reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:-)
Walczę od rana z zamówieniem kuriera, który musi do mojej znajomej dotrzeć koniecznie na jutro, bo w czwartek rano ona wyjeżdża. Nie sądziłam, że z tym zamawianiem tyle roboty i że rozbieżności cenowe sięgają 70zł między najtańszą a najdroższą firmą.
W ogóle to w DHL się spaliłam, bo podałam już wszystko i babka pyta o zawartość, a ja mówię dżemy. Ta, że spożywki nie przewożą. No to ja, że to nie są zwykłe dżemy tylko FLAVON, takie lecznicze a ta, że lekarstw tym bardziej nie wożą. To się rozłączyłam, zadzwonił M. i powiedział, że kosmetyki:-D Tak czy inaczej jak usłyszał cenę (przesyłka ma być za pobraniem) to zrezygnował. Wiele firm dostarczy chętnie, ale dopiero na czwartek:/

Filonka - zdrówka dla Kacperka

Gosienka - kawę u nas serwuje M., ja mogę na ciacha zaprosić, takie z mojej ulubionej cukiernii:-p:-D

reklama
Hej
Witaj z powrotem Annaoj_kce
Aniez ale fajnie z tym żłobkiem. Ciekawe jak Bartek tam się odnajdzie?
Kittek pomysłowa mama. Tylko, żeby ta wycieczka w deszcz wyszła Wam na zdrowie
Aniam Ale te dzieciaki wymiatają na tym filmiku, prawdziwi zawodowcy
Gosienka to wprosimy się do Elvie ;-) Dam znać, ale jeszcze nie wiem, który weekend. Mąż zaczyna szkolenie 5.09 więc wtedy będę wiedzieć coś więcej.
Ella ale bym pojechała tak połazić po górach, jednego roku byłam aż 3 razy w tatrach, ale to dawne dzieje.
Filonka zdrówka dla Kacpra
Elvie a ten tani kurier Firma kurierska tani-kurier .pl - wysyłaj taniej ! co Agnieszka polecała? Tam przesyłki nawet 20zł
Mała śpi, więc w między czasie umyłam okno kuchenne, bo już straszyło ludzi. W tym tygodniu naszło mnie jakoś na porządki. W niedzielę korzystając z obecności teściów wysprzątałam w środku szafki kuchenne.
Wczoraj dostałam po wiadrze śliwek węgierek (uwielbiam) i brzoskwiń. Teraz to muszę jakoś przerobić. Powidła już wstawione. Teraz coś z brzoskwiniami muszę zrobić, też chyba dżem.

Dzieńdoberek :-):-):-)

Normalnie nie wyrabiam czasowo i finansowo, niech żyje szkoła tylko poproszę o maszynkę do robienia pieniędzy:wściekła/y:
Zaliczyiśmy dzisiaj fryzjera i generalnie jak zawsze awantura bo Emil ma bzyt na punkcie swoich włosów :no: i pozwala sobie na ścięcie tylko grzywki a że końcówki też by się przydało to był foch :no: i już mi ciśnienie podniósł od rana.

Elvie w takim razie mąż niech szykuje kawkę a ty masz sama coś upiec ;-):-)

Maonka uwielbiam powidła więc jak wlecisz do Wrocka to proszę o słoiczek :-D

Ella Rysy polecam tylko tak jak piszesz pogoda musi być ale my zawsze we wrześniu jechaliśmy i generalnie pogoda była tylko wiadomo w tym roku to pogoda płata figle.Pochwal się fotkami z Tatr bo tęsknię za tamtymi widokami:tak:

Nata kiedy ty kobieto odpoczniesz;-)

Filonka mam nadzieję że Kacperek się nie rozchoruje

Zielonaja tam myślę że małż da się namówić, zresztą w takiej scenerii to tylko jedno przychodzi do głowy:-D

Moje starsze dziecię dało mi buziaka na zgodę i nawet kawkę mi zaserwował, nie rozumiem małych facetów:-D

Ja tylko na chwilkę wpadłam, bo już nie wyrabiam
Gosia dobrze, że Emil ma swoje zdanie:-), a takich włosów to aż żal ruszać, więc wcale mu się nie dziwię.

Poczytalam co u was ale za duzo tego by wszystkim odpisac.
Nie wyrabiam.Ami coraz gorzej spi w nocy.Czemu to sie nie konczy?W piatek jedziemy do dermatologa podobno bardzo dobrego.Mam nadzieje ze mi cos fajnego da zeby przynajmniej ten swiad u Ami sie zmniejszyl.Na nic innego juz nie licze.
Ida malej zeby to i dodatkowe rozdraznienie.Mamy juz dwa na dole i cztery u gory.
Lece jeszcze ogladnac foty poki maly rojber spi.

Ja tylko próbowałam rano wpaść i na tym się skończyło że bb odpaliłam i to było wsio... teraz też ledwo mi czasu starcza.
byłam dzisiaj u dentysty z J. no i ma ząbek zatruty... w poniedziałek znowu mam iść z nim na dalsze leczenie. Bida moja się popłakała :-( w nagrodę dostał książeczkę z naklejkami, kolorowankami i zadaniami do wykonania :-) i dzieć szczęśliwy. Zobaczymy co bedzie w poniedziałek...
Spadam bo mam masę prasowania po wczasach

Ale Wy dzisiaj umęczone i zabiegane. To taka reakcja na jesien? :-) Przypływu wigoru zyczę Wszystkim!

Elvie juz za późno, ale w przyszlosci sprobuj przez Opek puścić. Oni przyjmują zlecenia chyba do 16, a następnego dnia jako pierwsi pukają do drzwi ( srednio ok 9-10:00) Nie wiem jaki koszt, ale wydaje mi sie grubo, ze max 25 zł. Dzis tez taka przesylke zamowilam, jak co miesiac, za pobraniem . Zamowienie zlozone ok 12 i jutro bedzie tu na bank.

Zielona jak zimno w Meksyku to ile stopni? Bo u nas 14 brrrrr

gosiek Tobie juz nie wiem co napisać... Oby to był właściwy i ostatni lekarz

reklama
Salamandra, u nas bylo cholernie imno w nocy. zmarzlam jak psie gowno hehehe. to zasluga tych fantastycznych domow... nie wiem ile bylo, pewnie z 10°C. dobrze, ze mloda spi z nami, bo przynajmniej ja przykrywalam. normalnie zmija sie odkrywa i wrzeszczy, jesli by ja przykryc.

Do góry