reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Bieti SZymek jak najbardziej się na cyrkowca nadaje )

Elvie - do tego hotelu jedzie J na integracje . Ale nie za bardzo mus ię chce bo on ciągle gdzieś jest i już ma dość życia w hotelach :(
Do tego integracja jest w weekend . Dali czadu jak nic . a to z nowym szefem, pominę już tylko fakt że to 50km od mojego domu .

reklama
Sapać mi się chce dalej ale jakoś nie umiem się zdrzemnąć.
A. mi obiad już ugotował i pojechał do Niemiec na jakieś spotkanie biznesowe. Wraca dopiero we środę...
Już mi tęskno za nim :-(
Pogoda u nas ładna więc zaraz na podwórko zmykam. M. śpi bo wstał o 6:30 a nockę z lekka zarwał... J. patrzy z wujkiem na bajki to mam chwilę dla siebie...

My sie witamy i pozdrawiamy, zaraz smigamy na wode, dzieci mi dzisiaj zaspaly, dotlenily sie wczoraj i od razu taki efekt :p

Ja się również witam, mega niewyspana.
Znajomi poszli ok 2giej, Maja wstała przed 8 bo wczoraj wyjątkowo wcześnie poszła spać więc i tak 12 godz spała, za to ja nie bardzo się wyspałam. Mąż oczywiście się do niej nie ruszył tylko odsypiał imprezę.
Idę przygotować zajęcia na jutro i jak Maja wstanie po drzemce to ruszamy na basen odkryty, pogoda jest piękna :)))

To, co naskrobałyście od wczoraj - nadrobiłam;-)

Pozdrawiam Was serdecznie z pociągu! O 23.42 będę we Wrocku i zaraz taxi do domku i Lenkę lecę wyściskać. dzielna była, wczoraj nas podobno szukała, a dziś już spokojnie było.

beti - u nas wg kalendarza chińskiego też będzie druga dziewuszka;-)

aniam - powiedz mu, że tam cuuuuuuuuuuuudnie!!

Alez tu bezruch ;-)
Dzien udany, Bartek biegal po lace, jak ta lania :-D super bylo, szkoda ze juz weekend sie konczy :-(

Elvie jego już się nie da przekonać nie lubi takich imprez a tym bardziej w weekendy . cały tydzień w pracy week te same gębu ogladać i od poniedziałku to samo .
Fajny hotel ostatnio odwiedził w poznaniu , przerobili z koszar wojskowych . pokoje mają po ok 60m
i wygladają dokładnie jak na tych fotach , tam się muszę kiedyś z nim wybrać .
Apartamenty – Hotel City Park Residence Poznań
a moj ulubieniec hotelowy to jest w bielsku
JAWOR - Hotel SPA Bielsko

My dziś w parku byliśmy , bo pogoda ładna , mam nadzieję że szybko nie zrobi sie zimno . Bo jak sobie pomyślę o jesieni i zimie to brr

Hejka:-):-):-)

Ale mała produkcja dzisiaj:-p

Elvie super że wyjazd udany i się wybawiliście:tak: no i z Lenki pewnie dumna jesteś że dała radę:-)

Beti fajnie że Jola z taką łatwością poszła do przedszkola:tak: dzielna dziewczynka.Tobie życzę zapału do pracy i zaliczenia stażu:tak:

Agnieszka czytam i czytam i myślę o jakie sapanie ci chodzi:-p:-D nie ma to jak literówka:-D Ty i twój mężuś to takie nierozłączne gołąbki:-)

Aniez nie ma to jak udany weekend , dzieciaki się wyszalały i to pewnie najważniejsze:tak:

Kittekwidzę że imprezka udana;-) a Tomek to pewnie nie słyszał że się Maja obudziła i dlatego tak smacznie spał;-):-D

Aniam fajnie by było gdyby cały wrzesień był ładny bo marzy mi się wypad w góry, jesienią jest pięknie w Karkonoszach ale z tą naszą pogodą nigdy nic nie wiadomo:no:

Ok idę robić to co zawsze czyli prasować:angry::rofl2: chyba zainwestuje w magiel bo generalnie ledwie jedno prasowanie skończone to już jest następna góra:no:

Spokojnej nocy

reklama
Witam
dzisiaj trochę bardziej wyspana bo poszłam wcześniej wczoraj spać...ale od 12 w nocy znowu miałam marudę i dopiero po 4 usnął spokojnie
mnie od złego leżenia czy kij wie czego ramie tak napiernicza że ledwo ręką ruszam...jak ja autem pojade??

Gosieńka aż się wróciłam do mojego postu poprzedniego i masz racje... matko ale literówa :-D no cóż przynajmniej widać żem faktycznie niewyspana była :-D a co do męża to masz rację... bardzo lubimy przebywać razem...
ide budzić starszaka do przedszkola bo młodszy już biega...

Do góry