Maja śpi, małż ogląda meczyk, a ja muszę trochę się pouczyć,ale najpierw ponadrabiałam co naskrobałyście. Uzależnienie, hehe
Love ale agentka z Twojej Zosi, hehe. Maja też mi tak kilka razy zrobiła,że w łóżeczku sobie pampersiaka zdjęła przed spaniem.
Zielona suuuper,że się uda wam wyjechać!!! Już ci zazdrościmy!
MamoPaulinki biedna mała, wczoraj rzeczywiście było duszno, dobrze,że to nic poważnego. Pochwal się jaką układankę kupiliście Paulince
Aga, AnnaOj szkoda,że tak szybko mija czas na wczasach prawda?
Elvie oj gapa z Ciebie;-) a ja na znak czekałam,że już możemy na kawkę przyjechać:-)
Dziś w Mielnie atrakcji było co niemiara. Jak przyjechaliśmy to przy promenadzie chłopacy z grupy Nasa zrobili pokaz breakdance'a na zakończenie lata. Zebrało się ponad dwieście osób, rewelacyjnie zabawiali widownię i show mieli lepszy niż na kabaretonie, no ubaw był po pachy jak parodiowali sztuki walki. Maja też się cieszyła bo w grupie był mały ok 7letni chłopczyk i cały czas go obserwowała i brawo biła. Tu jest link, ale dziś pokaz był dużo fajniejszy bo widać,że pracowali dużo nad nim i był w dzień. Jak znajdę jakiś pokaz z tego roku to wam wrzucę.
Break Dance NASA Koszalin Mielno 2009 part2 - YouTube
Później byliśmy na plaży i oglądaliśmy gołe pupy ratowników.
Love to jest tak,że co roku wszyscy ratownicy z Mielna, Unieścia, Łaz wbiegają do wody i w wodzie ściągają kąpielówki i pokazują gołe pupy, hehe. Jest też muzyka, i różne dodatkowe atrakcje.
No i jest w Mielnie teraz jakiś tydzień Indii, są pokazy jogi, warsztaty gotowania, makijażu,ale na to nam czasu zabrakło.
Szkoda,że lato się kończy.....