filonka
Fanka BB :)
kittek- wszystkiego najlepszego z ok rocznicy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sauza jest niezla. to ta zlota wiec ona spakuje dobrze z pomaranczami. Mozesz ja zmieszac z Cointreau. Ja jednak jestem zwolenniczka saute
mały spi, goscie pojechali do 2 rodzinki, mam chwile....
no to i rozwinełam temat o Warszszwce.
moze imacie racje, ale jeden przypadek w rodzinie byl i tego nie da sie niczym wytlumaczyc zwlaszcza K.
ale wlasnie po kontakcie z kolezanka, mowi mi ze bedzie oki, bo ich nowe miesz nie jest juz w centrum a w strone Piaseczna czyt. Józefosław i ze to zamkniete nowe osiedle wiec pewnie K namowie na nocleg. :-)baaardzo bym chciala.
mamo Paulinki- 3mam kciuki za owocne starania, i szybkie zafaslkowanie.:-)
a co do cos mocniejszych trunków...wiem wiem zawieje teraz włoszczyzną ...ale polecam Sambuke.... jak dla mnie super rozgrzewa od środka, ma anyzkowy troche smak, zapach, no i najwazniejsze tez trzeba umiec ja pic. super smakuje z nia ekpresso,
teqile tez piłam, wlasnie z sola i cytrynką ,ohhh troche zakreciło. po 3 głębszych.
ale teraz po takim czsie jak powyzej 2 lata bez alkh. to i po słabym piwku mnie kreci.
Ella super, ze myslicie o drugim szkrabie, bycie jedynakiem wcale nie jest fajne.R jest i źle wspomina dziecinstwo w samotności. a kg po szybko Ci zlecą przy dwójce ;-)
sama bardzo bym chciala rodzeństwo dla Z lecz póki co niestety nie mogę :-(
co do mycia główki teściowa kupiła Z takie coś RONDO KĄPIELOWE CANPOL DO MYCIA GŁOWY BEZ ŁEZ (1749369435) - Aukcje internetowe Allegro ale od razu sobie ściąga, próbuję ją przekonac do niego , lata w nim po mieszkaniu ale jak przychodzi do mycia to jest pisk i ściąga od razu.
myślałam nad takim czyms ABAKUS Kubek do mycia głowy + GĄBKA GRATIS (1766421750) - Aukcje internetowe Allegro ale nie wiem czy by się sprawdziło, a tak strasznie mi jej szkoda jak płaczę podczas spłukiwania głowki