reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniez - kawał chłopa z Bartusia!! Próbowałam ostatnio moją chudzinę zważyć, ale nie dało się:-D Dzisiaj ponownie spróbuję;-)

Katik - goście są fajni, ale najlepiej jak wyjeżdżają. Do mnie jutro mama przyjeżdża, w piątek po południu moja siostra do niej dojedzie, bo my w piątek o 5.30 wybywamy do Warszawy i wracamy w poniedziałek, więc będą się Lenką opiekować.

Zlikwidowałam swój suwaczek wagowy i dodałam nowy. Teraz czekam na Wasze!! Która kolejna chce zająć miejsce na podium?;-)

reklama
Aniez otwarte w nocy miałam tylko na przedpokoju i salonie bo inaczej to firanki mi szalały ;-)
Do tego J. odzwyczaił się od szumu samochodów przez te 2 tygodnie wczasów i teraz mu przeszkadza więc czekam aż mu minie.

Elvie suuuper :-D :tak:

padamna twarz....

Elvie gratuluję :tak::-) Kto wie, może i ja dołączę ;-) Na razie czekam, jeszcze ponad tydzień, ale brzuch mnie pobolewa...

Czytam Was na bieżąco ale mam trochę pracy przy małej, wkurzyłam się w poniedziałek jak mi piąty dzień z rzędu zwróciła obiad bo nie chce gryźć. Więc trenujemy od nowa gryzienie i dziś zjadła 2 obiady, Jeden z drobnymi kawałkami a drugi to polędwica wieprzowa z warzywami, takie kotleciki jej udusiłam, J rozdrobnił ale kawałki były i o dziwo zjadła bez odruchu wymiotnego :tak: może więc uda się wrócić do tego co było wcześniej.

Zmykam, bo J kolację szykuje i się już złości :sorry:

hej hej

do mam których szkraby idą do żłobka , maluchy na pewno będą się tam dobrze bawić , sąsiadki synek chodzi od kilku miesięcy i wszyscy są w szoku ile zdążył się już tam nauczyć.

600zł za żłobek to chyba nie jest tak źle ? jak ja dzwoniłam po okolicznych żlobkach to ceny były po 1000zł:szok:

Elvieogromne gratulacje !!!! cieszę się razem z Wami.ach zazdroszczę :-D
MamoPaulinkitrzymam kciuki aby i u Was szybciutko pojawił się maluch
Agnieszka ja już w nocy nie otwieram okna w pokoju gdzie śpimy, bo noce są tak zimne ,że w srodku nocy budzi mnie przerażające zimno , ach czuję już tą zbliżającą się jesień :-(

u nas dziś dzień spokojny , Zosia tak jak wczoraj dawała cały dzień w kość tak dziś była słodkim rozkosznym maluszkiem, zjadła więcej niż ja , ciągle chodziła i wszystkich całowała , och jakby było wspaniale gdyby każdy dzień tak wyglądał :tak:
teraz siędzę spokojnie i popijam winko

po takim dniu usmiecham się sama do siebie

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:-)

Koszule poprasowałam i moi przystojniacy mogą jutro rozpoczynać rok szkolny:tak:

MamoPaulinki smacznego, fajnie że małż tak dba o ciebie.Trzymam kciuki aby @ nie przyszła:tak: Mam nadzieję że to chwilowy kryzys u Paulinki i znowu będzie ładnie jadła:tak:

Aniez prawdziwy mężczyzna z twojego Bartusia:tak:

Katikmiałam taką ciotkę w Gdańsku do której czesto jeździłam na wakacje i ona był trochę zołzowata ;-) bo zawsze mówiła że goście są jak ryby po trzech dniach już nieładnie pachną:rofl2:

Agnieszka no kwota za przedszkole to :szok:

Kamisia może jeszcze za wcześnie i mały nie kuma o co chodzi.Nasi chłopcy wołali siusiu i kupa jak mieli 13 miesięcy a Helenka ani myśli, siusiu zrobi na nocnik ale trzeba jej ciągle przypominać a kupę z upodobaniem robi za kanapą:szok:
Dałam jej jeszcze czas spróbuję za miesiąc:tak:

Dobra zmykam pazurki zrobić bo trzeba jakoś jutro wyglądać i z małżem ustalić kto do jakiego dziecia pójdzie bo się nie rozdwoję jak będzie spotkanie po apelu w klasach:tak:

Miłego wieczorku, normalnie cały czas się do siebie uśmiecham bo tyle radości sprawiłaś mi Elvie twoją nowiną:tak::-):-):-)

Elvie- jaki tam kawał chłopa ;-) on jak się urodził miał powyżej 4, wzrostu ma jakieś 87 cm (zmierzyć dokładnie się nie da, więc podaję to co jest ma 100%), druga wieża mi rośnie, bo Kuba ma 112 i ciuszki na pięciolatka... tylko chudy jest jak badyl i na nim to wszytsko 'lata i powiewa', gdy na długość dobre.

Przeglądnęłam rzeczy na jesień i jest git! B. chyba nawet w kozaki po Kubie wskoczy, ale z tym to jeszcze trzeba pczekać, więc 'tylko' Kubulę trzeba będzie zaopatrzyć w buty, kurtkę i jakieś fajowe spodnie nieprzemakalne i będzie cacy, widziałam cudne w Mothercare, ale równie 'cudną' mają cene, więc ja dziękuję i poczekam na przecenę, odpęka w jeansach i sztruksach (te ostatnie sa lekko przykrótkie, ale w kompecie z kozakami ujdzie) :-D matka kombinatorka... bezcenne...

Zielona- Ty nie zazdraszczaj Elvie :-) nigdy nic nie wiadomo, co się komu w życiu przytrafi :-D

No i jutro wielki dzień, chłopaki popakowane, u fryzjera byli, wykąpani i przygotowani, matka ma lekki stresik, ale minie :-)

reklama
Elvie a widzisz dzisiaj mi się przypomniało, że wczoraj w radiu mówili, że we Wrocławiu pierwszy raz będzie można stosować gaz rozweselający dla rodzących :-D:-D:-D:-D:-D Może skorzystasz ;-) Rodząca może sama go sobie dozować.
Polska - Wideo w RMF24

Do góry