Witam wieczorkiem
kici udanego urlopu
Aniam zazdroszczę takiego wyboru żarełka
Elvie Lenka teraz musi nadrobić te dni kiedy was nie było dlatego taka przylepa
mamusia brawo dla Natalki małe gaduły, postaraj się ją nagrywać ja tak robiłam z Emilem i Mateuszkiem i wiesz jak fajnie jest teraz sobie posłuchać jak kiedyś mówili, oni sami nie chcą uwierzyć
Marta jak tam zadowolona jesteś z zakupu pralki?
katik nasze dzieciaki bedą nas teraz zaskakiwać każdego dnia
Helenka ostatnio naśladuje nas jak myjemy zęby, przychodzi rano do mnie do łazienki pokazuje na swoją szczoteczkę do zębów muszę jej nałożyć pastę i ona zaczyna szorować zęby najśmieszniej jest gdy podchodzi do wanny i wypluwa co ma w buzi bo widzi ze ja też tak robię
a że do umywalki ma za wysoko to wypluwa do wanny
Aniez no normy hałasu z pewnością są przekroczone, muszą tam być niezłe decybele
Anna fajnie że Igor dostał się do tej szkółki piłkarskiej, Mateusz od jutra zaczyna chodzić na zajęcia z akrobatyki
Agnieszka jak tam Janek po wizycie u dentysty?
A ja doła załapałam i jeszcze ta pogoda, wietrznie ,pada
Oglądaliśmy dzisiaj wesele mojego brata i była tam moja babcia i już myślałam że jakoś pogodziłam się z jej śmiercią a jednak nie jeszcze bardziej boli:-( Tak często łapię się na tym że chcę do niej zadzwonić bo np Helenka coś fajnego zrobiła , kupuję lody i wkładam do koszyka takie które wiem że ona lubiła . Najgorzej było dzisiaj zanim chłopcy poszli spać, Mateuszek przyszedł po jej zdjęcie i zabrał do siebie do łóżka, strasznie płakał ,że tęskni ,że babcia nie widzi go jak idzie do szkoły
Boże serce mi się krajało bo cóż mogłam mu powiedzieć, że babcia patrzy na niego z góry i widzi wszystko i też bardzo za nim tęskni
......a mówią że czas goi rany
Spokojnej nocy kochane