reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
u nas w nocy padało, a teraz mamy piękny dzień :-) kto by pomyślał... trzeci dzień urlopu nad polskim morzem i trzeci dzień słońce tfu tfu :-)
dziękujemy wszystkim za życzenie miłego urlopu :-)

elvie - wow no to nieźle jak jeszcze masz sms-y sprzed 1,5 roku :-D hehehe czad. a swoją drogą tak o Tobie myślałam przed snem, że wyśniłam sobie ciążę i do Ciebie dzwoniłam powiedzieć Ci, że to przez Ciebie :-D

marta - super że nocka lepsza. udanego wyjazdu.

Witam,
u nas nocka ok, pospałam do 10.00 a mój dzieć najdroższy pod opieką tatusia zrobił w tym czasie bajzel wszędzie, gdzie się tylko dało:eek:

kici - zatem.. niech sen się spełni;-) Czekam na Twój telefon:-D

Agnieszka - a może Ty dogonisz potrójne mamy?? Dziewuszka by Ci się przydała jak nic:-D

We Wrocławiu słonecznie i pięknie, więc Wam wyślę trochę słonka a teraz spadam Leniuszka usypiać.
Do później!

Gosienko, moja Polka tez juz od dawna nie przepusci okazji do mycia zebow, i jak tylko widzi , ze ktos myje, to tez stoi przy zlewie i raczki wyciaga hehhee

Aga2010- tulaski dla Sebcia. Mam nadzieje, ze to chwilowy kryzys, ale Twojego samopoczucia nie zazdraszczam...

U nas tez pogoda przeokropna! Leje, wieje... z domu wyjsc sie nie da... a zakupy powinnam zrobic, jakims cudem wyszlo cale mleko dla Polki, co mi sie nigdy nie zdarzylo, i dzis na sniadanie dostala juz okrojona porcje.
No nic, stary wroci z pracy to sie pojedzie....

Witam,
u nas nocka ok, pospałam do 10.00 a mój dzieć najdroższy pod opieką tatusia zrobił w tym czasie bajzel wszędzie, gdzie się tylko dało:eek:

kici - zatem.. niech sen się spełni;-) Czekam na Twój telefon:-D

Agnieszka - a może Ty dogonisz potrójne mamy?? Dziewuszka by Ci się przydała jak nic:-D

We Wrocławiu słonecznie i pięknie, więc Wam wyślę trochę słonka a teraz spadam Leniuszka usypiać.
Do później!

he he he wiesz ja mojemu mężowi mówie że gdybym miała 100% pewności że:
a) będzie dziewczynka
b) będzie przesypiać grzecznie całe nocki (bo chciałabym sie w końcu wyspać ;-))
c) będzie jej gdzie zrobić pokoik
d) będziemy mieli kase żeby całej trójce zapewnić taki sam start w przyszłość
to choćby i na przyszły rok ;-)
ale na razie dziękuje... może jeszcze przed 40tką się zdecyduje na trzecie dziecko może... a może będzie z wpadki... w końcu obaj chłopcy byli planowani na zasadzi to co zaczynamy sie starać? no i były dwa strzały i oba za pierwszym razem weszły :-D

Mam nadzieję, że ta piękna pogoda utrzyma sie przez cały dzień, bo po poł. chcialabym na spacerek z dzieciakami :-D
Bo wczoraj było cudnie, ale jak wróciliśmy do domu, zjedliśmy obiadek to przyszła burza i juz nici ze spacerowania...

Bartek dzisiaj płakał, jak go maż zaprowadził, ale wyszedł uśmiechniętym babka mówiła, że sie pięknie bawił (próbował zajumac auto... w sumie taka dużą ciężarówkę chciał stamtąd zabrać), II śniadanie zjadł, odmówił zjedzenia drugiego dania (bo oni przed snem II danie jedzą... tak smiesznie... o 11:00, a zupe po spaniu :-D ), nastrój ma dobry, traumy nie widać, więc jest OK, jeszcze rano się musi przyzwyczaić i będzie cacy (teraz mąż go zaprowadza, żeby mu było łatwiej z jednym rodzicem się rozstawać, nie z dwójką), w sumie nie spodziewałam się, że tak ładnie pójdzie.

Daga- jak dzisiaj u Was?

witam,
w nocy bylo jakies oberwanie chmury a nie burza! trakcje skm'ki pozrywalo i niewiele brakowalo a nie dojechalabym do pracy.

sebiego dzis tata odprowadzil, ale nawet to nie pomoglo i byl mega placz. mam nadz ze dzis chociaz jesc ze chce, bo mi sie dziecko zaglodzi przez ten zlobek :(

Witam
Podczytuję Was, ale nie mam czasu odpisać. Teraz jestem u teściów, jutro jadę do Częstochowy na dobry tydzień. U mamy będę częściej pisać.
Do tego jutro jadę z małą do szpitala, żeby zobaczyli co z jej oczkiem. Coś się przypętało i ma całe czerwone spojówki. Na dzwoniłam się po różnych gabinetach, to albo terminy odległe, albo nie przyjmują takich małych dzieci. W jednej poradni doradzili, żeby jechać na ostry dyżur, więc jutro po 18 czeka nas wizyta.
Do zobaczenia wkrótce

reklama
Dzieńdoberek dziewczyny

Dzisiaj mam lepszy dzień bo Mateuszek wstał rano i powiedział mi że babunia mu się przyśniła i powiedziała mu że bardzo go kocha:-) i on stwierdził że nie będzie się już smucił , kochany mój.

Maonkamam nadzieję że z oczkiem Aicji to nic poważnego, daj znać jak będziesz po wizycie.

aga biedny Sebuś, może jutro będzie lepszy dzień

Aniez to cię Bartuś zaskoczył że taki dzielny:tak:

Agnieszka moje chłopaki też z pierwszego strzału:-p a potem niespodzianka Helenka więc coś w tym musi być.Ja to z całego serca życzyłabym tobie i Aniezowej córeczek:-D a Moni syneczka:tak:

Katik to typowo angielską pogodę masz;-) a jak tam Pola jeszcze ma katarzydło?

Elvieto jak tatuś nie pilnował to niech teraz on sprząta:-D

Kici pogoda ładna bo sobie na nią zasłużyliście :tak: miłego opalanka:-D

Marta super że nocka lepsza od poprzednich, udanego spokojnego wyjazdu:tak:

Daga jak tam Olka ?

Dziewczyny a co z Wronką bo dawno się nie odzywała

Idę obiad podać dzieciakom bo głodne wróciły a potem Emilo zmyka na tenisa a Mateusz postanowił chodzić na akrobatykę:tak: zobaczymy dzisiaj pierwsze spotkanie.

Miłego popołudnia :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry