reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Daga - Olik dzielna!! Po mamusiu oczywiście;-) Zdrówka dla Ciebie! Na katar inhalacje z amolu sobie zrób, setka też nie zaszkodzi;-)

kici - urlopu zazdroszczę! Może małego terrorystę wakacje uspokoją:-)

Mykam remanent robić, bo M. już czeka. W tle mecz Polska-Niemcy u nas:-)

reklama
No chłopaki śpią, ja już nasmarowana kremikami siedze i zdjęcia na platformę wrzucam :-p wynalazłam a właściwie wróciłam do photobucketa ;-) jak ogarnę to w końcu bedę mogła wam pokazać trochę klimatów ale dłuuga droga przede mną :-p

Daga no widzisz! W końcu i przy oddawaniu przestanie płakać jak wejdzie w ten tryb :tak:

Daga- ciocia cały czas Olince kibicuje :-D
Katik- zdrówka dla Polnki!

Mnie też już w gardle drapie, bo oczywiście chłopaki już katar mają :-( ale weseli są, więc łudzę się, że przejdzie bokiem poniekąd :-D kiedyś jak mi Kuba sprzedał jeszcze żłobkową zarazę, to ja chorowałam chyba 3 tygodnie on 3 dni... ja nie wiem, co oni tam mają za szczepy! Moją mamę też tak kiedys załatwił na cacy.

Hello!
Spróbuję troszkę ponadrabiać, choć humor dziś mam kiepski. Tonę w książkach, generalnie mam więcej przygotowywania niż samych zajęć. Jak pomyślę o setkach testów i sprawdzianów jak się wszystko rozkręci to aż mi się nie chce. Dziś małżon mi pomagał sprawdzać testy plasujące więc szybko poszło.
Musieliśmy załatwić drugi fotelik aby T mógł Maję zawozić do babci, ale fajnie się złożyło bo córka znajomych wyrosła z tego 9-18 i nie musieliśmy kupować drugiego.

Pogoda jest śliczna więc po pracy spacerki z Mają uskuteczniamy. Maja się bardzo towarzyska zrobiła. Jak spacerujemy to do każdego krzyczy: Cześć, a jak ja się z kimś żegnam to ona też oczywiście sama papa robi i buziaki przesyła.
Głodomorek się z niej zrobił bo co chwilę woła mniam-mniam dać, będzie tak pewnie do następnych ząbków.
U fryzjera byłyśmy i jak się na nią patrzę to stwierdzam,że grzywka to jej wcale a wcale nie pasuje, tak jak mamusi, hehe.
Dobrze,że kitałki i spinki jej nie przeszkadzają to jej mogę tego grzywala podpinać.

Lecem nadrabiać :)

Witam wieczorkiem:-)

Mateusz zachwycony zajęciami z akrobatyki chociaż muszę stwierdzić że dzieciaczki to normalnie małe kaleki nawet porządnego fikołka nie potrafią zrobić;-) trener stwierdził że to pokolenie dzieciaków siedzących przed kompem albo telewizorem i nawet nie wiedzą co to wchodzenie na drzewa, ale powiedział że trochę wysiłku i wyszkoli sobie berbecie :-D Zobaczymy:tak:

Daga brawo dla Olika, dzielna dziewczynka no i się nie dziwię że chodzicie jak dwa pawie:-p Zdrówka ci życzę a jak by co to ziółka do inhalacji mogę ci przywieź a i wódeczka też się znajdzie:-D

Aniez wiesz w przedszkolu to się taka mieszanka może wyhodować że nie ma się co dziwić że potem choruje się i choruje ;-) Zdrówka

Agnieszka to działaj kochana i czekamy na efekty twojej pracy:tak:

Kici ciekawe ile kilometrów dzisiaj zrobiliście:-D

Elviefajnie że Lenka próbuje różnych smaków :tak:

Katik zdrówka dla Poli no i dobrze że cię te uszka zaniepokoiły bo nie wiadomo jak by się to skończyło, nie ma to jak intuicja mamy:tak:

MamaPaulinki widzę że pracowity dzień dzisiaj miałaś, mam nadzieję że wieczór będzie spokojniejszy:tak:

Marta może Ola zmęczona po zajęciach albo pogoda tak na nią działa, jutro będzie lepszy dzień.

