Elvie to nie jest takie proste jak Ci sie wydaje... mama moglaby dojechać i owszem, do Olsztyna mamy ok 80km, wiec po pracy raczej Srednio chcialoby jej sie w pociag pakować.. a Nata fajnie ze bylaby na miejscu, ale czy wlozylaby Oli ze mna sonde? Umocowalaby ja na nowo, co robie przynajmniej raz na 2dni? To tylko 2rzeczy ktore przy Oli robie i potrzeba do tego 2 osob
Ja naprawdę przeprowadzke rozwazalam, chce jak najlepiej dla Olki i naprawdę wszystko bym zrobila zeby Ola byla zdrowa, ale ja potrzebuje chociaz namiastki normalnosci, chociaz chwili dla siebie, spokoju i bezpieczeństwa, a to mi daje troche miasto ktore znam od zawsze, ludzi ktorych widuje codziennie, bo dlugo juz tak nie pociagne
Ja naprawdę przeprowadzke rozwazalam, chce jak najlepiej dla Olki i naprawdę wszystko bym zrobila zeby Ola byla zdrowa, ale ja potrzebuje chociaz namiastki normalnosci, chociaz chwili dla siebie, spokoju i bezpieczeństwa, a to mi daje troche miasto ktore znam od zawsze, ludzi ktorych widuje codziennie, bo dlugo juz tak nie pociagne