reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się popołudniem ;-) Upss juz prawie wieczór :zawstydzona/y:

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka, niestety taka pogoda, że szybko mozna złapać jakieś paskudztwo :no:

Aniez &&&& żeby problemy ze słuchem się wycofały
Wronka witaj z powrotem :-)
Gosia gratuluję :tak: Spokojnej ciąży Ci życzę :-)

No to ktora nastepna ?

No ja niestety w tym miesiącu nie dołączę :-( @ przylazła dzisiaj, a od wczoraj brzuch mnie tak boli, że nic nie mogę robić :no:
Mielismy akcję z teściową, J poszedł spać bo ma nocki, małą też położyłam a tam się awantura zaczęła i jak J wyskoczył z pokoju wściekły, opieprzył ją mała się obudziła tak teraz teściowa już nie ma do kogo się odezwać ;-) A teraz przyszedł drugi jej synuś i już się wtrąca w jego życie, wcale się nie dziwię, że się wyprowadził, my też w końcu chyba uciekniemy...

reklama
No ja niestety w tym miesiącu nie dołączę
unhappy.gif
@ przylazła dzisiaj, a od wczoraj brzuch mnie tak boli, że nic nie mogę robić
no.gif

MamoPaulinki, rzeczy dzieja sie w jakims celu. Pewnie ten czas, ktory musi minac zanim pojawi sie kolejny kropek, jest po to, byscie go wykorzystali - moze wlasnie na poszukiwanie nowego mieszkania...

Ja mam niejasne wrazenienie, ze nastepna bedzie Katik... He he jakos tak od kilku dni chodzi mi po glowie. :-D

Dobry

Gosia ogromne gratulacje:-)

Zielona a czy moglabym sie jeszcze zalapac na lekturę" język dwulatka "? ;-)

Aniez zazdroszczę słońca i zdrówka życzę

Marta czy mogę się uśmiechnąc o przepis na ciasto bananowe , bo smaka mi narobiłaś :-)

Kittek współczuję pracy, nie sądziłam, że praca nauczyciela i zarobki są aż tak niegodziwne :shocked2:

MamoPaulinki życzę powodzenia w nadchodzącym cyklu ,;-)

u nas 3 dzień bez drzemki w ciągu dnia :szok: , mam nadzieję, że zacznie znów spac w dzień bo nie wyrabiam

R jeszcze nie wrocil z pracy , ja ogarnełam chałupkę, zmieniłam pościel , siadam utyrana z desperadosem i co prawie całe wylałam na dopiero co zmienioną pościel :wściekła/y:

mamoPaulinki - musimy jeszcze czerwcówki 2012 obstawić, mam nadzieję, że się wśród nich znajdziesz;-)

Zielona - zobaczymy, jaka wiedźma z Ciebie i co Katik na to:-D

A ja zaległośći senne odrobiłam i pospałam z małą po południu. Wstałyśmy o 18.30, ale od tego czasu przygotowałam już mięsko z sosem pomidorowym, jutro beszamel dorobię i będzie lasagne na obiad:-)

Poza tym sprawdziłam pocztę i mamy wreszcie nowego kierownika regionu, plotki były, że ma to być jakaś baba z konkurencyjnej firmy na A.. (reakcja na spotkaniu dyrektorskim była taka:wściekła/y:), a dziś niespodzianka i wita się Pan:happy: Zaraz go prześwietliłam w google i doczytałam hobby:
* Sztuki Walki - Taekwondo ITF (I Dan, sędzia), Kick boxing (1 kyu), Muay Thai i K1
* Whisky
* Piłka nożna
* Teatr
Już mi się podoba:-D

\|
fghg
h.hh.
hh
.
..
\.\...........+
+
/tv
bghhhb

A to byłam ja - Lenka:-) i w swoim magicznym języku wszystkie ciotki pozdrowiłam:-D

Love przepis wkleje jutro bo juz w lozku leze i nie chce mi sie wstawać po zeszyt, generalnie ciasto jest baaaardzo proste i nie ma zbyj wielu skladnikow

My dzis w domu wiekszosc dnia siedzimy bo wieje okropnie, nie chce malej doprawic. No ale jutro juz musimy wyjsc bo rano na cwiczenia

No nic, uciekam spac, dobranoc!

Ha! Katiiiiiiiiik juz nie moge sie doczekac Twojej odpowiedzi :-D :-D :-D
Ja tam Poli zycze rodzenstawa z calego serca, Kostce zreszta tez :p i pozostalym jedynakom :-D :-D :-D

MamoPaulinki tak jak Zielona pisze, mam nadzieje, ze nadejdzie ten wlasciwy moment, wlasciwy czas... tesciowej wspolczuje!

A na fali rodzenstwa, to Kubus przed spaniem poinformowal mnie, ze che miec... DWIE SIOSTRZYCZKI!!! Hahahahahaha... ale sobie chlopak wymyslil :-D Ja mu mowie, ze one bylyby male i by plakaly (celem zniechecenia pomyslowego pierworodnego), a on mi na to 'Wiem, wiem... beda plakac, pic mleko, dam im smoka, potem urosna i bedziemy im kupowac ubranka' no polozylam sie ze smiechu na podlodze i dzieci poszly spac z opoznieniem, bo ja sie nie moglam uspokoic, otrzasnac z tej dzikiej radosci i pozbierac ;-)

Bylam dzis z mlodym u pediatry, bo mial luzne qupsztale wczoraj, wiec po papier do zlobka poczlapalam i on wazy 12.500 w ciuchach, ale 1,5 tygodnia temu w ciuchach wazyl 12.300... zas Kubek wazy 20 kg! Duze dzieci mam!!!

