reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam - no kurde ;-) jakbym wiedziała to bym pomilczała jeszcze troszkę :-D

elvie - MOJE GRATULACJE !! !! !! !! ale się cieszę... pamiętam jak do Ciebie pisałam z porodówki :-D super, że Lenka będzie miała rodzeństwo!!

Moi faceci już śpią... padli na maxa... chyba i na mnie czas bo od 6 nie śpię jak zwykle, a w ciągu dnia pan Q bojkotował drzemki...

reklama
Witam wieczorkiem

kici udanego urlopu:tak:

Aniam zazdroszczę takiego wyboru żarełka :-p

Elvie Lenka teraz musi nadrobić te dni kiedy was nie było dlatego taka przylepa:tak:

mamusia brawo dla Natalki małe gaduły, postaraj się ją nagrywać ja tak robiłam z Emilem i Mateuszkiem i wiesz jak fajnie jest teraz sobie posłuchać jak kiedyś mówili, oni sami nie chcą uwierzyć:-D

Marta jak tam zadowolona jesteś z zakupu pralki?

katik nasze dzieciaki bedą nas teraz zaskakiwać każdego dnia:tak: Helenka ostatnio naśladuje nas jak myjemy zęby, przychodzi rano do mnie do łazienki pokazuje na swoją szczoteczkę do zębów muszę jej nałożyć pastę i ona zaczyna szorować zęby najśmieszniej jest gdy podchodzi do wanny i wypluwa co ma w buzi bo widzi ze ja też tak robię:-D a że do umywalki ma za wysoko to wypluwa do wanny:tak:

Aniez no normy hałasu z pewnością są przekroczone, muszą tam być niezłe decybele :-D

Anna fajnie że Igor dostał się do tej szkółki piłkarskiej, Mateusz od jutra zaczyna chodzić na zajęcia z akrobatyki :tak:

Agnieszka jak tam Janek po wizycie u dentysty?

A ja doła załapałam i jeszcze ta pogoda, wietrznie ,pada :no: Oglądaliśmy dzisiaj wesele mojego brata i była tam moja babcia i już myślałam że jakoś pogodziłam się z jej śmiercią a jednak nie jeszcze bardziej boli:-( Tak często łapię się na tym że chcę do niej zadzwonić bo np Helenka coś fajnego zrobiła , kupuję lody i wkładam do koszyka takie które wiem że ona lubiła . Najgorzej było dzisiaj zanim chłopcy poszli spać, Mateuszek przyszedł po jej zdjęcie i zabrał do siebie do łóżka, strasznie płakał ,że tęskni ,że babcia nie widzi go jak idzie do szkoły:no: Boże serce mi się krajało bo cóż mogłam mu powiedzieć, że babcia patrzy na niego z góry i widzi wszystko i też bardzo za nim tęskni:no:......a mówią że czas goi rany:no:

Spokojnej nocy kochane

A ja doła załapałam i jeszcze ta pogoda, wietrznie ,pada :no: Oglądaliśmy dzisiaj wesele mojego brata i była tam moja babcia i już myślałam że jakoś pogodziłam się z jej śmiercią a jednak nie jeszcze bardziej boli:-( Tak często łapię się na tym że chcę do niej zadzwonić bo np Helenka coś fajnego zrobiła , kupuję lody i wkładam do koszyka takie które wiem że ona lubiła . Najgorzej było dzisiaj zanim chłopcy poszli spać, Mateuszek przyszedł po jej zdjęcie i zabrał do siebie do łóżka, strasznie płakał ,że tęskni ,że babcia nie widzi go jak idzie do szkoły:no: Boże serce mi się krajało bo cóż mogłam mu powiedzieć, że babcia patrzy na niego z góry i widzi wszystko i też bardzo za nim tęskni:no:......a mówią że czas goi rany:no:

Spokojnej nocy kochane

Jak to ktoś mądrze powiedział " czas nie leczy ran , on tylko przyzwyczaja nas do bólu :(

Kici ja Ci tu dam, kiedy po farbki przyjedziesz ?

