reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:-)
Walczę od rana z zamówieniem kuriera, który musi do mojej znajomej dotrzeć koniecznie na jutro, bo w czwartek rano ona wyjeżdża. Nie sądziłam, że z tym zamawianiem tyle roboty i że rozbieżności cenowe sięgają 70zł między najtańszą a najdroższą firmą.
W ogóle to w DHL się spaliłam, bo podałam już wszystko i babka pyta o zawartość, a ja mówię dżemy. Ta, że spożywki nie przewożą. No to ja, że to nie są zwykłe dżemy tylko FLAVON, takie lecznicze a ta, że lekarstw tym bardziej nie wożą. To się rozłączyłam, zadzwonił M. i powiedział, że kosmetyki:-D Tak czy inaczej jak usłyszał cenę (przesyłka ma być za pobraniem) to zrezygnował. Wiele firm dostarczy chętnie, ale dopiero na czwartek:/

Filonka - zdrówka dla Kacperka

Gosienka - kawę u nas serwuje M., ja mogę na ciacha zaprosić, takie z mojej ulubionej cukiernii:-p:-D

reklama
Hej
Witaj z powrotem Annaoj_kce
Aniez ale fajnie z tym żłobkiem. Ciekawe jak Bartek tam się odnajdzie?
Kittek pomysłowa mama. Tylko, żeby ta wycieczka w deszcz wyszła Wam na zdrowie
Aniam Ale te dzieciaki wymiatają na tym filmiku, prawdziwi zawodowcy
Gosienka to wprosimy się do Elvie ;-) Dam znać, ale jeszcze nie wiem, który weekend. Mąż zaczyna szkolenie 5.09 więc wtedy będę wiedzieć coś więcej.
Ella ale bym pojechała tak połazić po górach, jednego roku byłam aż 3 razy w tatrach, ale to dawne dzieje.
Filonka zdrówka dla Kacpra
Elvie a ten tani kurier Firma kurierska tani-kurier .pl - wysyłaj taniej ! co Agnieszka polecała? Tam przesyłki nawet 20zł
Mała śpi, więc w między czasie umyłam okno kuchenne, bo już straszyło ludzi. W tym tygodniu naszło mnie jakoś na porządki. W niedzielę korzystając z obecności teściów wysprzątałam w środku szafki kuchenne.
Wczoraj dostałam po wiadrze śliwek węgierek (uwielbiam) i brzoskwiń. Teraz to muszę jakoś przerobić. Powidła już wstawione. Teraz coś z brzoskwiniami muszę zrobić, też chyba dżem.

Dzieńdoberek :-):-):-)

Normalnie nie wyrabiam czasowo i finansowo, niech żyje szkoła tylko poproszę o maszynkę do robienia pieniędzy:wściekła/y:
Zaliczyiśmy dzisiaj fryzjera i generalnie jak zawsze awantura bo Emil ma bzyt na punkcie swoich włosów :no: i pozwala sobie na ścięcie tylko grzywki a że końcówki też by się przydało to był foch :no: i już mi ciśnienie podniósł od rana.

Elvie w takim razie mąż niech szykuje kawkę a ty masz sama coś upiec ;-):-)

Maonka uwielbiam powidła więc jak wlecisz do Wrocka to proszę o słoiczek :-D

Ella Rysy polecam tylko tak jak piszesz pogoda musi być ale my zawsze we wrześniu jechaliśmy i generalnie pogoda była tylko wiadomo w tym roku to pogoda płata figle.Pochwal się fotkami z Tatr bo tęsknię za tamtymi widokami:tak:

Nata kiedy ty kobieto odpoczniesz;-)

Filonka mam nadzieję że Kacperek się nie rozchoruje

Zielonaja tam myślę że małż da się namówić, zresztą w takiej scenerii to tylko jedno przychodzi do głowy:-D

Moje starsze dziecię dało mi buziaka na zgodę i nawet kawkę mi zaserwował, nie rozumiem małych facetów:-D

Ja tylko na chwilkę wpadłam, bo już nie wyrabiam
Gosia dobrze, że Emil ma swoje zdanie:-), a takich włosów to aż żal ruszać, więc wcale mu się nie dziwię.

Poczytalam co u was ale za duzo tego by wszystkim odpisac.
Nie wyrabiam.Ami coraz gorzej spi w nocy.Czemu to sie nie konczy?W piatek jedziemy do dermatologa podobno bardzo dobrego.Mam nadzieje ze mi cos fajnego da zeby przynajmniej ten swiad u Ami sie zmniejszyl.Na nic innego juz nie licze.
Ida malej zeby to i dodatkowe rozdraznienie.Mamy juz dwa na dole i cztery u gory.
Lece jeszcze ogladnac foty poki maly rojber spi.

Ja tylko próbowałam rano wpaść i na tym się skończyło że bb odpaliłam i to było wsio... teraz też ledwo mi czasu starcza.
byłam dzisiaj u dentysty z J. no i ma ząbek zatruty... w poniedziałek znowu mam iść z nim na dalsze leczenie. Bida moja się popłakała :-( w nagrodę dostał książeczkę z naklejkami, kolorowankami i zadaniami do wykonania :-) i dzieć szczęśliwy. Zobaczymy co bedzie w poniedziałek...
Spadam bo mam masę prasowania po wczasach

Ale Wy dzisiaj umęczone i zabiegane. To taka reakcja na jesien? :-) Przypływu wigoru zyczę Wszystkim!

Elvie juz za późno, ale w przyszlosci sprobuj przez Opek puścić. Oni przyjmują zlecenia chyba do 16, a następnego dnia jako pierwsi pukają do drzwi ( srednio ok 9-10:00) Nie wiem jaki koszt, ale wydaje mi sie grubo, ze max 25 zł. Dzis tez taka przesylke zamowilam, jak co miesiac, za pobraniem . Zamowienie zlozone ok 12 i jutro bedzie tu na bank.

Zielona jak zimno w Meksyku to ile stopni? Bo u nas 14 brrrrr

gosiek Tobie juz nie wiem co napisać... Oby to był właściwy i ostatni lekarz

reklama
Salamandra, u nas bylo cholernie imno w nocy. zmarzlam jak psie gowno hehehe. to zasluga tych fantastycznych domow... nie wiem ile bylo, pewnie z 10°C. dobrze, ze mloda spi z nami, bo przynajmniej ja przykrywalam. normalnie zmija sie odkrywa i wrzeszczy, jesli by ja przykryc.

Do góry