reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ale upał....

Gosieńka widzę,że nasze dziewczyny dziś miały melodię do spania. Nam chyba Maja odespała wyjazd do Łeby bo tam późno chodziła spać, a wczoraj jak padła o 21 tak spała do 10.40.

Nata musze się chyba od ciebie zarazić tym wczesnym wstawaniem. Rety dla mnie godzina 6 rano to jeszcze prawie noc, ale muszę sie nastawić na wstawanie tak wcześnie,a ja sowa jestem więc ciężko będzie. Mai pewnie też bo ona lubi sobie do 9tej pospać.

Aniam wrzucaj fotki wrzucaj. Ja jestem chętna na kombinezon lub na same portki ocieplane dla Mai. Najlepiej na rozm 92.

Aniez ja dzięki mojej mamie, a później starszej o 13lat siostrze miałam podobnie, ciągle coś mi szyły. Teraz jedynie małe przeróbki robią bo nie ma takiej potrzeby.

Elvie no to Lenka nabroiła. My ostatnio się zastanawialiśmy skąd jest tyle rys na samochodzie. No i okazało się,że Maja go tak porysowała. Jak złapie do ręki jakiegoś kamyczka, klucze czy autko to po samochodzie robi bum-bum jak po jakimś torze. Musimy ją teraz pilnować.

MamoPaulinki gdzie się wybieracie?

Nic mi się nie chce,ale muszę pranie zrobić i odgruzować trochę bo gości jutro mamy.
Woda w basenie Mai się grzeje więc jak wstatnie to się chyba wszyscy w nim będziemy chłodzić.

Do wieczorka!

reklama
elvie - widzę, że dużo później
a ja dzisiaj od 6 w pracy - ale koncze szybciej to zdążę zrobić zakupy
Wstałam przed 8.00 więc sukces:-D
Nie wiem ile by mi musieli płacić abym od 6.00 w pracy siedziała i wolę sobie tego nawet nie wyobrażać.
Ja też sowa jestem, więc preferuję pracę po nocach;-)

Mała wróciła z Pajdokracji i poszła lulać.
M. naczynia zmywa, więc żyć - nie umierać;-)
Upał nieziemski, ale u nas w domu chłodno.
Piwko z M. na pół wypiłam, a teraz idę kawę po grecku robić.
Chce któraś??;-)

Kittek my do Lisowa pod Częstochową jedziemy, tam jakiś zbiornik jest, ryby i te sprawy :rolleyes: mój na ryby a my z małą na zieloną trawkę ;-) zrobię małej zdjęcie z wędką a co, niech pomaga tacie :-D

A ja wyszłam na chwilę do sklepu z P ale pot mi oczy zalewał, dosłownie :szok: mała szaleje na podłodze a zimnego redsa otwieram i magnez w czekoladzie mam więc jakoś do wieczora dotrwam :-p

ja też sowa, mogę iść spać o 2 w nocy ale wstawać o 6 rano? o nie, dlatego P śpi od 21 do 9 rano, żeby mamusia się wyspała :sorry:

duchota nieziemska padam

ciężki dzien dziś mieliśmy , młoda własnie zasnęła , dopiero usiadłam:baffled:

jutro nadrobię

spokojnej nocy Wam życzę

Dziękujemy za życzenia :)

Dziewczyny padam w tym ukropie :/ Właśnie skończyłam kotlety smażyć na jutrzejszy wyjazd w góry :) zaraz małe pakowanko i lulu bo jutro o 4 rano wstajemy...

Miłego weekendu Foremki :)

Ja tylko wpadłam powiedziec wam że szczęśliwie o 18 zawitaliśmy w domu...
matko ale tu upał :no: ja wracam nad morze ;-) i nad jeziora bo tam było tak akruat...

Jak się obrobie to ponadrabiam i poopowiadam :tak:

narazie

Aniamu nas też jak jesteśmy nad morzem to dzieciaki mogą kąpać się do woli, przyznam że Emil to normalnie mors, jemu to nigdy nie jest zimno, Mateusz to chudzielec i trochę się pokąpie i już zmyka na kocyk się wygrzać, Hela podobna do Emila :tak: Do jedzenia nie muszę zmuszać bo oni sami się dopominają:-D
Jedno co mi utknęło z dzieciństwa to zmuszanie do noszenia rajstop, nienawidziłam tego i Emil ma tak samo więc go nie zmuszam, całą zimę chodzi bez nich nawet jak są mega mrozy( miałam kiedyś rozmowę z jedną z mam kolegi Emila która mnie poprosiła aby Emil jednak ubierał rajstopy bo inne dzieci nie chcą ich nosić bo mówią że Emil nie musi:-D )
)

Ja dla szymka kupiłam super getry takie do leginsów podobne w HM i takie nosi jak już jest bardzo zimno . jakos też nie przepadam za rajstopami u chłopców

Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać :-( !!!

O zmuszaniu... mnie w zasadzie nikt nigdy do niczego nie zmuszał (przy moim 'krysztalowym' charakterze nie był w stanie ;-) ) też kupę lat mieszkałam w Gdańsku i kąpać się z bratem moglismy do woli :-) rajstopy na szczęście lubiłam, bo mi mama kolorowe kupowała, a ja na kolorki do spódniczek i sukienek byłam łasa ;-) szczególnie w zestawieniu z mega kokardami (moja mama miała hopla na punkcie mojego stroju, a że czasy były ciężkie, to większość rzeczy mi szyła w efekcie wyglądałam jak z żurnala... qurcze chodziłam modniej ubrana niż obecnie... Suri Criuse, czy jak ja się tam pisze, się przy mnie chowa ;) )... wracając do tematu, mnie nikt nie zmuszął, ale Kubek ma pecha z wodą właśnie, bo mój mąż jest ratownikiem i ma hopla na punkcie wychłodzenia organizmu oraz (niestety) niejedno widział ... nie mówimy o moczeniu nóg do kolan, ale o siedzieniu w wodzie i np. pływaniu, więc Kuba na brzegu może się chlapać ile chce, zaś dłuższe rozrywki wodne tylko pod czujnym okiem taty i w ograniczonym zakresie :-)

Idę pracować, chociaż najchętniej poszłabym spać :-(

Co do pływania to wiadomo ale mój 3 latek chlapie się w brodzikach do kolan itp o takie akcje mi chodziło:tak:

Aniam, no basen to nie Bałtyk ;-)

Zaraz odpłynę, normalnie przed chwilą w aucie pokazywało mi 30 stopni!!! To już zakrawa na absurd!!!

i ja ledwo zyje w ta duchote...masakra jakas..

do tego Olka ze stanem podgoraczkowym, wlaczona maruda, wypiekami...no i najlepiej jej u mamy na reku, po co lezec w lozku...a ja dzis juz doslownie wysiadam, nie mam sily na nic...

reklama
Aniez Ja mam chyba tyle w domu :wściekła/y:

Jestem mega umęczona, wykąpałam małą, ubrałam w czystego bodziaka i położyłam do łóżka. Odwróciłam się do komody, żeby przygotować mleczko a P jak usiadła i zaczęła wymiotować, to nie wiedziałam jak łapać, bo machała głową i leciało dookoła :wściekła/y: no dobrze, ze wody z miski nie wylałam, bo musiałam ją jeszcze raz wsadzić do niej :no: do tego pranie, normalnie pot mi dupie ciekł
Teraz siedzę i nie mogę ochłonąć

Do góry