zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
I jak Wam tu baby dogodzic? Zimno zle, goraco tez do bani... hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniam, no basen to nie Bałtyk ;-)
Zaraz odpłynę, normalnie przed chwilą w aucie pokazywało mi 30 stopni!!! To już zakrawa na absurd!!!
Witam wieczorkiem
U nas też gorąco ale jakoś dajemy radę.
Przed chwilą miałam w domu niezłą akcję, wpadł do pokoju latający pasikonik a że ja boję się takich stworzeń uciekłam do pokoju chłopaków i kazałam Emilowi coś z nim zrobić.Śmiesznie to wyglądało ja zamknieta w pokoju i Emil kombinujący jak tu gościa Filipa złapać dzięki bogu dał sobie radę i pasikonik wylądował na tarasie i niech teraz kombinuje jak zlecieć z tego czwartego piętra Boże kobieta po trzydziestce bojąca się niewinnego owada;-)
MamaPaulinkiniezłe przeboje z Paulinką miałaś mam nadzieję że w nocy będzie spokojniej.
Ella udanego wyjazdu
Marta zdrówka dla Olki, mam nadzieję że gorączka szybko ustąpi
Elvie ja chcę
Aniam u nas nawet getry nie wchodzą w rachubę, Emil to gorący chłopak nawet zimą w klasie siedzi w krótkim rękawie bo mu ciągle gorąco, to dziwny egzemplarz;-)
Agnieszka dobrze że szczęśliwie wróciliście
Kittek udanego spotkania i moczenia się w baseniku Majeczki
Chciałam mieć wieczór dla siebie ale niestety zmuszona jestem do oglądania meczu bo mój starszak zapalony kibic Barcelony, dobrze że wygrywają:-)
Miłego wieczoru