reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
u nas w nocy padało, a teraz mamy piękny dzień :-) kto by pomyślał... trzeci dzień urlopu nad polskim morzem i trzeci dzień słońce tfu tfu :-)
dziękujemy wszystkim za życzenie miłego urlopu :-)

elvie - wow no to nieźle jak jeszcze masz sms-y sprzed 1,5 roku :-D hehehe czad. a swoją drogą tak o Tobie myślałam przed snem, że wyśniłam sobie ciążę i do Ciebie dzwoniłam powiedzieć Ci, że to przez Ciebie :-D

marta - super że nocka lepsza. udanego wyjazdu.

Witam,
u nas nocka ok, pospałam do 10.00 a mój dzieć najdroższy pod opieką tatusia zrobił w tym czasie bajzel wszędzie, gdzie się tylko dało:eek:

kici - zatem.. niech sen się spełni;-) Czekam na Twój telefon:-D

Agnieszka - a może Ty dogonisz potrójne mamy?? Dziewuszka by Ci się przydała jak nic:-D

We Wrocławiu słonecznie i pięknie, więc Wam wyślę trochę słonka a teraz spadam Leniuszka usypiać.
Do później!

Gosienko, moja Polka tez juz od dawna nie przepusci okazji do mycia zebow, i jak tylko widzi , ze ktos myje, to tez stoi przy zlewie i raczki wyciaga hehhee

Aga2010- tulaski dla Sebcia. Mam nadzieje, ze to chwilowy kryzys, ale Twojego samopoczucia nie zazdraszczam...

U nas tez pogoda przeokropna! Leje, wieje... z domu wyjsc sie nie da... a zakupy powinnam zrobic, jakims cudem wyszlo cale mleko dla Polki, co mi sie nigdy nie zdarzylo, i dzis na sniadanie dostala juz okrojona porcje.
No nic, stary wroci z pracy to sie pojedzie....

Witam,
u nas nocka ok, pospałam do 10.00 a mój dzieć najdroższy pod opieką tatusia zrobił w tym czasie bajzel wszędzie, gdzie się tylko dało:eek:

kici - zatem.. niech sen się spełni;-) Czekam na Twój telefon:-D

Agnieszka - a może Ty dogonisz potrójne mamy?? Dziewuszka by Ci się przydała jak nic:-D

We Wrocławiu słonecznie i pięknie, więc Wam wyślę trochę słonka a teraz spadam Leniuszka usypiać.
Do później!

he he he wiesz ja mojemu mężowi mówie że gdybym miała 100% pewności że:
a) będzie dziewczynka
b) będzie przesypiać grzecznie całe nocki (bo chciałabym sie w końcu wyspać ;-))
c) będzie jej gdzie zrobić pokoik
d) będziemy mieli kase żeby całej trójce zapewnić taki sam start w przyszłość
to choćby i na przyszły rok ;-)
ale na razie dziękuje... może jeszcze przed 40tką się zdecyduje na trzecie dziecko może... a może będzie z wpadki... w końcu obaj chłopcy byli planowani na zasadzi to co zaczynamy sie starać? no i były dwa strzały i oba za pierwszym razem weszły :-D

Mam nadzieję, że ta piękna pogoda utrzyma sie przez cały dzień, bo po poł. chcialabym na spacerek z dzieciakami :-D
Bo wczoraj było cudnie, ale jak wróciliśmy do domu, zjedliśmy obiadek to przyszła burza i juz nici ze spacerowania...

Bartek dzisiaj płakał, jak go maż zaprowadził, ale wyszedł uśmiechniętym babka mówiła, że sie pięknie bawił (próbował zajumac auto... w sumie taka dużą ciężarówkę chciał stamtąd zabrać), II śniadanie zjadł, odmówił zjedzenia drugiego dania (bo oni przed snem II danie jedzą... tak smiesznie... o 11:00, a zupe po spaniu :-D ), nastrój ma dobry, traumy nie widać, więc jest OK, jeszcze rano się musi przyzwyczaić i będzie cacy (teraz mąż go zaprowadza, żeby mu było łatwiej z jednym rodzicem się rozstawać, nie z dwójką), w sumie nie spodziewałam się, że tak ładnie pójdzie.

Daga- jak dzisiaj u Was?

witam,
w nocy bylo jakies oberwanie chmury a nie burza! trakcje skm'ki pozrywalo i niewiele brakowalo a nie dojechalabym do pracy.

sebiego dzis tata odprowadzil, ale nawet to nie pomoglo i byl mega placz. mam nadz ze dzis chociaz jesc ze chce, bo mi sie dziecko zaglodzi przez ten zlobek :(

Witam
Podczytuję Was, ale nie mam czasu odpisać. Teraz jestem u teściów, jutro jadę do Częstochowy na dobry tydzień. U mamy będę częściej pisać.
Do tego jutro jadę z małą do szpitala, żeby zobaczyli co z jej oczkiem. Coś się przypętało i ma całe czerwone spojówki. Na dzwoniłam się po różnych gabinetach, to albo terminy odległe, albo nie przyjmują takich małych dzieci. W jednej poradni doradzili, żeby jechać na ostry dyżur, więc jutro po 18 czeka nas wizyta.
Do zobaczenia wkrótce

reklama
Dzieńdoberek dziewczyny

Dzisiaj mam lepszy dzień bo Mateuszek wstał rano i powiedział mi że babunia mu się przyśniła i powiedziała mu że bardzo go kocha:-) i on stwierdził że nie będzie się już smucił , kochany mój.

Maonkamam nadzieję że z oczkiem Aicji to nic poważnego, daj znać jak będziesz po wizycie.

aga biedny Sebuś, może jutro będzie lepszy dzień

Aniez to cię Bartuś zaskoczył że taki dzielny:tak:

Agnieszka moje chłopaki też z pierwszego strzału:-p a potem niespodzianka Helenka więc coś w tym musi być.Ja to z całego serca życzyłabym tobie i Aniezowej córeczek:-D a Moni syneczka:tak:

Katik to typowo angielską pogodę masz;-) a jak tam Pola jeszcze ma katarzydło?

Elvieto jak tatuś nie pilnował to niech teraz on sprząta:-D

Kici pogoda ładna bo sobie na nią zasłużyliście :tak: miłego opalanka:-D

Marta super że nocka lepsza od poprzednich, udanego spokojnego wyjazdu:tak:

Daga jak tam Olka ?

Dziewczyny a co z Wronką bo dawno się nie odzywała

Idę obiad podać dzieciakom bo głodne wróciły a potem Emilo zmyka na tenisa a Mateusz postanowił chodzić na akrobatykę:tak: zobaczymy dzisiaj pierwsze spotkanie.

Miłego popołudnia :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry