reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniez - kawał chłopa z Bartusia!! Próbowałam ostatnio moją chudzinę zważyć, ale nie dało się:-D Dzisiaj ponownie spróbuję;-)

Katik - goście są fajni, ale najlepiej jak wyjeżdżają. Do mnie jutro mama przyjeżdża, w piątek po południu moja siostra do niej dojedzie, bo my w piątek o 5.30 wybywamy do Warszawy i wracamy w poniedziałek, więc będą się Lenką opiekować.

Zlikwidowałam swój suwaczek wagowy i dodałam nowy. Teraz czekam na Wasze!! Która kolejna chce zająć miejsce na podium?;-)

reklama
Aniez otwarte w nocy miałam tylko na przedpokoju i salonie bo inaczej to firanki mi szalały ;-)
Do tego J. odzwyczaił się od szumu samochodów przez te 2 tygodnie wczasów i teraz mu przeszkadza więc czekam aż mu minie.

Elvie suuuper :-D :tak:

padamna twarz....

Elvie gratuluję :tak::-) Kto wie, może i ja dołączę ;-) Na razie czekam, jeszcze ponad tydzień, ale brzuch mnie pobolewa...

Czytam Was na bieżąco ale mam trochę pracy przy małej, wkurzyłam się w poniedziałek jak mi piąty dzień z rzędu zwróciła obiad bo nie chce gryźć. Więc trenujemy od nowa gryzienie i dziś zjadła 2 obiady, Jeden z drobnymi kawałkami a drugi to polędwica wieprzowa z warzywami, takie kotleciki jej udusiłam, J rozdrobnił ale kawałki były i o dziwo zjadła bez odruchu wymiotnego :tak: może więc uda się wrócić do tego co było wcześniej.

Zmykam, bo J kolację szykuje i się już złości :sorry:

hej hej

do mam których szkraby idą do żłobka , maluchy na pewno będą się tam dobrze bawić , sąsiadki synek chodzi od kilku miesięcy i wszyscy są w szoku ile zdążył się już tam nauczyć.

600zł za żłobek to chyba nie jest tak źle ? jak ja dzwoniłam po okolicznych żlobkach to ceny były po 1000zł:szok:

Elvieogromne gratulacje !!!! cieszę się razem z Wami.ach zazdroszczę :-D
MamoPaulinkitrzymam kciuki aby i u Was szybciutko pojawił się maluch
Agnieszka ja już w nocy nie otwieram okna w pokoju gdzie śpimy, bo noce są tak zimne ,że w srodku nocy budzi mnie przerażające zimno , ach czuję już tą zbliżającą się jesień :-(

u nas dziś dzień spokojny , Zosia tak jak wczoraj dawała cały dzień w kość tak dziś była słodkim rozkosznym maluszkiem, zjadła więcej niż ja , ciągle chodziła i wszystkich całowała , och jakby było wspaniale gdyby każdy dzień tak wyglądał :tak:
teraz siędzę spokojnie i popijam winko

po takim dniu usmiecham się sama do siebie

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:-)

Koszule poprasowałam i moi przystojniacy mogą jutro rozpoczynać rok szkolny:tak:

MamoPaulinki smacznego, fajnie że małż tak dba o ciebie.Trzymam kciuki aby @ nie przyszła:tak: Mam nadzieję że to chwilowy kryzys u Paulinki i znowu będzie ładnie jadła:tak:

Aniez prawdziwy mężczyzna z twojego Bartusia:tak:

Katikmiałam taką ciotkę w Gdańsku do której czesto jeździłam na wakacje i ona był trochę zołzowata ;-) bo zawsze mówiła że goście są jak ryby po trzech dniach już nieładnie pachną:rofl2:

Agnieszka no kwota za przedszkole to :szok:

Kamisia może jeszcze za wcześnie i mały nie kuma o co chodzi.Nasi chłopcy wołali siusiu i kupa jak mieli 13 miesięcy a Helenka ani myśli, siusiu zrobi na nocnik ale trzeba jej ciągle przypominać a kupę z upodobaniem robi za kanapą:szok:
Dałam jej jeszcze czas spróbuję za miesiąc:tak:

Dobra zmykam pazurki zrobić bo trzeba jakoś jutro wyglądać i z małżem ustalić kto do jakiego dziecia pójdzie bo się nie rozdwoję jak będzie spotkanie po apelu w klasach:tak:

Miłego wieczorku, normalnie cały czas się do siebie uśmiecham bo tyle radości sprawiłaś mi Elvie twoją nowiną:tak::-):-):-)

Elvie- jaki tam kawał chłopa ;-) on jak się urodził miał powyżej 4, wzrostu ma jakieś 87 cm (zmierzyć dokładnie się nie da, więc podaję to co jest ma 100%), druga wieża mi rośnie, bo Kuba ma 112 i ciuszki na pięciolatka... tylko chudy jest jak badyl i na nim to wszytsko 'lata i powiewa', gdy na długość dobre.

Przeglądnęłam rzeczy na jesień i jest git! B. chyba nawet w kozaki po Kubie wskoczy, ale z tym to jeszcze trzeba pczekać, więc 'tylko' Kubulę trzeba będzie zaopatrzyć w buty, kurtkę i jakieś fajowe spodnie nieprzemakalne i będzie cacy, widziałam cudne w Mothercare, ale równie 'cudną' mają cene, więc ja dziękuję i poczekam na przecenę, odpęka w jeansach i sztruksach (te ostatnie sa lekko przykrótkie, ale w kompecie z kozakami ujdzie) :-D matka kombinatorka... bezcenne...

Zielona- Ty nie zazdraszczaj Elvie :-) nigdy nic nie wiadomo, co się komu w życiu przytrafi :-D

No i jutro wielki dzień, chłopaki popakowane, u fryzjera byli, wykąpani i przygotowani, matka ma lekki stresik, ale minie :-)

reklama
Elvie a widzisz dzisiaj mi się przypomniało, że wczoraj w radiu mówili, że we Wrocławiu pierwszy raz będzie można stosować gaz rozweselający dla rodzących :-D:-D:-D:-D:-D Może skorzystasz ;-) Rodząca może sama go sobie dozować.
Polska - Wideo w RMF24

Do góry