reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

my na szczescie zakupy dla Sebka mozemy ograniczyc do butow i czapki bo spodnie, kurtki i cieple łaszki kupilismy zanim sie jeszcze urodzil. za to dla siebie tez musimy wyprawke zimowa skompletowac wiec bedzie ciekawie...

Ella, najlepszego z okazji rocznicy:-)

reklama
podziwiam Was z tym kupowaniem na zaś, ja bym się bała ze się nie wstrzelę z rozmiarem .

gosienkag76 a o ktorej Helenka chodzi spac ?

ella - wszystkiego, co najlepsze!!

gosienka - podbijam pytanie Love;-)

U mnie bardzo pracowity dzień. Nakręcałam film na katalog 12 (zabierałam się za niego od tygodnia), który cześć z Was pewnie jeszcze dzisiaj dostanie;-)
Ugotowałam wielki garnek leczo, który miał starczyć na 2 dni i co? Moje stwory zjadły dzisiaj całość, a ja sama dwie dokładki brałam
embarrassed.gif

Na poczcie trafiłam na bardzo nieciekawą sytuację - stałam już przy okienku, gdy słychać było chłopaków ok. 20-25 lat. jeden uciekał i krzyczał "odpczep sie! nic do Ciebie nie mam!" a drugi go gonił. Wpadli do budynku poczty, a konkretnie do bramy w której poczta jest, bo to dom mieszkalny a na parterze po prawej poczta a po lewej sklep z art. dla zwierząt, na środku obskurne wejście na klatkę schodową. Drugi dopadł pierwszego i zaczął go bić, ale tak strasznie, że aż echo niosło odgłosy, masakra
unhappy.gif
W kolejce nie było żadnego faceta, na poczcie też same baby, ale szybko wezwano policję, a ta przybyła migiem i wezwała karetkę dla rannego. Ten, który go pobił oczywiście przed przybyciem policji zwiał
realmad2.gif

Normalnie centrum Wrocka, a takie historie.. Szok. Do końca dnia się pozbierać nie mogłam i od razu zadzwoniłam do Pajdokracji zapytać, czy z małą wszystko ok i prosić Panią, by sprawdzała komu drzwi klubu otwiera, bo tacy wandale to nie wiadomo gdzie wlecą.

Idę mała usypiać, a później w ramach relaksu planuję pielęgnację stóp sobie zafundować i zmienić kolor lakieru na paznokciach;-)

Matko Elvie to straszne co piszesz:-( ja to bym pewnie wyleciala i zaczela krzyczec żeby go zostawił za co sama w łeb pewnie bym dostała :crazy:

szlag mnie trafia na takich ludzi , psychopaci :wściekła/y:

EDIT : Są już kwietniówki 2012 , jak ten czas leci:szok:

coraz częściej łapię się na myślach o drugim bąblu, oby jak najszybciej udało nam się stanac na nogi aby móc sobie pozwolic na drugie szczęście

Ostatnia edycja:
Dotarłam do Was, czytam, czytam ale mój mózg nie ogarnia nic w taki upał :zawstydzona/y: Pamiętam, że Kittek i Ella świętują rocznice ślubu a więc morza miłości dla Was co by na całe życie starczyło :tak::-)

Ja tam swego dziecia nie mam zbytnio co okupować, jedynie butki ale to w porozumieniu z rehabilitantkami. Reszta starcza nam na dłuuugo, bo dzieć mój słabo rośnie, niektóre rzeczy w rozm 56 nosi po dziś dzień :-p jedynie może kurtkę jej w tym roku zakupię, a najlepiej 2 częściowy kombinezon dla mojego wywrotowca :-D
Mała siedzi ze mną w domu, mnie się ciągle w głowie kręci z gorąca a ona się dusi więc nie wychodzimy, ale w domu wariacje się odbywają, dzieć biega i ucieka przed babcią, która ją goni, istny cyrk :-D

Mam ochotę na czekoladę i muszę czekać na J, o 22,30 będzie dostawa :-p

coraz częściej łapię się na myślach o drugim bąblu, oby jak najszybciej udało nam się stanac na nogi aby móc sobie pozwolic na drugie szczęście
myslalam, ze juz sie staracie, widzialam Twoje posty na Starankach....

