reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

brrrr zimno - jak wychodziłam do pracy było 8 stopni - do tego deszcz - i ja się pytam gdzie jest piękne lato, i ta polska piękna złota jesień

reklama
brrrr zimno - jak wychodziłam do pracy było 8 stopni - do tego deszcz - i ja się pytam gdzie jest piękne lato, i ta polska piękna złota jesień

W Wrocławiu :-p Ciepło jest, słońce za oknem, bardzo przyjemny dzień sie zapowiada :tak:

właściwie, to nawet nie wiem jak to możliwe, a jednak

Gosia23s hahahaha... tym mnie rozbawiłaś :-D gratulacje! Dyrektorka sobie może byc niezadowolona, Ty masz prawo miec rodzinę :-D olej i nie ukrywaj, bo i po co, będzie bardziej wkurzona :cool2:
A Trzebnicą kuszę, bo naprawdę rodzi się tam dobrze, wiadomo że zawsze może być coś nie tak, ale to jest poród, nie fabryka, każdy inny, a tam czulam sie potraktowana godnie i po ludzku, no i dzieci zdrowe wyszły, bez zapaleń uszu, co w niektórych szpitalach Wrocławskich jest dość częste :sorry: ja się zresztą nie dziwię, bo przy tej ilości położnic i odwiedzających, to bakterie tam musza fruwać, a noworodki wszytsko łapią.

Katar mam :-( zrzędliwa jestem :-( w nocy złapały mnie dreszcze, chyba miałam gorączkę, bo aż sweter ubierałam i trzęsłam się jak osika :-(

Zielona- u Kuby nadal niedosłuch, Anna oj mnie pociesza, że wyniki będą szły w górę, ale w pn idziemy do laryngologa to się wypytam, jak ona to widzi.

Gosia23s GRATULACJE!!
he he he zaczynają się ciąże sypać :-D Super!!

J. jest chory :-( temperatura 38 i więcej i kaszel taki brzydki... no to sie zaczyna :-( a już miałam nadzieję żę się obejdzie i jakoś przetrwamy :-( zmierzly jest jak ... nie powiem bo mi się brzydkie słowa na usta cisną...ide bo mnie woła...

Agnieszka zdrowka dla J.!

Ola dalej z katarem po pas, jeszcze troche marudzi ale juz nie tak jak wczoraj ale niestety kaszel na calego sie przypaletal....no i nos ja swedzi wiec sonda dzis powaznie zagrozona...

Doszedł tez problem z kupsztalami, dotad bylo co drugi dzien a od poczatku tygodnia zalatwia sie codziennie, czasem 2razy na dzien, no i brzydkie sa te kupy...

Upieklam sobie z rana ciasto bananowe, ide skosztować:)

Milego dnia!

Agnieszka- zdrowka dla J. :-(
Marta- qupsztale brzydkie, bo Olka ma wirusa i jej jelita nie dają rady- pewnie wirus tam zrobił spustoszenie :-( ja to przerabiam przy każdej infekcji Bartka, kaszel przy katarze jest normą, dobrze, że odkrztusza te wydzielinę, co jej schodzi, osławiony i polecany przez ciocię katikową syrop z cebuli możesz jej dać :-D tylko nie przed spaniem, bo się 'zakaszle'.

Gosia23s no to moje gratulacje :-)

zielona - no to jak co które następne... nie widzisz, że klimat wrocławski sprzyja ciążom ?? no to trzeba obstawiać na tamtejsze dziewoje :-) a po październikowym spotkaniu to może całe stado się ich zrobi :-D hehehe oby :-p suuuper!

Agnieszka - zdrówka dla J.

Marta - dla Oli też zdróweczka

nata - a nad morzem wyszło rano słonko :-) chwilkę pokropiło i znowu słonko :-) szykuje się sympatyczny dzień, no i weekend ma być słoneczny :-D

U nas też dzień się ładniutki zapowiada, słoneczko świeci. Podobno weekend ma być ładny, z czego bardzo się cieszę. Też nie znoszę zimy, chociaż w tą B się uparł na narty jechać, zobaczymy jak będzie, tylko ja nie wiem jak bez Alicji wytrzymam.
Wysłałam B po pomidorki na giełdę i od dzisiaj przetwórstwo zaczynam;-)
Gosia gratuluję. Posypały się dziewczyny, która następna?
Zdrówka wszystkim podziębonym, jesień idzie pewnie będzie coraz gorzej.
Igor mi się rano budzi z zapchanym nosem i z chrypą, ale około południa nie ma juz nic:confused2: Dzisiaj jak B się wyrobi to na trening go zawiezie.
uciekam pracować

Gosia - GRATULUJĘ!! Wrocławianki górą!
Aniez - Ty się piszesz na trzecie miejsce podium?? O dziewusię moglibyście się postarać;-)

Zdrówka dla chorowitków! Moja mała też zakatarzona i kaszle. Znów mi to od zębów wygląda, ale profilaktycznie syrop z cebuli jej zrobiłam.
U nas tak jak już Aniez pisała - cieplutko i słonecznie.
Muszę się wypacykować trochę, bo dziś filmy kręcę jak małą do Pajdokracji oddam.

gosienka - samozaparcia i chęci do ćwiczeń gratuluję!

Mykam pranie wieszać, zajrzę do Was później.

reklama
Dzieńdoberek:-)

U nas słonecznie ale chłodnawo, od rana zaliczyłyśmy z Helenką wizytę e Biedronce bo u nas mega promocje, czystki magazynów robią tylko ludziów jak mrówków:-p

Gosia gratulację, spokojnej ciąży, widać wrocławianki górą ;-)

Aniez zdrówka i miej się na baczności bo coś w tym Wrocławiu sypią się dzieciaczki:-p

Elvie zdrówka dla Lenki i dziękuję ale osobiście mam dość tych ćwiczeń samemu jak małż jest w domu to razem raźniej i motywacja jest:tak:

Anna to Igor pewnie wniebowzięty że jednak na trening pójdzie :tak:

Kici dobrze że macie pogodę, odpoczywajcie i ładujcie akumulatory:tak:

Agnieszka zdrówka dla Janka, kurcze że też zawsze musi się coś przyplątać:no:

Marta dla Olki też zdrówka i smaki mi narobiłaś tym ciastem:-)

Zielona bo kobieta zmienną jest;-) nie wiedziałaś tego:-D

Nataja tam mam nadzieję że będzie jeszcze złota polska jesień:tak: Przesyłam wirtualne słoneczko:tak:

Ok trzeba pomyśleć o obiedzie więc zmykam do kuchni:tak:

Miłego dnia

Do góry