ja dopiero tu dotarlam i chyba nie dam rady nadrobic. zarobiona jestem a jak juz dotre do domu to szkoda mi otwierac kompa jak mlody nie spi.
u nas ogolnie ok. dzis jak zaprowadzilam sebka do zlobka to ten od progu w tym wzrot i wyjsc chcial i plakac juz zaczal wtedy. i nie przestal az do mojego wyjscia. kiedy porzestal to nie wiem bo juz mnie tak nie bylo ale tak mi go strasznie szkoda bylo ze nie da sie tego opisac. on chyba mysli ze ja go tam na zawsze chce oddac. oby jutro bylo lapiej bo jak nie to chyba siada i bede z nim plakac. tak mi go szkoda, bidulka moja kochana. jak go tesciowa odbieral po 14 to mowila ze biegl do niej jak na skrzydlach, czyli nie podobalo mu sie tam. powiedzieli jej tez ze prawie nic nie zjadl - 3 kawalki banana i lyzke zupy, sniadania nawet nie ruszyl. jak tak dalej pojdzie to chyba jednak dziadkowie sie do nas sprowadza... no ale moze nie bedzie tak zle.
ide troche poczytac, buzka

kici - dziękuję! Nawet chyba jeszcze mam te nasze SMS-y:-)

gosienko - :-( tulę mocno!! Spokojnej nocy!

aga - będzie dobrze, Sebuś się przełamie. U nas w klubie jeden chłopiec tez cały czas płakał i dotknąć się nie dał, a za kilka dni było już ok;-)

A ja obiecuję sobie codziennie z M., że pójdziemy spać o 23.00 i dzisiaj znów dupa, reklamę nam zawiesili, trzeba interweniować, nową puszczać.. Ehhhh.. Przespane noce najwyraźniej nie są nam pisane. Dobrze, że my oboje sowy jesteśmy;-)

Na szczęście póki co czuję się zupełnie normalnie. Nic mi nie dolega. Kompletnie nic. Oby tak zostało jak najdłużej.
Jutro się do lekarza umówię.
Dobranoc:tak:

Ostatnia edycja:
w Białymstoku też szaro buro i ponuro

elvie wypoczywaj i wszelkie stresy odłóż na bok

aga tak mi szkoda Sebcia przecież to takie maleństwa aż się serce kraja, obu z każdym dniem było coraz lepiej &&& tego życzę wszystkim żłobkowym dzieciaczkom

kici super że już jesteście kuruj tych swoich mężczyzn zdrówka życzę!

gosienko ona napewno na was patrzy i cieszy się ze wszystkich nowych osiągnięć wnucząt i twoich! wspaniale wychowałaś swoje dzieci zazdroszczę ci tej umiejętności :tak:

Witam wtorkowo
nie bylo mnie już wczoraj bo kożystaliśmy ze słonka a wieczorem burza i net wylączyłam ;-)
gosieńka J. dzielny bardziej się bał niż go bolało bo mu ten ząbek zatruli. Za tydzień ostatnia wizyta z tym zębem.
Mnie się aż łezki zakręciły jak przeczytalam o Mateuszku i zdjęciu babci :-(
Kici wypoczywaj! Pogody wam życzę!
Aga minie mu to :tak: tak jak pisałam już Dagmarze jedne dzieci płaczą 1 dzień inne 1 tydzień a jeszcze inne miesiąc... ale wierz mi przejdzie im. I to że biegnie do ciebie czy do kogoś kto go odbiera wcale nie znaczy że mu się nie podoba. On po prostu się cieszy

Ide budzić starszego szczyla

reklama
Nata jak tam teraz pogoda w Olsztynie? U nas od rana piekne slonko swieci, nie pada juz od wczorajszej burzy i ulewy, mam nadzieję ze u was juz lepiej bo niedlugo jedziemy na cwiczenia...

Gosienko, pralka odpukać super, cichutka, nawet wirowanie nie budzi Olki:)

U nas dzis nareszcie nocka ok, chociaż mala bardzo mecza zeby bidulka moja... no i rano zrobila kupe po samiuskie plecy...

W piatek chyba pojedziemy do Lichenia na wycieczke z moimi rodzicami

Uciekam kawe wypic i szykowac sie do wyjazdu

Milego dnia mamuski!

Do góry