reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Melduję się i ja. Nie miałam nastroju i nie chciałam Wam w weekend smęcić, fatalnie się czułam :-(

Aniam 100 latek dla Szymka, zdrówka i radości :tak:
Marta rozumiem Twoje obawy, miałam taki okres, że z małą co tydzień u psychologa była, taką huśtawkę miała, ale to po szczepionce było... po 2 miesiącach udało się ją jako tako wyprowadzić z tego tragicznego stanu. Mam nadzieję, że rezonans wyjaśni jak pomóc Oleńce. Uściski dla Was dziewczynki :-)
Aniez &&&&&&& trzymam i czekam na wieści co po wizycie.
Maonka to już wszystko jasne, obie nam ząbkują :no: poczekamy na inny termin i się spotkamy :tak: Całusek dla Alicji, bidulki.

Wszystkim chorowitkom zdrowia, oby szybko udało się wypędzić choróbska.

Gdzie wy macie te burze??? Ja w jakimś dziwnym mieście mieszkam, tu się nigdy nic nie dzieje, wszystko nas omija ;-) mamy upał, bynajmniej mnie jest gorąco...
Wczoraj tak źle się czułam, że mimo @ robiłam test, J mi poszedł kupić a potem zaglądał jaki wynik :-D ale nic, no i teraz już wiem, że mnie wrzody pewnie atakują, stąd nudności, muszę dietę zmienić :-( Tylko ja jakoś nie mam jak jadać regularnie, bo mam ciągle coś z małą, ciągle gdzieś pędzimy i tak się to odbija na moim zdrowiu. Mam nadzieję zwolnić tempo w przyszłym roku, może będzie mniej godz rehabilitacji?

reklama
Witam popołuniowo!!!
Nie mogę się wkręcić na wyższe obroty. Wczoraj bylo tak rewelacyjnie na spotkanku, że ani myśle dzis pracować. Zdjęcia z przyjemnoscia ogarniałam :-)
Też dziewczyny dzięki za ten dzionek! Jestes takie fajne kobiety, ze przypuszczam, iz przy drineczku to byśmy zagadały się na amen :-)

Kici najwazniejsze, ze zdazyliscie jeszcze wczoraj sie wyplażować przed burzami

No, a ja zaraz po pracy lecę kupić test ciążowy...
Podejrzewam, że coś tam się musi dziac, bo zgaga mnie pali od dobrego tygodnia. W tramwaju wczoraj myslałam, ze odlecę, a teraz jeszcze czuję, że zwrócę obiad. Chciałam czekać do następnej @, ale muszę zabić niepewność

Basia, Kamila wysłalam Wam zdjęcia.Nie wiem czy zdaze dzis cos wrzucic do galerii, więc jesli znajdziecie czas, to mnie wyręczcie ;-)

Witam popołuniowo!!!
Nie mogę się wkręcić na wyższe obroty. Wczoraj bylo tak rewelacyjnie na spotkanku, że ani myśle dzis pracować. Zdjęcia z przyjemnoscia ogarniałam :-)
Też dziewczyny dzięki za ten dzionek! Jestes takie fajne kobiety, ze przypuszczam, iz przy drineczku to byśmy zagadały się na amen :-)

Kici najwazniejsze, ze zdazyliscie jeszcze wczoraj sie wyplażować przed burzami

No, a ja zaraz po pracy lecę kupić test ciążowy...
Podejrzewam, że coś tam się musi dziac, bo zgaga mnie pali od dobrego tygodnia. W tramwaju wczoraj myslałam, ze odlecę, a teraz jeszcze czuję, że zwrócę obiad. Chciałam czekać do następnej @, ale muszę zabić niepewność

Basia, Kamila wysłalam Wam zdjęcia.Nie wiem czy zdaze dzis cos wrzucic do galerii, więc jesli znajdziecie czas, to mnie wyręczcie ;-)

aaaa!!!!
Bedzie dzidzia, bedzie dzidzia :-)
OBY &&&&&&&&&&&&&&&&

No i wlasnie na spotkaniowym zagadalam o foty a tu widze Salamandra juz rozpracowala sprawe :-)

Dziewczyny, czy jest jakis sposob na zrobienie domowym sposobem zelatyny???
Kurde tyyyyyle rosolu mi z wczoraj zostalo , i cala kura w nim, ze chcialam galaretke zrobic, a kurde zelatyny w domu brak!

