reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie, a gdzie ten szereg ? We Wro ? W jakiej dzielnicy ?

Agnieszka
, to aż tyle, nie tylko tyle ! Doceń to Kochana!
Napisz coś więcej jak dojdziesz do siebie...

Witajcie,
my wróciliśmy z wywczasów do Wro, i zastaliśmy mokrość wszędzie...dach nam gdzieś przeciekł, sypialnię zalało, więc wesoło...
wczorajsze popołudnie spędziliśmy z Kittkami i Gosieńkami, było super! Wszystkie 3 kwietniowe blondynki słodziachne, z mamuśkami nie mogłyśmy się nagadać :-) Kittek, dzięki!

Rozmawiałyśmy z dziewczynami, że warto byłoby gdzieś się spotkać, lecz jak wiecie trudno cokolwiek zorganizować ze względu na odległości i terminy...w związku z tym wstępnie wpadłyśmy na pomysł, by za jakiś czas (pewnie w jesieni, jak już będzie szaro-buro na dworze) wybrać się do Tropical Island do Berlina na weekend...pewnie wrócimy do tematu kiedyś, ale jak ktoś jeszcze byłby chętny, to kwestia ugadania weekendu i heja...na zachętę stronka: Tropical Islands > Goście...

miłego wieczoru...

wkońcu ktoś mądrze gada :)
Ja do berlina mam 600 ale autostradą więc 6 h i tam jestem :)
Tam jest też hotel lub domki do spania . jestem jak najbardziej za .

Zielona też mam ten paskudny zwyczaj

reklama
Mloda mnie zastrzelila. Mam paskudny zwyczaj chuchania na okulary i wycierania je w bluzke... Patrze, a Kostka trzyma w lapce jakas zabawke, chucha i wyciera w koszulke... I tak kilka razy...
hahaha
nosisz korekcyjne, czy mowisz o p/slonecznych?

Agniecha- najwazniejsze, ze wszyscy cali i zdrowi!

Katik, mowilam o p/slon :-) Korekcyjne tez nosze, lepiej powiedziec - powinnam nosic, bo mam astygmatyzm i jakas tam wadzinke na plusie ;-) A ze mnie irytuja, to nie nosze...

tez mam astygmatyzm, i plus na jedno oko. Bo na drugie minus... widzialyscie kiedys takie cuda? Bo ja drugiego takiego dziwolaga nie znam hehehhe

dotarlam i tu

poczytalam co u Was ale na odpisywanie juz sily nie mam, spac powinnam od godziny przynajmniej:)

z tego co pamietam to
Agnieszka najwazniejsze ze wszyscy cali
Kittek udanej objazdowki i mam nadzieje ze wreszcie i ta Iławe zahaczycie:)

Tropical Island...eh od dluzszego czasu chcialam tam pojechac no ale ja to sobie pomarzyc moge...

uciekam spac
dobrej nocki, do jutra!

tez mam astygmatyzm, i plus na jedno oko. Bo na drugie minus... widzialyscie kiedys takie cuda? Bo ja drugiego takiego dziwolaga nie znam hehehhe

Kiedys znalam kogos o takiej wadzie. Moj astygmatyzm jest "wedrojacy" - raz na jednym oku siedzi, pozniej spada na drugie... moze kiedys sam sobie pojdzie... Wykryto mi to dziadostwo jak mialam 17 lat, a pozniej przebadalam sie tylko raz. No i mysle, ze zwyczajnie jedno oko sie wyleczylo, a drugie zachorowalo. Jak by nie bylo, wole zartowac, ze moj astygmatyzm to szwedacz ;-)

tak znam :)
ja mam na prawe oko wrodzoną nadzwroczność z niedowidzeniem a drugie mam zupełnie zdrowe

Moje dziś dzieciaki na szczęście ładnie spały .

Ola dziś była dwie godziny w szymkowym przedszkolu bo musiałam sprawy załatwić . Wogóle nie płakała chyba już zacznie chodzić .
to takie typowe przedszkole?
czy jakiś punkt opieki?

Witam i ja:-)

Agnieszka, kiepski miałaś dzień, najważniejsze, że jesteś... oby dzisiejszy był lepszy:tak:
Filonka, ja też bym tak pojeździła, szkoda tylko ze nie wymyślili roweru dla dwóch dodatkowych turystek:-D

Pogoda znów się popsuła, Justka wstaje co 2h, Jolę pogryzły komary... ja już zrobiłam serię ćwiczeń, zjadłam śniadanko... a dzisiaj miałam w planach zakupy, bo pustki... ale nie zostawiono mi samochodu, więc może jutro:sorry:

reklama
Czesc koleżanki:-)

Aga ....szkoda samochodu, ale najważniejsze że nikomu nic się nie stalo:-), mam nadzieje,ze juz humor troszkę lepszy;-0

U mnie dzis słoneczko...nareszcie:-), a na 12 ide do fryzjera, wiec mam nadzieje ze nastrój będę miała dobry przez cały dzień:-0

Do góry