ella - wszystkiego, co najlepsze!!
gosienka - podbijam pytanie Love;-)
U mnie bardzo pracowity dzień. Nakręcałam film na katalog 12 (zabierałam się za niego od tygodnia), który cześć z Was pewnie jeszcze dzisiaj dostanie;-)
Ugotowałam wielki garnek leczo, który miał starczyć na 2 dni i co? Moje stwory zjadły dzisiaj całość, a ja sama dwie dokładki brałam
Na poczcie trafiłam na bardzo nieciekawą sytuację - stałam już przy okienku, gdy słychać było chłopaków ok. 20-25 lat. jeden uciekał i krzyczał "odpczep sie! nic do Ciebie nie mam!" a drugi go gonił. Wpadli do budynku poczty, a konkretnie do bramy w której poczta jest, bo to dom mieszkalny a na parterze po prawej poczta a po lewej sklep z art. dla zwierząt, na środku obskurne wejście na klatkę schodową. Drugi dopadł pierwszego i zaczął go bić, ale tak strasznie, że aż echo niosło odgłosy, masakra
W kolejce nie było żadnego faceta, na poczcie też same baby, ale szybko wezwano policję, a ta przybyła migiem i wezwała karetkę dla rannego. Ten, który go pobił oczywiście przed przybyciem policji zwiał
Normalnie centrum Wrocka, a takie historie.. Szok. Do końca dnia się pozbierać nie mogłam i od razu zadzwoniłam do Pajdokracji zapytać, czy z małą wszystko ok i prosić Panią, by sprawdzała komu drzwi klubu otwiera, bo tacy wandale to nie wiadomo gdzie wlecą.
Idę mała usypiać, a później w ramach relaksu planuję pielęgnację stóp sobie zafundować i zmienić kolor lakieru na paznokciach;-)