reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Burza u nas taka,że aż się boję. Małża jeszcze nie ma, a dudni jak cholera!

Byłyśmy dziś z Mają i z moją mamą na malinkach u cioci, narwałyśmy duże wiaderko.
Maja z krzaczka tak rozkosznie je zrywała i wcinała,że chyba jej posadzę jeden krzaczek w ogródku bo radość miała nieziemską, co chwilę krzyczała: mniam, szukała dalej i wołała: tu teź mniam. Biegała po ogrodzie u cioci z plecaczkiem od cioci Wroni, co chwilę poprawiając opadające ramiączko.
Kocham tą moją pszczółkę nad życie, teraz słodko śpi a ja co jakiś czas spoglądam jak się uśmiecha przez sen, ciekawe co jej się śni?

Zmykam bo mam kilka litrów soków do zrobienia,ale jeszcze mam plana kilka fotek wstawić :)

Spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
reklama
aniam - niech się pralka dobrze sprawuje!

kittek - czekamy na fotki:-)

Lenka od 21.30 śpi, a ja sączę martini i wgrywam zdjęcia do ramki elektronicznej dla Babci, która jutro do Rio już wyjeżdża.
U nas też trochę grzmiało, ale nie aż tak groźnie. Teraz już tylko pada.

Witam niedzielnie,
chyba pierwszy raz jestem tu jako pierwsza:-D
Leniuch rozpracowuje torbę tatusia, M. zmywa naczynia a ja idę śniadanie czarować.
Tartaletki z owocami za mną chodzą.. Upiekę chyba - będą idealne do popołudniowej kawy:-)
Miłej niedzieli Wam życzę!

elvie- taka czarownica czo czaruje takie cuda to skarb
Ja dzisiaj nawet widelca nie zamierzam wyciągać z szuflady takiego mam lenia- na obiad jedziemy do rodziców- a co tam!

Pogoda się schrzaniła- zimno i wieje- jak zdążymy przed deszczem to pójdziemy na spacer do parku ...o mały wstał uciekam!
miłej niedzieli

Słoneczko u nas za oknem,ale wieje strasznie.

Elvie to my się dziś wpraszamy do Was na popołudniową kawkę i tartaletki.
Kamisia życzę Wam ( i sobie też i wszystkim kwietniówkom) ładnej pogody na popołudniowy spacer :)

Pospałyśmy dziś z Mają do 9tej, tatuś trochę dłużej bo poimprezował wczoraj po meczu. Drugi raz w sezonie bramkę strzelił, mimo,że gra na pozycji obrońcy i cieszy się jak dziecko, hehe.
Wczoraj zrobiłam rosołek na dziś więc obiadku nie muszę gotować,ale chcę ciacho jakieś upiec.

Dziś jeśli pogoda nam pozwoli to jedziemy oglądać gołe tyłki ratowników do Mielna bo jest pożegnanie lata i takie są zawsze widoki, hehe.
Mielno_-_Ratownicy_zakoczyli_lato_2_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :-)
U nas dzisiaj juz normalne temperatury ale wczoraj to byla masakra :no: nie mówiąc już o piątku... w piątek o 22 bylo ... 29 st. :szok:

chciałam nadrobić zaległości ale nie dam rady... ponad 20 stron tylko na tym wątku to ponad moje siły więc postaram sie wciągnąć z marszu...

Wakacje uważam za udane :-D
pogode mieliśmy dobrą bo ani za gorąco ani za zimno. Brzydkiej pogody mieliśmy raptem 1,5 dnia... i nie było dnia żeby nie można bylo wyjść przynajmniej na spacer. Opaliliśmy się ślicznie, szczególnie chłopcy :-D. Jednego dnia poszliśmy spacerkiem z Sarbinowa do Chłopów. Fajnie się szło brzegiem morza :-) ubawu mieliśmy po drodze po pachy. Spacerek to ok 5 km w jedną stronę :-)
Byliśmy w tych ogrodach tematycznych. Ciekawe ale chyba trochę za poźno byliśmy bo sporo kwiatów już przekwitło... ale i tak ładnie :tak:

A teraz ciąg dalszy "wakacji" od teściów bo dzisiaj wyjechali na wakacje ;-) a do nas do pomocy przy piesku i do "towarzystwa" przyjedzie brat teściówki... męża praktycznie teraz nie będę miała w domu więc męska ręka i opieka się przyda :tak: bo boje sie sama zostać z dziećmi w domu przez całe dni i noce...no i do tego jeszcze wyprowadzanie pieska...

elvie proszę o przesłanie mi kilku swoich wypieków, bo jak czytam to ślinka mi leci na samą myśl a sama do gotowania mam 2 lewe ręce

Agnieszka super, że pogoda Wam się udała, trafiliście chyba w najlepsze dni całych wakacji, ach marzy mi się taki długi spacer brzegiem morza.

kittek o co chodzi z tymi gołymi tyłkami ?:-)

annaoj współczuję tony prania, ale pogoda na szczęście sprzyja szybkiemu schnięciu :-)

Zielonaczyżby wypad wypalił ?

reklama
kittek - ja zamiast "wpraszamy" przeczytałam "zapraszamy":-p W związku z tym u nas tartaletek dziś nie było. Były za to lody w Mc Donald's:-)

Zielona - mam rozumieć, że z czekiem wszystko ok i wyjazd się odbędzie? Jeśli tak to zazdroszczę i czekam na piękne foty!

Moja młoda zwariowała na wieczór, nie dała się nawet wykąpać, bo wyła jak szalona i wychodziła z wanienki. Pampersa też jej w locie zakładaliśmy, butli z kaszką nie ruszyła, ale głodna nie jest, bo po 19.00 brzoskwiń i kiwi. Zasnęła mi na rękach i w domu nastał spokój:-)

Do góry