Jak to ktoś mądrze powiedział " czas nie leczy ran , on tylko przyzwyczaja nas do bólu
Kici ja Ci tu dam, kiedy po farbki przyjedziesz ?
no właśnie będzie trzeba się w końcu zgadać i spotkać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to ktoś mądrze powiedział " czas nie leczy ran , on tylko przyzwyczaja nas do bólu
Kici ja Ci tu dam, kiedy po farbki przyjedziesz ?
elvie - wow no to nieźle jak jeszcze masz sms-y sprzed 1,5 roku hehehe czad. a swoją drogą tak o Tobie myślałam przed snem, że wyśniłam sobie ciążę i do Ciebie dzwoniłam powiedzieć Ci, że to przez Ciebie
Witam,
u nas nocka ok, pospałam do 10.00 a mój dzieć najdroższy pod opieką tatusia zrobił w tym czasie bajzel wszędzie, gdzie się tylko dało
kici - zatem.. niech sen się spełni;-) Czekam na Twój telefon
Agnieszka - a może Ty dogonisz potrójne mamy?? Dziewuszka by Ci się przydała jak nic
We Wrocławiu słonecznie i pięknie, więc Wam wyślę trochę słonka a teraz spadam Leniuszka usypiać.
Do później!