reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zielona z tymi 4stopniami to mnie pocieszylas:) u nas dzis 13, teraz pewnie mniej ale za to przechodzi kolejna ulewa...

Olka marudna dzis na maksa... teraz jeszcze nie spi, katar ja meczy i biedna nie moze zasnac... do tego pokasluje...mam nadzieję ze jutro chociaz marudzenie jej minie...

na poniedzialek umowilam sie do fryzjera, juz nie moge patrzec na swoje odrosty...

uciekam ogarnac w domu

dobrej nocki

Zielona - fajnie, że już jesteś:-)

Agnieszka - nie wiem, gdzie Ty ten ciążowy brzuszek miałaś, bo ja go nawet na zbliżeniu nie zauważyłam:-D

mamoPaulinki - jak na 11 tydzień to imponująco;-)

Ja pamiętam, że mnie po Bożym Narodzeniu z dnia na dzień wysadziło. Wcześniej nikt nawet w biurze nie podejrzewał, że jestem w ciąży. No i w normalnych jeansach ze szpitala wyszłam, co uznałam za sukces. Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie i że urodzę naturalnie, bez nacinania jak ostatnio:tak:

Dziewczyny - jak u was z drugą ciążą było? Szybciej tyłyście? Więcej/mniej??

ja w drugiej przytyłam mniej

Dalej jestem przeziebiona i w zw. z tym marud ze mnie straszny :p

Bartek do zlobka idzie juz pieknie, wiec nie ma o czym pisac :-) w przyszlym tygodniu zostanie na 'spanie' i zobaczymy co bedzie i jak bedzie.
Zas Kuba dzisiaj pojechal na badanie sluchu wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& strasznie jestem ciekawa, jak to bedzie.

Zielona, no szkoda, ze troche tam zniszczen, ale i tak cudowne m-ce, z tymi meduzami to szok, juz bym do wody nie weszla :-(
Salamandra, czekamy na brzuszkowe wiesci :-D
Elvie, u mnie waga byla prawei taka sama, ale brzuch mi wczesniej wywalilo i u wszystkich moich kolezanek tak bylo, nie wiem z czego to wynika, ale cos w tym jest, z Kuba do konca V miesiaca moglam swobodnie udawac, ze nie jestem w ciazy (nawet na targach nikt sie nie kapna, co najwyzej mysleli, ze troche przytylam) za to w VI byl bebzun, z Bartkiem trzymalam sie do konca III miesiaca a w IV zonk :-D I drugi porod trwal u mnie tyle samo (8 i pol h), ale byl duzo latwiejszy i 2 h po porodzie zarzadalam 'zastartowania' do lazienki, polozna sie ze mnie smiala, ale nawet w glowie mi sie nie zakrecilo. Polecam Ci Trzebnice, z lekarzy to Paslavsky w medikoncepcie tam pracuje, chociaz oni majasuper podejscie do kazdej pacjentki, nawet jak sie nie mialo lekarza stamtad (lezalam tam tez na patologii z Kuba i tez swietna opieka), dla mnie najwazniejsze byly polozne na poporodowym, czystosc i brak tlumow (bakterii sie boje), bo 2 babki w sali i cacuszko... moja kumpela mowi, ze ten szpital to taka Lesna Gora i nawet moja wybredna bratowa zamierza z drugim bablem tam pojechac. Jakby co, to pisz na priva, bo zaspamujemy ten watek :-D

Ponoć to dlatego że już mieśnie po pierwszej nie takie jak przed pierwsza i dlatego brzuch szybciej wywala .

Zielona dobrze że wypoczeliście . szkoda że nie jest tak fajnie jak byc powinno ale wakacje wam się należały widziałam na FB pięknie tam .

Aniez - mam nadzieję że Kubie to wszystko zniknie - musi .

