszkola z takim odpustowym wiatraczkiem i nie dał sobie tego wyperswadować niestety, ale na szczęscie już mu przeszło

Mamusiu Kwiatuszku Justa wszystkiego najlepszego, samych szczęśliwych i słonecznych dni!

tak a propos to gdzie nam Justę wsysło?

reklama
Witam:-)

Rozbawiły mnie prasowane gacie, Gosienko:-D

Zielona - napij się tego grzańca i za mnie, bo ja nie mogę a uwielbiam:-)

Mieliśmy dzisiaj na 15:00 do gina jechać, ale musimy odwołać wizytę i przenieść na inny termin. Mam nadzieję, że na początku tygodnia gin będzie miała jakiś termin, bo czekam z zakupami dla malucha.. Chcę dokładnie znać płeć;-)

Nocka u nas spokojna, Lenolinka wstała o 7:30 ale dostałą butlę i dospała do 9:00. Kochana moja:happy:

W ramach projektu mam kłaść się szybciej kłaść spać i wstawać o 7:00. W ogóle projekt małą rewolucję w planie mojego dnia zapowiada. Trzymajcie kciuki za kolejne 59dni, dzisiejszy plan wykonałam:-)

Mykam omlety smażyć. Jak któraś ma ochotę to za 15 minut zapraszam;-)

Do góry