reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

tez mam astygmatyzm, i plus na jedno oko. Bo na drugie minus... widzialyscie kiedys takie cuda? Bo ja drugiego takiego dziwolaga nie znam hehehhe

ja też mam astygmatyzm... ale na jedno oko :-) i do tego wadę -0,75 a na drugim oku mam -0,25 właśnie bez astygmatyzmu... ale musze iść znowu do okulisty bo nie widzę dobrze nawet w okularach... a byłam w grudniu :eek: a wzrok mi się po poridzie zepsuł...

Agnieszka - jejku, dobrze że nic wam nie jest! to najważniejsze

monia - no to zazdroszczę wypadu pod Berlin :-) bawcie się wyśmienicie :-D

reklama
Dzień dobry ranne ptaszki :)

Mialam wczoraj dzien bez kompa wiec mnie nie było ;)

Aga-cale szczeście , że wy cali! Autoto zawsze tylko auto.

Zielona- tez mam ten zwyczaj i to nie tylko okularow p/słonecznych ;)

Co do tropical island- to oj jak bym chciala, ale nie wiem czy ksowo podołamy :(

U nas pogoda dziś dalej średnia mowiac delikatnie :/ moze jutro wreszcie jakiś promyk słonca do nas zawita, bo poki co musi mi wystarczyć moje rozćwierkane sloneczko ;)

Tymczasem lece brzuszko robić i mala potem na spacer o ile deszcz nie zrobi numeru...
Miłego dzionka :)

czesc
polozylam małego spac i wpadam tu.

beti- a zebys wiedziala ze wymyslili ,ostatnio jak jechalam przez Białystok jechala sobie rodzinka na jednym długim rowerze. tata na przodzie pedałował, mama w srodku pedałowała a synus se siedział jako 3 w szeregu. naprawde wypasiony tandem.
043 | Nowy folder |Image 29 of 53 to taki mniej nowoczesny.

rower tandem - Szukaj w Google

wronka- to sie pokaz po

ooo to nie tylko ja troche niedowidząca hehehe tyle ze ja nosze kontakty od 7 lat

chlera wcięło mi posta nie będe pisać jeszcze raz

Katik mój wujek miał na jednym oku +2 a na drugim -1.5 chyba

co do stłuczki to też sie ciesze że nikomu nic nie jest ale nie było innej możliwości przy korku i 20 km/h... jestem wściekła i tyle
ide bo mnie wszystko wkurza

moi rodzice kiedys mieli tandem...oooo ile ja sie z nimi najeździlam :-)

a przy tym padlam heheheheh dobry:-)

Załączniki

• rower tandem.jpg
    rower tandem.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 23
witamy sie i my

Olka pospala do 6 ale o 8 zarzadzila drzemke to i ja sie dolaczylam i do 10.30 pospalysmy:) Olka troche dluzeej to zdazylam sie ogarnac i cos zjesc.

u nas wreszcie slonko swieci...tzn chwilami bo co jakis czas sie chmurzy i wieje...musze jakis plan dnia ulozyc i chociaz na spacerek wyjsc z Olka, po poludniu jeszcze tesciowa odwiedzimy.

Wczoraj zapomnialam Wam przekazac pozdrowien od mamyPaulinki:) nie ma teraz internetu tam gdzie odpoczywaja, dlatego jej nie ma. na nastepny weekend maja do nas przyjechac.
Nata moze Wy tez przyjedziecie sobie na spacerek i lody do Ilawy?:) akurat bedzie wtedy Festiwal Jazzu u nas, taki miedzynarodowy, dosc znany, ma byc ladnie...ludze sie tez ze B bedzie bo kierowca by sie nam przydal:)

cześć wszystkim

słoneczko nasze wychyl buzie, bo mnie zaraz trafi szlag:eek:
Ja dzisiaj mam gości, przyjeżdza chrzestny Młodego, juz na urodziny, bo w czwartek na urlop wybywają. Mam nadzieje, że miło wieczór spędzę.
Młody po tygodniu z babciami jest nie do wytrzymania:szok:, musimy go do pionu postawić przed wyjazdem, do którego odliczam dni, jeszcze 9:-)
Znalazłam sobie studia podyplomowe, tylko waham się czy sobie dam radę, ale bardzo bym chciała.

Ale moje wypowiedzi chaotyczne są:zawstydzona/y::szok:

Mloda mnie zastrzelila. Mam paskudny zwyczaj chuchania na okulary i wycierania je w bluzke... Patrze, a Kostka trzyma w lapce jakas zabawke, chucha i wyciera w koszulke... I tak kilka razy...

Moja Alicja też tak robi i jeszcze przy obiedzie bierzę widelec i dmucha. Strasznie mnie to rozczula, mój klon malutki.

Anna oj, zastanawiam sie, co masz na awatarku... Nawet wlazlam do Ciebie, zeby powiekszyc, ale nie dalam rady...

Mloda dorwala moje majty, zalozyla jak kamizelke i wyje, jak je chce jej sciagnac...

reklama
Anna oj, zastanawiam sie, co masz na awatarku... Nawet wlazlam do Ciebie, zeby powiekszyc, ale nie dalam rady...

Mloda dorwala moje majty, zalozyla jak kamizelke i wyje, jak je chce jej sciagnac...

Mnie też Annaoj to zastanawia!!! :D zdradz nam tę tajemnice :)
Zielona jak sobie Kostke w majtach wyobrazilam to padlam ;D

Ja sie witam w przerwie obiadowej przed basenem ;) spacer srednio udany bo deszcz nas przegonil oczywiscie :/
Od jutra na szczescie ma byc lepiej...oby...Mała mi prawie nie spala dzis wiec pewnie urzadzi nam ciekawy wieczor...ehh...dobra uciekam bo malzon mnie pogania ;)

Do góry