reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

brrrr zimno - jak wychodziłam do pracy było 8 stopni - do tego deszcz - i ja się pytam gdzie jest piękne lato, i ta polska piękna złota jesień

reklama
brrrr zimno - jak wychodziłam do pracy było 8 stopni - do tego deszcz - i ja się pytam gdzie jest piękne lato, i ta polska piękna złota jesień

W Wrocławiu :-p Ciepło jest, słońce za oknem, bardzo przyjemny dzień sie zapowiada :tak:

właściwie, to nawet nie wiem jak to możliwe, a jednak

Gosia23s hahahaha... tym mnie rozbawiłaś :-D gratulacje! Dyrektorka sobie może byc niezadowolona, Ty masz prawo miec rodzinę :-D olej i nie ukrywaj, bo i po co, będzie bardziej wkurzona :cool2:
A Trzebnicą kuszę, bo naprawdę rodzi się tam dobrze, wiadomo że zawsze może być coś nie tak, ale to jest poród, nie fabryka, każdy inny, a tam czulam sie potraktowana godnie i po ludzku, no i dzieci zdrowe wyszły, bez zapaleń uszu, co w niektórych szpitalach Wrocławskich jest dość częste :sorry: ja się zresztą nie dziwię, bo przy tej ilości położnic i odwiedzających, to bakterie tam musza fruwać, a noworodki wszytsko łapią.

Katar mam :-( zrzędliwa jestem :-( w nocy złapały mnie dreszcze, chyba miałam gorączkę, bo aż sweter ubierałam i trzęsłam się jak osika :-(

Zielona- u Kuby nadal niedosłuch, Anna oj mnie pociesza, że wyniki będą szły w górę, ale w pn idziemy do laryngologa to się wypytam, jak ona to widzi.

Gosia23s GRATULACJE!!
he he he zaczynają się ciąże sypać :-D Super!!

J. jest chory :-( temperatura 38 i więcej i kaszel taki brzydki... no to sie zaczyna :-( a już miałam nadzieję żę się obejdzie i jakoś przetrwamy :-( zmierzly jest jak ... nie powiem bo mi się brzydkie słowa na usta cisną...ide bo mnie woła...

Agnieszka zdrowka dla J.!

Ola dalej z katarem po pas, jeszcze troche marudzi ale juz nie tak jak wczoraj ale niestety kaszel na calego sie przypaletal....no i nos ja swedzi wiec sonda dzis powaznie zagrozona...

Doszedł tez problem z kupsztalami, dotad bylo co drugi dzien a od poczatku tygodnia zalatwia sie codziennie, czasem 2razy na dzien, no i brzydkie sa te kupy...

Upieklam sobie z rana ciasto bananowe, ide skosztować:)

Milego dnia!

Agnieszka- zdrowka dla J. :-(
Marta- qupsztale brzydkie, bo Olka ma wirusa i jej jelita nie dają rady- pewnie wirus tam zrobił spustoszenie :-( ja to przerabiam przy każdej infekcji Bartka, kaszel przy katarze jest normą, dobrze, że odkrztusza te wydzielinę, co jej schodzi, osławiony i polecany przez ciocię katikową syrop z cebuli możesz jej dać :-D tylko nie przed spaniem, bo się 'zakaszle'.

Gosia23s no to moje gratulacje :-)

zielona - no to jak co które następne... nie widzisz, że klimat wrocławski sprzyja ciążom ?? no to trzeba obstawiać na tamtejsze dziewoje :-) a po październikowym spotkaniu to może całe stado się ich zrobi :-D hehehe oby :-p suuuper!

Agnieszka - zdrówka dla J.

Marta - dla Oli też zdróweczka

nata - a nad morzem wyszło rano słonko :-) chwilkę pokropiło i znowu słonko :-) szykuje się sympatyczny dzień, no i weekend ma być słoneczny :-D

U nas też dzień się ładniutki zapowiada, słoneczko świeci. Podobno weekend ma być ładny, z czego bardzo się cieszę. Też nie znoszę zimy, chociaż w tą B się uparł na narty jechać, zobaczymy jak będzie, tylko ja nie wiem jak bez Alicji wytrzymam.
Wysłałam B po pomidorki na giełdę i od dzisiaj przetwórstwo zaczynam;-)
Gosia gratuluję. Posypały się dziewczyny, która następna?
Zdrówka wszystkim podziębonym, jesień idzie pewnie będzie coraz gorzej.
Igor mi się rano budzi z zapchanym nosem i z chrypą, ale około południa nie ma juz nic:confused2: Dzisiaj jak B się wyrobi to na trening go zawiezie.
uciekam pracować

Gosia - GRATULUJĘ!! Wrocławianki górą!
Aniez - Ty się piszesz na trzecie miejsce podium?? O dziewusię moglibyście się postarać;-)

Zdrówka dla chorowitków! Moja mała też zakatarzona i kaszle. Znów mi to od zębów wygląda, ale profilaktycznie syrop z cebuli jej zrobiłam.
U nas tak jak już Aniez pisała - cieplutko i słonecznie.
Muszę się wypacykować trochę, bo dziś filmy kręcę jak małą do Pajdokracji oddam.

gosienka - samozaparcia i chęci do ćwiczeń gratuluję!

Mykam pranie wieszać, zajrzę do Was później.

reklama
Dzieńdoberek:-)

U nas słonecznie ale chłodnawo, od rana zaliczyłyśmy z Helenką wizytę e Biedronce bo u nas mega promocje, czystki magazynów robią tylko ludziów jak mrówków:-p

Gosia gratulację, spokojnej ciąży, widać wrocławianki górą ;-)

Aniez zdrówka i miej się na baczności bo coś w tym Wrocławiu sypią się dzieciaczki:-p

Elvie zdrówka dla Lenki i dziękuję ale osobiście mam dość tych ćwiczeń samemu jak małż jest w domu to razem raźniej i motywacja jest:tak:

Anna to Igor pewnie wniebowzięty że jednak na trening pójdzie :tak:

Kici dobrze że macie pogodę, odpoczywajcie i ładujcie akumulatory:tak:

Agnieszka zdrówka dla Janka, kurcze że też zawsze musi się coś przyplątać:no:

Marta dla Olki też zdrówka i smaki mi narobiłaś tym ciastem:-)

Zielona bo kobieta zmienną jest;-) nie wiedziałaś tego:-D

Nataja tam mam nadzieję że będzie jeszcze złota polska jesień:tak: Przesyłam wirtualne słoneczko:tak:

Ok trzeba pomyśleć o obiedzie więc zmykam do kuchni:tak:

Miłego dnia

Do góry