Katik
...jestem mamą...
Super, ze z podloga juz sie pobratala, ale na maxa cieszy mnie smaczek na jogurt! Brawo Ola!!!Powiem jeszcze ze problem z podloga juz pokonany, a Ola codziennie na sniadanie zjada kilka lyzek jogurciku naturalnego
No no no, wisze szalenstw kwiatniowek ciag dalszy :-)Ja tez chce miec drugą dzidźkę i w sumie jeszcze tego dobrze nie przemyslalam, ale juz zaszalalam w dni plodne :-) Poczekam do nastepnej @. Jak przybedzie to ok, a jak nie to jeszcze lepiej :-)
Powodzenia, trzymamy &&&&&&&&&&&&&&
Brawa dla Bartka, i &&&&&&&& dla Kuby.Bartek do zlobka idzie juz pieknie, wiec nie ma o czym pisac :-) w przyszlym tygodniu zostanie na 'spanie' i zobaczymy co bedzie i jak bedzie.
Zas Kuba dzisiaj pojechal na badanie sluchu wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& strasznie jestem ciekawa, jak to bedzie.
U nas dzis pobodka wczesnie, bo o 6.50... a normalnie to u nas srodek nocy... Polce sie pic chcialo, i nie bylo zmiluj sie jak tylko wstac i podac butelke z woda.
Potem jednak stwierdzila, ze woda to nie to co tygryski lubia wypic rano, i na moj tekst, ze moze przyniose mleczko byl taki smiech podekscytowania jak kiedys na widok cycusia heheh
Pogoda przeokropna... Niech ktos wysle nam troche slonca, prooooosze.