reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam :) a ja dzisiaj zaszalałam pospałam do 5:40 :) oj już czuje Wasz wzrok.
Salamandra - może kreseczka się jeszcze pojawi

Widzę, że tutaj starania na maksa

reklama
Gosieńka a nie tylko film :-) ;-)
Monia, Katik u mnie też taki tajfun codziennie... :no::no:normalnie macki opadają i dyndają
Elvie gratuluje udanej konferencji! Przecież było wiadomo że wszytko pójdzie gładko... perfekcjonistko!
Zielona zdolna Kostka, zdolna... Ale nie zazdroszcze teraz to oczy i w doopie żeby ci nie uciekła...

Ja znowu niewyspana. Już nie wiem co się M. dzieje. Bo sam katar to takich cyrków nie robi... mam wrażenie że któraś 3 wyłazi ale w paszczę zajżeć sobie nie da. Więc pozostają domyśły i strzępki obrazków jak pyzia do ryku rozdziawia...

Dzisiaj urywam sie na zakupy. Zobaczymy czy coś znajde :-) A potem do dentysty...

Ja mam dzisiaj stresa od rana zresztą miałam od tygodnia bo dzisiaj mam kontrolne usg piersi, niby wiem że wszystko jest w porządku ale wiadomo stres jest:-(
Zabieram ze sobą Helenkę bo chcę aby mój lekarz obejrzał jej znamię które ma na pleckach, nasza pani pediatra twierdziła że powinno się wchłonąć do roku a mała ma już 1,5 a znamię ani drgnęło, on się na tych rzeczach zna więc niech na nie spojrzy będę spokojniejsza .
Trzymajcie kochane kciuki.
Generalnie to dzisiaj u nas zamieszanie na maksa przez ten mój wyjazd do lekarza bo oczywiście Emil na tenisa, Mateo na akrobatykę, mąż jedzie ze mną bo ktoś musi Helenki przypilnować i od rana się ze mnie śmieje że ja to w logistyce powinnam pracować;-)

Nata brązowy medal dla ciebie;-) i zaszalałaś dzisiaj z tym spaniem:-p

Agnieszka znając was gołąbeczki to tak własnie myslałam:-p Udanych zakupów:tak:

Zielona jak czytam co piszesz to przypomina mi się jak Emilo spał w moich ramionach nieraz godzinami i był wtedy taki spokojny jak miał spać w łóżeczku to od razu się budził.
Kostka to widać mała spryciula z tym otwieraniem drzwi :tak:

Gosia no zabawnie by to musiało wyglądać, dwójka przy cycusiach:-)

Elvie no widzisz wszystko gładko poszło zresztą tego byłam pewna że dasz radę:tak:

Zmykam chatę posprzątać i na stragan muszę podejść po świeże warzywa.
Pa odezwę się po wizycie czyli wieczorkiem.

Gosieńka kciuki zaciśnięte :tak: i za ciebie i za Helenkę
A wczoraj byl tylko film :-D ;-) cokolwiek by sobie ktoś myślał :-) Przy chorowitkach ciągle sie budzących nic innego w grę u nas nie wchodzi bo napięcie idzie sobie w diałby i czujemy takie frustrujące niespełnienie ;-) a po co sobie robić nadzieję? :-p

witam
ale mamy piekny słoneczny dzień mmm super :-)

gosienko &&&&&& daj znać po wizycie

my dzisiaj mamy wizytę u alergologa zobaczymy co nam powie muszę wziąć zaświadczenie że Natalka ma uczulenie na mleko żeby pediatra mógł mi wystawiać recepty na Bebilon Pepti.

Witam się
Gosieńko- trzymam kciuki.
Nata- to wstałyśmy tak samo. Nie nawidze takich pobudek , tym bardziej że teraz to o tej godzinie to ciemna noc
Aga- zdrówka dla chłopaków i udanych zakupów
Elvie- kto jak kto ale Ty zawsze dasz rade no i super ze z konferencją pierwsze koty za płoty

dziewczyny- czy którejśc dzieć budzi się jeszcze w nocy na mleko? Matko bosko ja chyba zwariuje on się codziennie budzi między druga a trzecią i chce mleko- nie pomaga woda , herbatka, tulenie, smok nic- tylko mleko. Mam wrażenie że on nigdy nie przestanie się budzić na nocne jedzenie

Salamandra-zaciskam za Ciebie meeega kciuki:)

Dzień Dobry
Dziewczyny dla mnie takie ranne pobudki to jakaś anomalia! Więc nata i kamisia podziwiam.
Gosienka daj znac jak po kontroli
No Elvie jakoś nie wątpiłam w Twoje zdolności :-) A filmiki juz masz nakręcone?
Wieści o Ami mnie tak cieszą. Nareszcie jakies rezultaty. A charakterek... no cóż - nadszedł juz ten czas buntowników :-D

Mocna zadko kiedy jestem w swoich postanowieniach, ale udało mi się dzisiaj nie zacząc dnia od kawy i zaliczyć spacerek przed pracą :-)
Ciąza to chyba jedyny mocny argument, ktory sprawi, ze będę w stanie zmienic swoje przyzwyczajenia.
Dziękuję za trzymanie kciukow. Dzisiaj po przebudzeniu stwierdzilam, ze musimy z mezem dobrze przeanalizowac czy to wlasciwy czas na drugie malenstwo. Sama sie sobie dziwie, ze takie instynkty macierzynskie we mnie siedza :-)
W tych czasach trzeba byc realistą...

Kamisia a Ty maile odebrałaś ?

reklama
gosienka - kciuki trzymam daj znać po wizycie :-)

salamandra - no to ja mam nadzieję, że jednak się kreski rozmnożą :-D a jak nie teraz to za miesiąc :-)

melduję się po powrocie z wakacji... dojechaliśmy do domu przed 2 w nocy... 15km przed domem B dostał mandat... :-) pan policjant zobaczył dziecia zmęczoną babę i zamiast 300 zł dał 100zł :-D i 4 pkt :-) jednak są jeszcze policjanci z sercem.

Jestem padnięta bo Q oczywiście się wyspał już o 8 :-) a teraz cwaniak śpi. a jutro akcja żłobek na nowo.

mamoPaulinki - dla mnie spotkanie może być i w iławie :-D

Do góry