Rocznicujacym Kittkom i Elli wszystkiego najjjjjjjjpiekniejszego. Milosci kazdego dnia.

A ja z kazdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu , ze nie nadaje sie na matke nastolatki....
Jak widze jakie idiotyzmy leca na MTV, ktore ona namietnie oglada, jakies Koszmary mienionych randek, Szał ciał, jakies superslodkie urodziny, w ktorych nastolatki dostaja od rodzicow w prezencie urodzinowym samochody i inne takie "gadzety"... matko!
Za moich czasow czytalo sie bravo, czy bravo girl, a strony z poradami dotyczasymi sexu przegladalysmy z wypiekami na policzkach...
Teraz dwunastolatka przerabia juz ktoregos chlopaka z kolei, i wiecznie nawija o tym kiedy jej wreszcie cycki urosna wieksze....

Ostatnia edycja:
chcieliśmy ale niestety sytuacja wymknęła się spod kontroli:-(

"Teraz dwunastolatka przerabia juz ktoregos chlopaka z kolei," nie no to już chyba żart ?

ella - wszystkiego, co najlepsze!!

gosienka - podbijam pytanie Love;-)

U mnie bardzo pracowity dzień. Nakręcałam film na katalog 12 (zabierałam się za niego od tygodnia), który cześć z Was pewnie jeszcze dzisiaj dostanie;-)
Ugotowałam wielki garnek leczo, który miał starczyć na 2 dni i co? Moje stwory zjadły dzisiaj całość, a ja sama dwie dokładki brałam
embarrassed.gif

Na poczcie trafiłam na bardzo nieciekawą sytuację - stałam już przy okienku, gdy słychać było chłopaków ok. 20-25 lat. jeden uciekał i krzyczał "odpczep sie! nic do Ciebie nie mam!" a drugi go gonił. Wpadli do budynku poczty, a konkretnie do bramy w której poczta jest, bo to dom mieszkalny a na parterze po prawej poczta a po lewej sklep z art. dla zwierząt, na środku obskurne wejście na klatkę schodową. Drugi dopadł pierwszego i zaczął go bić, ale tak strasznie, że aż echo niosło odgłosy, masakra
unhappy.gif
W kolejce nie było żadnego faceta, na poczcie też same baby, ale szybko wezwano policję, a ta przybyła migiem i wezwała karetkę dla rannego. Ten, który go pobił oczywiście przed przybyciem policji zwiał
realmad2.gif

Normalnie centrum Wrocka, a takie historie.. Szok. Do końca dnia się pozbierać nie mogłam i od razu zadzwoniłam do Pajdokracji zapytać, czy z małą wszystko ok i prosić Panią, by sprawdzała komu drzwi klubu otwiera, bo tacy wandale to nie wiadomo gdzie wlecą.

Idę mała usypiać, a później w ramach relaksu planuję pielęgnację stóp sobie zafundować i zmienić kolor lakieru na paznokciach;-)

Elvie, ja jak tam mieszkałam, a było to dobre 10 lat temu, to za ciekawie się też tam nie mieszkało, więc naprawdę trzeba mieć silne nerwy...i to większość to 16-letnie szczeniaki, które nie mają ze sobą co zrobić....

myslalam, ze juz sie staracie, widzialam Twoje posty na Starankach....

Rocznicujacym Kittkom i Elli wszystkiego najjjjjjjjpiekniejszego. Milosci kazdego dnia.

A ja z kazdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu , ze nie nadaje sie na matke nastolatki....
Jak widze jakie idiotyzmy leca na MTV, ktore ona namietnie oglada, jakies Koszmary mienionych randek, Szał ciał, jakies superslodkie urodziny, w ktorych nastolatki dostaja od rodzicow w prezencie urodzinowym samochody i inne takie "gadzety"... matko!
Za moich czasow czytalo sie bravo, czy bravo girl, a strony z poradami dotyczasymi sexu przegladalysmy z wypiekami na policzkach...
Teraz dwunastolatka przerabia juz ktoregos chlopaka z kolei, i wiecznie nawija o tym kiedy jej wreszcie cycki urosna wieksze....