Katar nadal w akcji, zaleczam go sposobami Dagsilowej, ale chyba trzeba bedzie do Sanatorium do Dagi pojechac, bo mnie to g...o za nic nie chce opuscic :-(

MamoPaulinki, rzeczy dzieja sie w jakims celu. Pewnie ten czas, ktory musi minac zanim pojawi sie kolejny kropek, jest po to, byscie go wykorzystali - moze wlasnie na poszukiwanie nowego mieszkania...

Ja mam niejasne wrazenienie, ze nastepna bedzie Katik... He he jakos tak od kilku dni chodzi mi po glowie. :-D

Zielona, ja nie muszę szukać mieszkania, mam domek pod Wa-wą, brat chce nam go "oddać", jest sam i nie opłaca mu się ogrzewać i utrzymywać go. Woli wynająć coś na mieście. U rodziców też mam gdzie się podziać... Trzyma mnie tu tylko rehabilitacja małej, której nie mogę nagle przerwać, bo ona ciężko znosi zmianę terapeuty... Od kwietnia zaznajamia się z "nową" ciocią i do tej pory jest ryk i gile po pas :-( Mam nadzieję, że wytrwam, rehabilitację mam do końca roku w ośrodku po 3 godz tyg z cudownymi dziewczynami. Na nfz godz ale to się okaże 21.09 czy nam przedłużą... Ja dla niej zniosę wszystko a potem dla niej zmienię to wszystko ;-) Nie na darmo jestem baranem :-D

Aniez no ja też padłam jak to przeczytałam, pomysłowy synek :-D żeby to było takie proste...

Ciasto bananowe... do brata muszę się uśmiechnąć, on czaruje takie ciasta i torciki, że... hmmm kilogramy na + :-D jeszcze 2 miechy i pojadę do domu na tydzień, już ustalone na koniec pazdziernika :-)

Oj Elvie za lasagne to ja bym... chyba wszystko zrobiła :zawstydzona/y: ale jutro mam michę tortellini z sosem serowo-śmietanowym, trza sobie dogadzać na poprawę humoru ;-)

a ja wyjątkowo z wieczorka zajrzałam
B dzisiaj suszi zamówił na romantyczną kolację, a teraz z Młodym Simsonów ogląda:eek: i tyle romantyzmu
Ciekawe o której Igor jutro wstanie:crazy:
Aniez to faktycznie Kuba duży, mój Igor rok starszy i waży po wczasach, gdzie schudł niestety, 17,5 kg.
MamoPaulinki może za miesiąc się uda, trzymam kciuki.
Zielona ciekawe czy się Twoja wróżba spełni;-)

reklama
Ha! Katiiiiiiiiik juz nie moge sie doczekac Twojej odpowiedzi :-D :-D :-D
Ja tam Poli zycze rodzenstawa z calego serca, Kostce zreszta tez :p i pozostalym jedynakom :-D :-D :-D

MamoPaulinki tak jak Zielona pisze, mam nadzieje, ze nadejdzie ten wlasciwy moment, wlasciwy czas... tesciowej wspolczuje!

A na fali rodzenstwa, to Kubus przed spaniem poinformowal mnie, ze che miec... DWIE SIOSTRZYCZKI!!! Hahahahahaha... ale sobie chlopak wymyslil :-D Ja mu mowie, ze one bylyby male i by plakaly (celem zniechecenia pomyslowego pierworodnego), a on mi na to 'Wiem, wiem... beda plakac, pic mleko, dam im smoka, potem urosna i bedziemy im kupowac ubranka' no polozylam sie ze smiechu na podlodze i dzieci poszly spac z opoznieniem, bo ja sie nie moglam uspokoic, otrzasnac z tej dzikiej radosci i pozbierac ;-)

Bylam dzis z mlodym u pediatry, bo mial luzne qupsztale wczoraj, wiec po papier do zlobka poczlapalam i on wazy 12.500 w ciuchach, ale 1,5 tygodnia temu w ciuchach wazyl 12.300... zas Kubek wazy 20 kg! Duze dzieci mam!!!

Katar nadal w akcji, zaleczam go sposobami Dagsilowej, ale chyba trzeba bedzie do Sanatorium do Dagi pojechac, bo mnie to g...o za nic nie chce opuscic :-(
He he też nie mogę sie doczekac co na to Katik...heheheh
Ja podobnie jak aniezowa życzę wszystkim jedynakom rodzeństa, po swoich widze,ze całe szczęscie,że się zdecydowalam, aczkolwiek po urodzeniu Weroniki długo nie byłam chetna:-)

aniez...heheh pomyslowy chlopak:-), moja Weronika ostatnio do mnie przyszła i mowi "mamusiu jesteś w ciązy?", ja oczy jak 5 zł, a ona...no bo tata mowi ,ze bede miała rodzenstwo i ja się ciesze...hehehe, myslalam ,ze starego zabije za glupie żarty:-)
a ja wyjątkowo z wieczorka zajrzałam
B dzisiaj suszi zamówił na romantyczną kolację, a teraz z Młodym Simsonów ogląda:eek: i tyle romantyzmu
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, jezyk mam do ziemi, ale bym sobie zjadła:-)

MamoPaulinki, trzymam kciuki żebys się na czerwcowki załapała, dzieci z czerwca są kochane heheheh zarowna ja jak i moja córcia czewcowe jestesmy:-0

Do góry