reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć Mamusie :)

Melduję,mże żyje, ale od tygodnia mam małżona w domu bo sie do egzaminu na certyfikacje uczy i nie dośc że koło małej i w domu wszystko trzeba ogarnąć to jeszcze małżona oporządzic i dotrzymać towarzystwa, dlatego na kompa czasu brak :( Tesknie za Wami, ale nie wyrabiam. A jaj mnie widzi przed kompem to marudzi ;)

Do napisania :)

reklama
gosienka - to ja ten grzech popełniam wyjątkowo często:-D

Ella - kciuki za certyfikację małża zaciśnięte;-)

A ja przed chwilą myślałam, że pęknę ze śmiechu. Telefon mi dzwoni, rozmawiam a po rozłączeniu się mam sześć SMS-ów, że ktoś się próbował połączyć, więc po kolei oddzwaniam. Nie bardzo wiem do kogo, bo 1700 Konsultantów trudno w telefonie mieć;-) No i oddzwaniam:
- "Witam serdecznie, Elwira .., Oriflame Poland, miałam nieodebrane połączenie z tego numeru.."
- A kobitka na to: "Ale to mój numer"
- Ja: Tak, wiem, że Pani, ale oddzwaniam, bo ktoś do mnie z tego numeru przed chwila dzwonił.
- Kobietka: Ale to nie możliwe proszę Pani, bo to mój numer. Już Pani powiedziałam. Naprawdę mój.
No to się poddałam, rozłączyłam i do tej pory śmieję:-D:-D:-D

u nas w nocy tez masakrycznie wiało, lampy pogasły na ulicy i ciemno jak nie powiem gdzie było. Przez ten wiatr spać nie mogłam, pomimo zmęczenia po sobotnich andrzejkach.
No i przypomniałam sobie po ponad 2 latach co to znaczy miec KACA!!!! Masakra jakaś! no ale impreza ogólnie udana, wesoło było oj wesoło... :-D

Witam się w końcu, mieliśmy ciężki weekend, zakupy, gotowanie dla młodej na zapas, przebijają nam się 2 3 na dole na raz więc wesoło mamy :sorry:
Postaram się dziś wszystko nadrobić ale to wieczorkiem ;-)

Witam na szybciutko.Zawsze poniedzialek jakis taki szalony,ze nie wiem w co rece wlozyc.Chalupa ogarnieta tarasy dwa umyte obiad juz zjedzony.

Ja tez grzech spania dlugo popelniam codziennie.Nienawidze wstawac rano.

Zazdroszcze dzieci usypiajacych sie tak wczesnie i ktore spia cala noc.U nas jeszcze potrwa zanim Ami bedzie spala cala noc.
A chodzi spac bardzo pooozno ale przynajmniej rano spimy dlugo.Jeden plus:tak:

elvie no to ta babka jaks nie teges chyba byla....

zielona ​ja bym was zabrala.U nas dzis ponad 30 stopni jest.Jest bosko.

Gosiek, u nas pewnie tez skoczy do jakichs 25, ale poki co z 0° skoczylo na cale 7°. Musze wyjsc na targ, ale poczekam jeszcze. Najgorsze jest, ze teraz jest tak cholernie zimno, wiec trzeba sie porzadnie ogacic, a za godzine bedzie juz tak cieplo, ze zaczniemy sie rozbierac... Nie wiem ile stopni bylo w nocy, ale musialao byc bardzo zimno, bo nie dosc ze Konstancja spala cala noc wtulona we mnie, to jeszcze sie nie odkrywala - a to niest niespotykane u niej.

Wściekłą jestem jak pies:wściekła/y: Godzinę straciłam na jazdę do firmy po katalogi, a tam katalogów brak i będą jutro:no: Jeszcze się nie zdarzyło nigdy, aby wykupili wszystkie katalogi w pierwszy dzień obowiązywania. A niby kryzys mamy..:cool2:

gosiek - dawaj trochę tego słonka!!

Lecę sałatkę robić i grzanki, bo zgłodniałam przez tą cała podróż..

reklama
Witam

Z tym wiatrzyskiem to już dziś przegięcie, głowa mnie boli, spać się chce

Elvie święta idą to i ludzie o kryzysie zapominają

Marta współczuję tego późnego zasypiania, mam nadzieję, że Oli się szybko to spanie naprostuje, że to skok rozwojowy

Moja porządnicka oprowadziła mnie dziś po mieszkaniu, palcem okruszki pokazywała i zbierać kazała, oj z mlekiem matki to ona tego pedantyzmu raczej nie wyssała:-p

Do góry