zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
nioslam pudelko z rodzynkami, mloda je zobaczyla i zaczela:
dajdajdajdaj...
jak dostala do lapki:
mniammniammniam
dajdajdajdaj...
jak dostala do lapki:
mniammniammniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć weekendowo ;-)
W domu termometr pokazuje mi 29,9 st! Za oknem w sloncu podobno 46...
Tak bym się popluskała w jeziorku, a jestem dzis sama i checi przechodza jak pomysle o samotnej wyprawie z Adaśkiem i toną bagażu. Wlalam wody do baseniku, przygotowalam wszystko co trzeba do opalania i czekam na pobudke pierworodnego.
nie da sie ukryc- lato wróciło!!!!
Ja podobnie jak Ty kittek mam plany tępienia chwastow. Chcialam skosic trawe, niestety wczoraj padla kosiarka. Ogrod wygląda fatalnie, a Aga z Sebusiem na sesyjkę przyjeżdżają. Będziemy improwizować ;-)
Przepraszam, ze Was nie poczytałam, zrobię to wieczorem. Korzystajcie z pogody!!!
Lenka też rodzynki uwielbia, jak dostaje mieszankę studencką to z niej właśnie rodzynki wyjada:-)nioslam pudelko z rodzynkami, mloda je zobaczyla i zaczela:
dajdajdajdaj...
jak dostala do lapki:
mniammniammniam