reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Cześć weekendowo ;-)
W domu termometr pokazuje mi 29,9 st! Za oknem w sloncu podobno 46...
Tak bym się popluskała w jeziorku, a jestem dzis sama i checi przechodza jak pomysle o samotnej wyprawie z Adaśkiem i toną bagażu. Wlalam wody do baseniku, przygotowalam wszystko co trzeba do opalania i czekam na pobudke pierworodnego.
nie da sie ukryc- lato wróciło!!!!
Ja podobnie jak Ty kittek mam plany tępienia chwastow. Chcialam skosic trawe, niestety wczoraj padla kosiarka. Ogrod wygląda fatalnie, a Aga z Sebusiem na sesyjkę przyjeżdżają. Będziemy improwizować ;-)
Przepraszam, ze Was nie poczytałam, zrobię to wieczorem. Korzystajcie z pogody!!!

salamandra- taka zdolna babka jak ty to i w kartonie by piekne zdjecia zrobi,a swoją drogą zazdraszczam sesji u tak utalentowanego fotografa

nioslam pudelko z rodzynkami, mloda je zobaczyla i zaczela:

dajdajdajdaj...

jak dostala do lapki:

mniammniammniam

:tak:
Lenka też rodzynki uwielbia, jak dostaje mieszankę studencką to z niej właśnie rodzynki wyjada:-)

Zafundowałam małej chłodną kąpiel i padła po niej, śpi już ponad godzinę. jak wstanie to pójdziemy na spacer, bo słonka już nie ma i pogoda idealna.
Pranie nastawiłam i w oczekiwaniu na pobudkę Lenki zrobiłam sobie pedicure,a na koniec malnęłam pazurki na kolor czerwonego wina i teraz czekam aż wyschną:-) Takie niby nic, a jak poprawia nastrój;-)

Moja mała nadal śpi:szok:
M. się śmieje, że ona po tej kąpieli pomyślała, że to już pora spać;-)
Ze spacerku nic nam chyba jednak nie wyjdzie, bo zaczęło wiać i zachmurzyło się.. Pewnie będzie padać..
Onka - przysłałaś nam chyba tą kiepską pogodę od siebie:-p

Antek też chwile temu wstał- spał dwie godzinki. Zjadł co nieco i własnie mykamy na lody. Tez sie cos chrzani bo wiac zaczyna, i tak mmmeeega duszno. Po południu Antolini pluskał się w basenie na balkonie-ale miał ubaw:)

Lenka wstała o 19.15, zastanawiam się teraz czy pójdzie spać o 21.00
Wstała z ogromnym pampersem i bardzo głodna - wciągnęła spaghetti i połowę serka homogenizowanego na deser.
Spostrzegawcza jest nieziemsko, od razu zauważyła mój nowy kolor na paznokciach i teraz biega za mną i chce dotykać:-D

kamisia:zawstydzona/y: pięknie dziękuję. Zobaczymy jak Sebusiowe zdjęcia wyjdą. Naszej czworce moze cos na spotkaniu z osobna uda sie cos skromnego pstryknac. A tak na marginesie to zdjęcia niemowląt w kartonie też robiłam :-D

Jesli chodzi o odzież na zimę to ja rowniez nie mam absolutnie nic dla Bobika. Moze jedna para spodni sie znajdzie... Boje sie przeliczac. Trzeba zeszłoroczne na allegro wystawić

Lenka chyba meteopatka :-) Zgra się z Adasiem, bo ten tez mi taki numer dzis wywinal. Czekalam za nim, az sie obudzi by sie isc opalac, a ten niespodziewanie zrobil sobie 3h drzemke

onka jutro pogodę zamawiamy dla Was :-)

zielona ja sama codziennie nie moge wyjsc z podziwu jakich rzeczy dzieciaki ucza sie tak same od siebie. Raz coś uslysza, zobacza i zaskakują

Agnieszka no i jak po urlopie??

kittek, ella swietnie czas spedzilyscie. Łeba piękna, a Tarty... cudo. I spoznione najlepsze zyczenia dla Was i polowek!

No i wróciliśmy ze spacerku. A raczej z grilla- bo wylądowaliśy u sąsiadów na działce. Kurde po 20 jest już ciemno ...to znak że jesień idzie.
Antolek jak tylko wróciliśmy do wanny wskoczyła teraz już śpi....melodie ma dzis do spania ten mój synek jak nie wiem co.
Ja idę też się wykąpać i poleżakuje przed tv, a małżon z sąsiadem żegnają lato piętro wyżej :-D

reklama
Ja dziś zamiast się kąpac w basenie pojechałam po pralkę :)
ale już mam pierze i jest cacy .
a rano w pracy troszkę byłam .
I mamy lato prawie już tej jesieni , lepiej późno niż wcale . Mi tam taka pogoda bardzo pasuje

Do góry