reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

O MTV bylo... u nas na szczescie kablowka nieoplacona i mamy tylko 4 kanaly Tv publicznej, w tym jeden calkiem niezly tylko filmy dubbingowane doprowadzaja mnie do rozpaczy. Jakis czas temu wyskoczylam do pobliskiej pizzerni, siedze i czekam na zamuwienie. TV ryczy, a w TV ryczy MTV. Najpierw byl jakis teledysk, na ktorym panna symulowala sex oralny na wszystkim, co sie dalo. Kolejny teledysk, to jakis "gangsta" siedzacy na krzesle, rymujacy jakies byleco i co chwile rzygajacy, oczywiscie klip pelen zblizen na lecacego pawia...

reklama
Zielona, trzymam kciuki za Cancun. Ostatecznie rekiny tez brzmia "niezle"...
A koronek, nie zaluj :-)

O MTV bylo... u nas na szczescie kablowka nieoplacona i mamy tylko 4 kanaly Tv publicznej, w tym jeden calkiem niezly tylko filmy dubbingowane doprowadzaja mnie do rozpaczy. Jakis czas temu wyskoczylam do pobliskiej pizzerni, siedze i czekam na zamuwienie. TV ryczy, a w TV ryczy MTV. Najpierw byl jakis teledysk, na ktorym panna symulowala sex oralny na wszystkim, co sie dalo. Kolejny teledysk, to jakis "gangsta" siedzacy na krzesle, rymujacy jakies byleco i co chwile rzygajacy, oczywiscie klip pelen zblizen na lecacego pawia...
No tragedia... U mnie MTV nigdy nie jest wlaczane, nienawidze takiej muzy. Teraz juz drugi miesiac sie mecze, ale pozostal tydzien, i bede rozkoszowac sie bloga ccccccciiiiiisssssszzzzzzzzzzaaaaaaaaaa.

jak to dobrze,że ja tego nie oglądam, teraz przez 10 dni jak bylysmy same to albo tv wyłączony albo TLC dziś było o ciążach z zaskoczenia co dla mnie jest niepojęte a teraz oglądam o kobiecie która waży 280 kg :szok:

Zielona Ty masz tam raj, mogłabym i nie mieć progu w drzwiach za takie cuda

Katik :-D nie bedzie zal koronek, jesli dzieki nim zalape sie na ten tour. A rekiny kocham calym sercem. Juz bylam na tej wyprawie. Isla Mujeres jest przecudna. Poza delfinami i rekinami (olbrzymie sa) jest tez basen z mantaraja czy jak to sie pisze. sa niewiarygodnie piekne. Takie wielkie plasczowate... Kiedys podplynelam nad jedna, a ona zamiest sie przestraszyc i uciec pomyrala mnie tymi swoimi "skrzydlami". Fantastyczne uczucie. W porcie jest ptaszarnia a tam piekne ary i tukany, sa tez iguany i leniwce. Znaczy byly lat temu. A miasteczko jest superkolorowe i jest tez ogrod botaniczny czy cos w ten desen, do ktorego onegdaj nie dotarlam, bo spedzilam caly wolny czas na plazy popijajac niebiansko dobre truskawkowe dajkiri (jak to sie pisze?, nie istotne, wazne, ze bylo wysmienite). Stary pojechal do banku, jak wroci bede negocjowac :-D Cholera tylko zeby mu do glowy psikus nie wskoczyl, bo on chodzi i truje o braciszka dla Kostki, a to bedzie wlasnie TEN czas...

