reklama
filonka
Fanka BB :)
taak najwazniesze ze nikt nie ucierpiał a nowe auto elve Ci sprawi;-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Agnieszka najważniejsze, że nikomu nic się nie stało.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka, grunt, ze wszyscy cali!
Byliśmy tą szeregówkę ogądać, okolica super spokojna, szkoła blisko, lokalizacja ok, ogród jak z bajki, ale dach z blachy, bez ocieplenia, oprócz ścian i okien dosłownie wszystko do wymiany, na korytarzu całość, a do tego metraż kosmiczny 219metrów, więc dla nas za dużo. Podziękowaliśmy pięknie, bo cena też kosmiczna jak na ten stan, 715 chcieli Żałuję tylko, że zdjęć tego ogrodu nie zrobiłam, bo tam brzoskwinia tak urodziwa, że uwierzyć nie mogłam i winogrona i kwiaty, jak w raju!
Elvie, a gdzie ten szereg ? We Wro ? W jakiej dzielnicy ?
witam
dzień do doooooopy ja jasna cho**ra
miałam wypadek,auto nie wiadomo czy sie opłaci naprawiać... mam doła.... Nikomu nic sie nie stało i tle dobrego na dzisiaj...
Agnieszka, to aż tyle, nie tylko tyle ! Doceń to Kochana!
Napisz coś więcej jak dojdziesz do siebie...
Witajcie,
my wróciliśmy z wywczasów do Wro, i zastaliśmy mokrość wszędzie...dach nam gdzieś przeciekł, sypialnię zalało, więc wesoło...
wczorajsze popołudnie spędziliśmy z Kittkami i Gosieńkami, było super! Wszystkie 3 kwietniowe blondynki słodziachne, z mamuśkami nie mogłyśmy się nagadać :-) Kittek, dzięki!
Rozmawiałyśmy z dziewczynami, że warto byłoby gdzieś się spotkać, lecz jak wiecie trudno cokolwiek zorganizować ze względu na odległości i terminy...w związku z tym wstępnie wpadłyśmy na pomysł, by za jakiś czas (pewnie w jesieni, jak już będzie szaro-buro na dworze) wybrać się do Tropical Island do Berlina na weekend...pewnie wrócimy do tematu kiedyś, ale jak ktoś jeszcze byłby chętny, to kwestia ugadania weekendu i heja...na zachętę stronka: Tropical Islands > Goście...
miłego wieczoru...
Witamy i my
W na dorobku, mama przed laptopem dzieć śpi :-)
Ehh nasz dzien tez nie za wesoly bylismy z Wiktorem na pogżebie sąsiada [*] 29 lat, 24 letnia żona i 10 miesieczna córeczka zostały w żałobie, na takie pogżeby nie chce się chodzić naprawdę
Agniecha dobrze, że wszyscy cali !!!
Filonka zgryźliwa babo ;-)
Monia oj byłam tam super miejsce suuuper :-)
W na dorobku, mama przed laptopem dzieć śpi :-)
Ehh nasz dzien tez nie za wesoly bylismy z Wiktorem na pogżebie sąsiada [*] 29 lat, 24 letnia żona i 10 miesieczna córeczka zostały w żałobie, na takie pogżeby nie chce się chodzić naprawdę
Agniecha dobrze, że wszyscy cali !!!
Filonka zgryźliwa babo ;-)
Monia oj byłam tam super miejsce suuuper :-)
filonka
Fanka BB :)
własnie wróciłam z małym z przejażdzki rowerowej. pojechalismy ogladać strusie.
mały jak zwykle zachwycony.
nogi tylko bolą bo to az 4 km w obie str.
ale chyba zqaczniemy częciej tam jezdzic zwlaszcza ze droga wiedzie przez las, wiec i pooddychac jest czym.
monia- i reszta dziewczyn , gratuluje wspaniałego spotkania.
mały jak zwykle zachwycony.
nogi tylko bolą bo to az 4 km w obie str.
ale chyba zqaczniemy częciej tam jezdzic zwlaszcza ze droga wiedzie przez las, wiec i pooddychac jest czym.
monia- i reszta dziewczyn , gratuluje wspaniałego spotkania.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Mloda mnie zastrzelila. Mam paskudny zwyczaj chuchania na okulary i wycierania je w bluzke... Patrze, a Kostka trzyma w lapce jakas zabawke, chucha i wyciera w koszulke... I tak kilka razy...
Ha ha ha, to się nauczyła;-) Naszej też wystarczy neiktóre rzeczy raz pokazać i od razu łapie - zazwyczaj są to takie, których nie powinna;-)Mloda mnie zastrzelila. Mam paskudny zwyczaj chuchania na okulary i wycierania je w bluzke... Patrze, a Kostka trzyma w lapce jakas zabawke, chucha i wyciera w koszulke... I tak kilka razy...
reklama