Anna czekam na wieści po usg Alicji, a Igor z pewnością wyszaleje się na kolejnym treningu:tak:

Mamusia no niezłą niespodziankę zrobiła ci szefowa

Kittek widzę że praca na maksa się zaczęła dobrze że T ci pomaga plusy łapie :-p Dla mnie Maja z grzywką czy bez to tak słodzinka:-)

Idę poćwiczyć bo moja waga chyba coś źle waży :-D

Elvie kobieto odpoczywaj więcej bo ty całe noce pracujesz!
Mamusia wspólczuję szkolenia,ale przebrniesz przez nie i może to się pozytywnie odbije na Twojej pensji.

AnnaOj jak usg Alicji? Mam nadzieję,że wszystko w porządku :)

Katik zdrówka dla Poluni!!
Aniez zdrówka dla Ciebie i dla Twojej rodzinki :)

Daga to teraz już będzie z górki, Ola się na pewno oswoi i będzie chętnie biegła do przedszkola. :tak:

Kici ładuj baterie, pogoda jest ładna i oby tak zostało!!! Nie będziesz przypadkiem przez Koszałkowo przejeżdżać?

Aga Sebuś pewnie też z czasem się oswoi, 3mamy mocno kciuki :)

Maonka napisz po wizycie co lekarz powiedział, a próbowałaś czymś przemywać?

Gosieńka oj Ty to się nigdy nie nudzisz, ze swoją trójeczką;-)

Marta jak już tak wycieczki planujecie to może i do nas się wybierzecie?

Zmykam bo jeszcze rozkłady materiału muszę zmodyfikować i podrukować.

no właśnie będzie trzeba się w końcu zgadać i spotkać :-D

No właśnie zapraszam :)

Mam nadzieję, że ta piękna pogoda utrzyma sie przez cały dzień, bo po poł. chcialabym na spacerek z dzieciakami :-D
Bo wczoraj było cudnie, ale jak wróciliśmy do domu, zjedliśmy obiadek to przyszła burza i juz nici ze spacerowania...

Bartek dzisiaj płakał, jak go maż zaprowadził, ale wyszedł uśmiechniętym babka mówiła, że sie pięknie bawił (próbował zajumac auto... w sumie taka dużą ciężarówkę chciał stamtąd zabrać), II śniadanie zjadł, odmówił zjedzenia drugiego dania (bo oni przed snem II danie jedzą... tak smiesznie... o 11:00, a zupe po spaniu :-D ), nastrój ma dobry, traumy nie widać, więc jest OK, jeszcze rano się musi przyzwyczaić i będzie cacy (teraz mąż go zaprowadza, żeby mu było łatwiej z jednym rodzicem się rozstawać, nie z dwójką), w sumie nie spodziewałam się, że tak ładnie pójdzie.

Daga- jak dzisiaj u Was?

U Oli jest to samo bo dzieciaki nie sa w stanie zjeśc obu dań na raz . żarełko przyjeżdża z cateringu więc panie później dzieciakom grzeją tą zupę .

My dziś w cyrku byliśmy , Ola z babcią siedziała . bardzo się Szymkowi podobało .
Pani go w przedszkolu chwali ze jest super do przedszkola przygotowany i że jest jednym z nielicznych dziecki z którym jest w stanie coś zrobić . Bo reszta się na razie przyzwyczaja . Oby szybko bo szkoda mi go że musi byc z płaczącymi dziećmi jak chce się z nimi bawić czy coś robić a one nie bardzo .
Także dziewczyny polecam oddawanie 2 latków nawet na 1-2 dni w tyg do klubów . Potem nie ma problemów z przedszkolem.

reklama
Tylko spodnie mnie cisną i mi niewygodnie :zawstydzona/y:
OOO, to moze Twoj brzuszek ma tak jak moj:
jak tylko plemniczek dolecial do jajeczka dal sygnal mojemu brzuchowi do rosniecia :-)

Daga, moja slodka Aleksis, ciocia jest bardzo dumna!

Kittek, to zapuszczaj Majuni grzywke, bedziecie dwie laski z dlugimi wlosami :-)

Ale sie wkurzylam na meczu... No ja piernicze, kilkanascie sekund do konca, a oni sobie rozluznienie funduja, zmiany... no i maja patalachy!

Do góry