reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć Mamusie :)

Melduję,mże żyje, ale od tygodnia mam małżona w domu bo sie do egzaminu na certyfikacje uczy i nie dośc że koło małej i w domu wszystko trzeba ogarnąć to jeszcze małżona oporządzic i dotrzymać towarzystwa, dlatego na kompa czasu brak :( Tesknie za Wami, ale nie wyrabiam. A jaj mnie widzi przed kompem to marudzi ;)

Do napisania :)

reklama
gosienka - to ja ten grzech popełniam wyjątkowo często:-D

Ella - kciuki za certyfikację małża zaciśnięte;-)

A ja przed chwilą myślałam, że pęknę ze śmiechu. Telefon mi dzwoni, rozmawiam a po rozłączeniu się mam sześć SMS-ów, że ktoś się próbował połączyć, więc po kolei oddzwaniam. Nie bardzo wiem do kogo, bo 1700 Konsultantów trudno w telefonie mieć;-) No i oddzwaniam:
- "Witam serdecznie, Elwira .., Oriflame Poland, miałam nieodebrane połączenie z tego numeru.."
- A kobitka na to: "Ale to mój numer"
- Ja: Tak, wiem, że Pani, ale oddzwaniam, bo ktoś do mnie z tego numeru przed chwila dzwonił.
- Kobietka: Ale to nie możliwe proszę Pani, bo to mój numer. Już Pani powiedziałam. Naprawdę mój.
No to się poddałam, rozłączyłam i do tej pory śmieję:-D:-D:-D

u nas w nocy tez masakrycznie wiało, lampy pogasły na ulicy i ciemno jak nie powiem gdzie było. Przez ten wiatr spać nie mogłam, pomimo zmęczenia po sobotnich andrzejkach.
No i przypomniałam sobie po ponad 2 latach co to znaczy miec KACA!!!! Masakra jakaś! no ale impreza ogólnie udana, wesoło było oj wesoło... :-D

Witam się w końcu, mieliśmy ciężki weekend, zakupy, gotowanie dla młodej na zapas, przebijają nam się 2 3 na dole na raz więc wesoło mamy :sorry:
Postaram się dziś wszystko nadrobić ale to wieczorkiem ;-)

Witam na szybciutko.Zawsze poniedzialek jakis taki szalony,ze nie wiem w co rece wlozyc.Chalupa ogarnieta tarasy dwa umyte obiad juz zjedzony.

Ja tez grzech spania dlugo popelniam codziennie.Nienawidze wstawac rano.

Zazdroszcze dzieci usypiajacych sie tak wczesnie i ktore spia cala noc.U nas jeszcze potrwa zanim Ami bedzie spala cala noc.
A chodzi spac bardzo pooozno ale przynajmniej rano spimy dlugo.Jeden plus:tak:

elvie no to ta babka jaks nie teges chyba byla....

zielona ​ja bym was zabrala.U nas dzis ponad 30 stopni jest.Jest bosko.

Gosiek, u nas pewnie tez skoczy do jakichs 25, ale poki co z 0° skoczylo na cale 7°. Musze wyjsc na targ, ale poczekam jeszcze. Najgorsze jest, ze teraz jest tak cholernie zimno, wiec trzeba sie porzadnie ogacic, a za godzine bedzie juz tak cieplo, ze zaczniemy sie rozbierac... Nie wiem ile stopni bylo w nocy, ale musialao byc bardzo zimno, bo nie dosc ze Konstancja spala cala noc wtulona we mnie, to jeszcze sie nie odkrywala - a to niest niespotykane u niej.

Wściekłą jestem jak pies:wściekła/y: Godzinę straciłam na jazdę do firmy po katalogi, a tam katalogów brak i będą jutro:no: Jeszcze się nie zdarzyło nigdy, aby wykupili wszystkie katalogi w pierwszy dzień obowiązywania. A niby kryzys mamy..:cool2:

gosiek - dawaj trochę tego słonka!!

Lecę sałatkę robić i grzanki, bo zgłodniałam przez tą cała podróż..

reklama
Witam

Z tym wiatrzyskiem to już dziś przegięcie, głowa mnie boli, spać się chce

Elvie święta idą to i ludzie o kryzysie zapominają

Marta współczuję tego późnego zasypiania, mam nadzieję, że Oli się szybko to spanie naprostuje, że to skok rozwojowy

Moja porządnicka oprowadziła mnie dziś po mieszkaniu, palcem okruszki pokazywała i zbierać kazała, oj z mlekiem matki to ona tego pedantyzmu raczej nie wyssała:-p

Do góry