Dzidzia? Salamandra no nie trzymaj nas w niepewnosci.

Katik, kurze lapki maja mnostwo kleju. Wystarczy je w tym rosole ugotowac (6 powinno wystarczyc) i gotowe.

Laski, no sorry spoznilam sie wczoraj na samolot, dzis musze pranie zrobic... Wpadne innom razom :-D

Glowa mnie boli, ze hej.

Witam was babeczki.Nie bylo mnie tu jakis czas,ale nie ogarniam mojego dziecka a co dopiero reszte rzeczy w tym domu.Amelia jak nie spala w nocy tak nie spi.Jest jeszcze gorzej.Pobudki robi co chwila.
W dzien natomiast trzeba caly czas sie nia zajmowac bo jak nie to wrzaski na caly dom.Ostatnio nie moge sobie z nia poradzic.Bawi sie bawi a w pewnym momencie zaczyna drzec sie w nieboglosy i potrafi tak przez godzine.Nie wiem co sie dzieje.Jak sie jej spac chce to tez nie usnie tylko wydziera sie w nieboglosy.
Straszne to jest.Do tego dochodza jej nerwy.Martwie sie o to co robi a szczegolnie o glowe,bo wali glowa o co popadnie.Cale czolo w siniakach.
Musze wam napisac ze skora jej sie poprawila bardzo.Nie chce zapeszac ale mysle ze to jej troche zaczyna zanikac.Nie jest idealnie,ale dla mnie jest teraz cudna.Raczki w koncu gladkie i bez strupkow.To tyle u nas.

U was widze troche zmian.
gosia jeszcze sie spodziewa dzidziusia noi salamandra moze?elvie nie bedziesz sama.
Jeju wlasnie sobie uswiadomilam ze w kinie to bylam ostatnio chyba ze cztery lata temu.Nie lubie tutaj chodzic bo jakos wole po polsku ogladac filmy.Szybko tez nie pojde bo nawet Ami nie mam z kim zostawic.

Pobudki robi co chwila.
W dzien natomiast trzeba caly czas sie nia zajmowac bo jak nie to wrzaski na caly dom.Ostatnio nie moge sobie z nia poradzic.Bawi sie bawi a w pewnym momencie zaczyna drzec sie w nieboglosy i potrafi tak przez godzine.Nie wiem co sie dzieje.Jak sie jej spac chce to tez nie usnie tylko wydziera sie w nieboglosy.

Gosiek, u nas to samo. Macki mi opadaja...
Dobrze, ze malej skorka juz lepiej

Hej,
a ja proszę o kciuki, bo mnie tam M. wnerwił, że nie wiem jak dam radę konferencję poprowadzić.
Jeszcze muszę małą wykąpać, nakarmić i niech słodko lula i mamie w pracy nie przeszkadza;-)
Mam nadzieję, że tak będzie, bo nie spała po południu.

Podczytałam Was na szybko i czekam na wynik testu Salamandry!!!!!! Do później;-)

Jestem.....
i nic :-(
Jak się pojawiła pierwsza kreska to drgawek dostalam z emocji i strachu, ale jak sie nie pojawiła druga to się trochę zawiodłam.
Wygląda na to, że trzeba dietę zmienić, a nie testy robić. Tak czy siak czuję, że kolejny bąbel u nas będzie, bo ani ja ani Ł. w zaden sposob sie nie zabezpieczamy.

Salamandra, jesli dobrze zrozumialam to do @ masz jeszcze troche dni. Tak wiec wynikiem testu sie nie stresuj, moze jeszcze nie wykryl ciazy, u Elvie bylo to samo.
Ja tam nadal trzymam kciuki :-)

reklama
Do góry