Witam wieczorkiem:-):-):-)

Te upały wykańczają, dzieciaki już dawno śpią więc nalałam sobie piwko i kolejny samotny wieczór przede mną :-(

Love Elvie odpowiadam na pytanie, Helenka zasypia koło 20 jak ma dłuższą 3 godzinną drzemkę w ciągu dnia ale jak śpi krócej w ciągu dnia to pada już koło 19:tak:

Zielona wszystkie kwietniówki czekają na twoje fotki z wypadu, oczywiście podarta bielizna musi być obowiazkowo;-)

Katik też mnie to przeraża, córeczka mojej psiapsiółki ma 8 lat i szaleje za tą Seleną Gomez i tym jej chłopakiem nawet nie znam nazwiska, nie wspomnę już o Montanie;-)
Co do znajomości kultowych polskich zespołów to muszę cię pocieszyć bo moje chłopaki uwielbiają Big Cyc, Perfect, Dżem, Raz Dwa Trzy i oczywiście Kult( to dzieki tatusiowi) i jak jedziemy samochodem to zawsze jest głośno:tak::-)

MoniaLaura ma gust więc nie ma się co dziwić że dobiera sobie biustonosze pod kolor:-)Ładna mi synowa rośnie:-D

Ella najlepszego kochana, super wieczoru z małżem i upojnej nocy;-)

MamaPaulinki smacznego kochana, narobiłaś mi apetytu a wdomu czekolady brak:-(

Miłego wieczorku kochane:tak:

Katik :-D nie bedzie zal koronek, jesli dzieki nim zalape sie na ten tour. A rekiny kocham calym sercem. Juz bylam na tej wyprawie. Isla Mujeres jest przecudna. Poza delfinami i rekinami (olbrzymie sa) jest tez basen z mantaraja czy jak to sie pisze. sa niewiarygodnie piekne. Takie wielkie plasczowate... Kiedys podplynelam nad jedna, a ona zamiest sie przestraszyc i uciec pomyrala mnie tymi swoimi "skrzydlami". Fantastyczne uczucie. W porcie jest ptaszarnia a tam piekne ary i tukany, sa tez iguany i leniwce. Znaczy byly lat temu. A miasteczko jest superkolorowe i jest tez ogrod botaniczny czy cos w ten desen, do ktorego onegdaj nie dotarlam, bo spedzilam caly wolny czas na plazy popijajac niebiansko dobre truskawkowe dajkiri (jak to sie pisze?, nie istotne, wazne, ze bylo wysmienite). Stary pojechal do banku, jak wroci bede negocjowac :-D Cholera tylko zeby mu do glowy psikus nie wskoczyl, bo on chodzi i truje o braciszka dla Kostki, a to bedzie wlasnie TEN czas...
koncowka zdecydowanie najprzyjemniejsza :-D

Monia, tak czy inaczej mam nadzieje, ze uda Wam sie wyjechac i odpoczac.

jak to dobrze,że ja tego nie oglądam, teraz przez 10 dni jak bylysmy same to albo tv wyłączony albo TLC dziś było o ciążach z zaskoczenia co dla mnie jest niepojęte a teraz oglądam o kobiecie która waży 280 kg :szok:

Zielona Ty masz tam raj, mogłabym i nie mieć progu w drzwiach za takie cuda

Love, przez te cholerne cudenka, jeszcze tutaj jestem.

Stary wrocil z banku. Gowno wielkie! Czek, ktory dostal nie moze byc zrealizowany, bo podpis sie nie zgadza. No zesz qrwa mac!!! Moze jutro staremu uda sie go wymienic... Jesli oczywiscie jakis osiol zechce go poprawnie podpisac. Pewnie oferta wyjazdu bedzie duzo drozsza. No, biednemu to zawsze wiatr w oczy.

reklama
Katik- już teraz koduj Polcie coby głupot nie oglądała ;-) ale prawda jest taka, że i tak koleżanki będą miały na nią większy wpływ niż Ty :-(
Zielona- no to pech... 3mamy kciukasy coby czek się jutro udało poprawić!

Mi kumpela ostatnio opowiadała takie rzeczy o życiu nastolatków, że prawie osiwiałam, zaś ona jako matka 16.latka powinna być juz siwuteńka ;-) ale daje bab radę, zresztą syn z tych raczej inteligentnych, więc sa plusy, ale 14 letnie koleżanki z siebie ostatnio siłą ściągał... hm...

Do góry