hehe, Katik, jak tak piszesz to mi się przypomniała jedna scenka z życia rodzinki N: ciśniemy raz do rodziców autostradką, Tatuś 'kima' za kierownicą, ja pilnuję aby Tatuś nie zasnął na dobre, H walczy ze smoczkiem, muzyka poważna w tle (to uspokaja nerwowych kierowców :-) ) i nagle w tą monotonną, przytłumioną szumem autostrady sytuację wbija się ożywiona L z pytaniem: " czy Wy sobie zdajecie sprawę, że Selena Gomez jest prawdopodobnie w ciąży z Dżastinem Biberem ??? " :-)...stary się ocknął, a ja się osunęłam ze śmiechu z fotela...ja do dziś nie wiem skąd moja mała-duża L ma takie informacje :-)...

a tak na serio Kochana, to nato się nie da przygotować, więc ja idę na żywioł :-) (i wcale mnie nie zdziwiło ostatnio jak moja 9-latka spakowała na wyjazd na obóz 2 staniki: biały i czarny, do koloru, żeby nie było :-))...

"Teraz dwunastolatka przerabia juz ktoregos chlopaka z kolei," nie no to już chyba żart ?
nie zart
oczywiscie nie mowie tu o chlopaku takim na serio, bo to takie "chodzenie" z nazwy... a jak mi powiedziala , ze calowala sie przed wyjazdem z Wiktorem to pociagnelam do zwierzen czy tak na powaznie sie calowala z jezykiem, czy tylko buzi, buzi, to zaczela: a fuuuuj, z jezykiem, a fuuujjjj ;-)

Elvie, ja jak tam mieszkałam, a było to dobre 10 lat temu, to za ciekawie się też tam nie mieszkało, więc naprawdę trzeba mieć silne nerwy...i to większość to 16-letnie szczeniaki, które nie mają ze sobą co zrobić....

hehe, Katik, jak tak piszesz to mi się przypomniała jedna scenka z życia rodzinki N: ciśniemy raz do rodziców autostradką, Tatuś 'kima' za kierownicą, ja pilnuję aby Tatuś nie zasnął na dobre, H walczy ze smoczkiem, muzyka poważna w tle (to uspokaja nerwowych kierowców :-) ) i nagle w tą monotonną, przytłumioną szumem autostrady sytuację wbija się ożywiona L z pytaniem: " czy Wy sobie zdajecie sprawę, że Selena Gomez jest prawdopodobnie w ciąży z Dżastinem Biberem ??? " :-)...stary się ocknął, a ja się osunęłam ze śmiechu z fotela...ja do dziś nie wiem skąd moja mała-duża L ma takie informacje :-)...

a tak na serio Kochana, to nato się nie da przygotować, więc ja idę na żywioł :-) (i wcale mnie nie zdziwiło ostatnio jak moja 9-latka spakowała na wyjazd na obóz 2 staniki: biały i czarny, do koloru, żeby nie było :-))...

taaa, u nas Biber tez jest na tapecie, i jakas Selena tez byla
i wszelkie Feele, Ewy Farny i inne takie... o zgrozo!

Wczoraj w tv lecial jakis koncert Percet & friends czy jakos tak.
I co? I wszelkie ostatnie przeboje (zeby juz nie powiedziec komercyjne gowna) Mloda spiewa bez mrugniecia, zna tekst na pamiec. Leci Nie placz Ewka, czy inne stare, dobre rockowe kawalki gdy ja zaczynam nucic- slysze: o rety, jakie badziewie...

reklama
Juz za godzinke wypad do Cancun bedzie zabuowany jupppi!!!!!!!!! Wlasnie usiluje starego przekonac, ze ja MUSZE wyrwac sie na rafy. Nie wiem czy mi sie uda. Jesli nie, to bede go namawiac na rodzinna eskapade na ISLA MUJERES, gdzie mala poplywa z delfinami, a ja z moimi rekinami. Troche to kosztuje, ale moze stary da sie namowic. Na podoredziu mam piekne koronowe body, ktore w nagrode moze pozwole mu ze mnie zedrzec hehehehe

Do góry