reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc dziewczyny, przepraszam ze tak zadko bywam, ale czas to u mnie towar deficytowy:( moze jutro w pracy ude mi sie cos nadrobic, mam nadz bo teskno mi za Wami bardzo:(

Hejka:-)

Goście pojechali, chata posprzątana, gary pomyte bo pastylek do zmywarki zabrakło:no: normalnie zapomniałam jak się zmywa;-)
Poczytałam co u was i tyle zapamietałam:-D

Zielona krótko zazdroszczę i czekam na foty ( najważniejsze te bielizny ) coś się twojemu małżowi należy:-p

Aniez gratulacje i niech Bartuś dobrze zniesie żłobkowanie:tak:

Kittek fajnie musiałyście z Majką wyglądać takie mokre kurki:-D, twoja mama to ma pomysły :tak: grunt że spodnie suche.Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień pani profesor:tak::-):-)

Anna super że wakacje udane:tak:

Salamandra zdrówka dla małża i cierpliwosci dla ciebie bo chory facet w domu to:no:

Mamusia może następnym razem małej się spodoba.

Love no uśmiałam się z Zosienki:tak:

Marta na trzy tygodnie zostałaś słomianą wdową niestety, niech czas szybko zleci:tak: no i gratuluję wodowania Małej Oli:tak:

Maonka jak będziesz we Wrocku to daj znać zrobimy jeszcze jedno spotkanie, ja już się piszę wpadniemy do Elvie na ciacho i kawę;-)

Agnieszka przez wakacje to człowiek przyzwyczaja się do dobrego, mężuś codziennie kawkę robił a teraz co :-( trzeba być samowystarczalnym;-)

Aga w takim razie do jutra;-):tak:

Spokojnej nocki kobietki:tak:

Zielona krótko zazdroszczę i czekam na foty ( najważniejsze te bielizny ) coś się twojemu małżowi należy
p.gif

Gosienko, jemu? hehehehe ja tam mysle, ze mi sie cos nalezy. A bielizna pojdzie w ruch tylko, jesli da sie chlop przekonac na Isla Mujeres hehehee

Hej hej witam ekspresowo z pracy :)
Love -ja ten wstęp kupiłam na seetdeal.pl i płaciłam nie spotkałam się z tym żeby było za darmo

mam nadzieję że ten mój dzikusek z tego wyrośnie

Love - tylko dzieci do 12 miesiąca życia mają gratis, potem normalnie płacisz - za to rodzic wchodziz a darmo.

Moja Julka uwielbia place typ małpi gaj - ciężko ją wyciągnąć do domu z takiego

Cześć Mamuśki :)

Ja jak zawsze do tyłu :/ Z tego co pamiętam to

Zielona- Karaiby! wow! super!!! zycze niezapomnianej zabawy pod palmami :)
kamisia- zdrowia dal smyka.
salamandra-zdrowia dla małżona i oby nie marudzil za bardzo :]
kittek-fajna spawa z ta mikofala-potrzeba matką wynalazców :p
Love-ubaw z tą waszą Zosią :)

U nas wyjazd w góry cuuuuudowny! Mamy chrapke na rysy we wrześniu z ekipą, ale obawiam się że pogoda moze zrobić nam psikusa bo druga polowa wrzesnia to moze byc roznie :/ sie zobaczy...
Julisia kochana, anioleczek moj maly jest tak slodka ze slow brak, z reszta jak patrzycie na swoje smyki to wiecie o czym mowie :)
Poza tym teściowa, spacery, rowery bajery i totalny brak czasu...ehhh... ;)

miłego dzionka Drogie Panie :)

reklama
hejo
nie nadrobie za chiny ludowe.
zaraz tez spadam, bo odwieczny brak czasu połaczony z hukiem maszyn dazacych do zrobienia czegos z niczego na poddaszu.

mały własnie zasnal heheheh pod stolem w kuchni z przyniesoina poduszka z sypialni. zraz go przeniesc musze.:-D

pobyt był udany, podroz równiez spokojna.
beti- w Wawie bylismy wolni od godz 18. tak wiec od razu bładzilismy do znajomych. zeszla sie paczka z dawnych czasów. a juz ok 11 w niedziele wyruszalismy do domu. bo mały wlasnie o tej porze sie ukl do snu tak wiec przespal cala trase, a wiec nie bylo nawet i jak sie spotkac.:-( ja nawet nic nie proponaowalam innym rowniez laskom bo wiedzialam ze nie damy rady.:tak:

dzism mały wyl cala noc az sie czopkiem skaczylo...chyba sie zaczyna choroba..tak wiec dzis przychodznia po poludniu i mój gin. zobaczymy...
pozdrowka

Do góry