Hej dziewczyny nie odzywałam sie długo, ale często Was podczytuje!! Cierpię na brak czasu odkąd poszłam do pracy!!! mam nadzieję, że mi wybaczycie!
U nas z Małym bez zmian, chowa się super! nie chodzi do złobka, mimo, że miał iść(nawet już wyprawkę mu zrobiłam) ale to osobny temat!!!
Dzisiaj dowiedziałam się, że jestem w ciąży!!! tzn. zrobiłam test i jestem w szoku!!( nie żebym nie wiedziała skąd się dzieci biorą!ale nie planowaliśmy, właściwie, to nawet nie wiem jak to możliwe, a jednak!)
Właśnie przeczytałam, Wasze posty wcześniejsze i tak sobie myślę, czy mnie też tak szybko wybrzuszy?? a nie chciałabym, bo pracuję ( na zastępstwo, w szkole i chciałabym jakoś to zakamuflować), pani dyrektor nie będzie(delikatnie mówiąc zadowolona), ale co mam zrobić, oj to będzie ciekawe dziewięć mięsięcy!
wszystkim starającym się życzę powodzenia!
Elvie gratuluję!
Aniez kusisz mnie po raz kolejny tą Trzebnicą, leżałam na patologii ciąży z Matim i faktycznie warunki są niezłe.
pozdrawiam

Hejka:-)

Brzuszki zrobione, stepter zaliczony :tak: więc mam czas na forum:-p

Wronka nareszcie przyleciałaś kobietko bo już myślałam że postanowiłaś zamieszkać na działce;-) Jak tam Weronika w zerówce ?
Borysek to mały spryciarz co tam będzie matka przy laptopie siedzieć:-D U nas Helenka chłopakom naciska na guziczek od komputera i ucieka :tak:

Martadziewczyny zdrówka

Filonka niezła organizatorka z ciebie:tak: a z dzidzią to nigdy nie wiadomo co się może przytrafić ;-)

Zielona 4 stopnie to :szok:

Agnieszka fajnie że teściowie zadowoleni z wyjazdu:tak:

Aniez mam nadzieję że ten niedosłuch u Kuby z czasem zniknie,nie ma innej opcji

Katik u nas też paskudnie ale mogę przesłać ci gorące pozdrowienia:-)

Maonka dobrze że z oczkiem Alicji wszystko ok:tak:

Elvie ja ci życzę z całego serca chłopczyka a kilogramami się nie przejmuj bo w tej chwili to fasolka najważniejsza:tak:

spokojnej nocy

Gosienko, chyba dotarly te gorace pozdrowienia, bo jakos tak cieplej ;-)... a nie, to kaloryfery. Wyobrazcie sobie, ze juz chyba od 2 tygodni wieczorem grzejemy w domu bo tak pizdzi! Beznadzieja.

Jutro zapowiadaja ladny dzien, i slonko. Pranie juz w pralce, rano wstane to szybko wlacze, moze uda sie wystawic jeszcze na zewnatrz, i mi wiaterek przewieje. Uwielbiam zapach ciuchow ktore suszyly sie na zewnatrz. Jak sobie pomysle o nadchodzacej zimie i kiszeniu sie w domu... i ogrzewaniu... brrrr! Niecierpie zimy!!!!!!!!!!

Gosiu, gratulacje i spokojnej ciazy.

Dobranoc!

dziewczyny dziękuję. Jesteście kochane!
stworzyłam sobie nawet suwaczek na poprawę nastroju! Mam nadzieję, że to będzie spokojne 9 miesięcy!
Uciekam spać, jutro do pracy:)

reklama
Aniez, jak tam Kuba? Mam nadzieje, ze wyniki dobre.

W ogole nie rozumiem o co chodzi mojemu dziecku. Przez ostatnie kilka dni lala mnie bolesnie i paskudnie gryzla, a dzisiejszy dzien spedzila tulac sie do mnie, usmiechajac i calujac... Chyba musze Jezyk Dwulatka w koncu przeczytac (tylko kiedy?), bo sie zapetlam.

Chlop chyba mi na weekend wybedzie, mam nadzieje, ze mloda nie bedzie dawala czadu.

Do góry