reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Bieti SZymek jak najbardziej się na cyrkowca nadaje )

Elvie - do tego hotelu jedzie J na integracje . Ale nie za bardzo mus ię chce bo on ciągle gdzieś jest i już ma dość życia w hotelach :(
Do tego integracja jest w weekend . Dali czadu jak nic . a to z nowym szefem, pominę już tylko fakt że to 50km od mojego domu .

reklama
Sapać mi się chce dalej ale jakoś nie umiem się zdrzemnąć.
A. mi obiad już ugotował i pojechał do Niemiec na jakieś spotkanie biznesowe. Wraca dopiero we środę...
Już mi tęskno za nim :-(
Pogoda u nas ładna więc zaraz na podwórko zmykam. M. śpi bo wstał o 6:30 a nockę z lekka zarwał... J. patrzy z wujkiem na bajki to mam chwilę dla siebie...

My sie witamy i pozdrawiamy, zaraz smigamy na wode, dzieci mi dzisiaj zaspaly, dotlenily sie wczoraj i od razu taki efekt :p

Ja się również witam, mega niewyspana.
Znajomi poszli ok 2giej, Maja wstała przed 8 bo wczoraj wyjątkowo wcześnie poszła spać więc i tak 12 godz spała, za to ja nie bardzo się wyspałam. Mąż oczywiście się do niej nie ruszył tylko odsypiał imprezę.
Idę przygotować zajęcia na jutro i jak Maja wstanie po drzemce to ruszamy na basen odkryty, pogoda jest piękna :)))

To, co naskrobałyście od wczoraj - nadrobiłam;-)

Pozdrawiam Was serdecznie z pociągu! O 23.42 będę we Wrocku i zaraz taxi do domku i Lenkę lecę wyściskać. dzielna była, wczoraj nas podobno szukała, a dziś już spokojnie było.

beti - u nas wg kalendarza chińskiego też będzie druga dziewuszka;-)

aniam - powiedz mu, że tam cuuuuuuuuuuuudnie!!

Alez tu bezruch ;-)
Dzien udany, Bartek biegal po lace, jak ta lania :-D super bylo, szkoda ze juz weekend sie konczy :-(

Elvie jego już się nie da przekonać nie lubi takich imprez a tym bardziej w weekendy . cały tydzień w pracy week te same gębu ogladać i od poniedziałku to samo .
Fajny hotel ostatnio odwiedził w poznaniu , przerobili z koszar wojskowych . pokoje mają po ok 60m
i wygladają dokładnie jak na tych fotach , tam się muszę kiedyś z nim wybrać .
Apartamenty – Hotel City Park Residence Poznań
a moj ulubieniec hotelowy to jest w bielsku
JAWOR - Hotel SPA Bielsko

My dziś w parku byliśmy , bo pogoda ładna , mam nadzieję że szybko nie zrobi sie zimno . Bo jak sobie pomyślę o jesieni i zimie to brr

Hejka:-):-):-)

Ale mała produkcja dzisiaj:-p

Elvie super że wyjazd udany i się wybawiliście:tak: no i z Lenki pewnie dumna jesteś że dała radę:-)

Beti fajnie że Jola z taką łatwością poszła do przedszkola:tak: dzielna dziewczynka.Tobie życzę zapału do pracy i zaliczenia stażu:tak:

Agnieszka czytam i czytam i myślę o jakie sapanie ci chodzi:-p:-D nie ma to jak literówka:-D Ty i twój mężuś to takie nierozłączne gołąbki:-)

Aniez nie ma to jak udany weekend , dzieciaki się wyszalały i to pewnie najważniejsze:tak:

Kittekwidzę że imprezka udana;-) a Tomek to pewnie nie słyszał że się Maja obudziła i dlatego tak smacznie spał;-):-D

Aniam fajnie by było gdyby cały wrzesień był ładny bo marzy mi się wypad w góry, jesienią jest pięknie w Karkonoszach ale z tą naszą pogodą nigdy nic nie wiadomo:no:

Ok idę robić to co zawsze czyli prasować:angry::rofl2: chyba zainwestuje w magiel bo generalnie ledwie jedno prasowanie skończone to już jest następna góra:no:

Spokojnej nocy

reklama
Witam
dzisiaj trochę bardziej wyspana bo poszłam wcześniej wczoraj spać...ale od 12 w nocy znowu miałam marudę i dopiero po 4 usnął spokojnie
mnie od złego leżenia czy kij wie czego ramie tak napiernicza że ledwo ręką ruszam...jak ja autem pojade??

Gosieńka aż się wróciłam do mojego postu poprzedniego i masz racje... matko ale literówa :-D no cóż przynajmniej widać żem faktycznie niewyspana była :-D a co do męża to masz rację... bardzo lubimy przebywać razem...
ide budzić starszaka do przedszkola bo młodszy już biega...

Do góry