reklama
Ella1
Fanka BB :)
Ella, ja Ci współczuję z tym karmieniem małej, naprawdę ciężka sprawa...to na pewno jest takie normalne ? Pisałaś, że byłaś u lekarzy, ale jakoś ciężko mi to zrozumieć, że nie ma na to lekarstwa...co jest przyczyną ?
Ten typ tak ma...nie ma lekarstwa ani przyczyny- ja bylam taka sama
Kittek-ciesze sie ze zab ok
Love-jaka gigantyczna kapucha! czad! Zosiek wyglada slicznie- super fotka
Kwiatuszek-no z tymi urlopami chlopow to ciezka sprawa...malo pomagają i chodzic kolo nich trzeba...ehhh
Agnieszka- wspolczuje wczorajszej pobodki jaka wam smyk zafundowal...ehh..maluchy sa nieprzewidywalne
beti- udal sie spacer? jak ani wczoraj ani dzis nie bylam bo po pierwsze leje a po drugie brzuch boli ze masakra
kici-wspolczuje tych zębów- wredne to strasznie i dzieciaczki tak cierpia...
Z okazji rocznic ślubu- najlepszego wszystkim
Zielona- ja tez trzymam kciuki za Cancun...aleś miała noc...wspolczuje
Ja nadrabiam i cierpie...czymś sie z małzonem struliśmy i od doby brzuch mnie boli ze masakra- jakby mi ktos granat zdetonowal w jelitach slow brak...
nie mam weny na pisanie, sorki...
milego wieczorku
Ella - zdrówka!
Byliśmy tą szeregówkę ogądać, okolica super spokojna, szkoła blisko, lokalizacja ok, ogród jak z bajki, ale dach z blachy, bez ocieplenia, oprócz ścian i okien dosłownie wszystko do wymiany, na korytarzu całość, a do tego metraż kosmiczny 219metrów, więc dla nas za dużo. Podziękowaliśmy pięknie, bo cena też kosmiczna jak na ten stan, 715 chcieli Żałuję tylko, że zdjęć tego ogrodu nie zrobiłam, bo tam brzoskwinia tak urodziwa, że uwierzyć nie mogłam i winogrona i kwiaty, jak w raju!
Szukamy nadal..
Byliśmy tą szeregówkę ogądać, okolica super spokojna, szkoła blisko, lokalizacja ok, ogród jak z bajki, ale dach z blachy, bez ocieplenia, oprócz ścian i okien dosłownie wszystko do wymiany, na korytarzu całość, a do tego metraż kosmiczny 219metrów, więc dla nas za dużo. Podziękowaliśmy pięknie, bo cena też kosmiczna jak na ten stan, 715 chcieli Żałuję tylko, że zdjęć tego ogrodu nie zrobiłam, bo tam brzoskwinia tak urodziwa, że uwierzyć nie mogłam i winogrona i kwiaty, jak w raju!
Szukamy nadal..
Z zębami to jest tak, że może dziecko robić cuda wianki, myć itd. a i tak ząbek się zepsuje. najważniejsze to w porę ułapać problem i poczłapać gdzie trzeba :-)
Anna oj teraz do mnie dotarło, że mamy 6 rocznicę 6. sierpnia :-)
Rano było słońce, do 14:00 plażowanie, taraz zaszło, ale ciepło jest, więc znowu grill... przerzuciliśmy się na rybę z grilla, stary w porcie kupuje i smaczniejsza niż w smażalni
Toż to w moje urodziny, właśnie nadrabiam i doczytałam :-)
Witam się na chwilkę między pakowaniem
Pogoda się zrobila więc jutro wybywamy do Czaplinka na kilka dni. Będzie mnie mało w sierpniu bo jak pisałam zaczynamy objazdówkę. Do nas przyjeżdża siostra T i będą sobie od nas jeździć nad morze jak nas nie będzie.
Później w planach Łeba i Jarosławiec więc jakby któraś się wybierała w tamte strony to chętnie się spotkam
Życzę wszystkim ładnej, słonecznej pogody, odpoczywajcie duuuuużo
ps. Dziewczyny były, spotkanko miałyśmy fajne. Maja tak się z dziewczynami wybawiła,że padła w łóżeczku od razu. Z nadmiaru wrażeń spała dziś w dzień tylko raz więc w szoku jestem,że tak dzielnie długo wytrzymała Fajne mamy dziewczyny na forum oj fajne. Kombinujemy już następne spotkanko. Może Monia zdradzi szczególy, ja zmykam bo mi trochę pakowania zostało
Pogoda się zrobila więc jutro wybywamy do Czaplinka na kilka dni. Będzie mnie mało w sierpniu bo jak pisałam zaczynamy objazdówkę. Do nas przyjeżdża siostra T i będą sobie od nas jeździć nad morze jak nas nie będzie.
Później w planach Łeba i Jarosławiec więc jakby któraś się wybierała w tamte strony to chętnie się spotkam
Życzę wszystkim ładnej, słonecznej pogody, odpoczywajcie duuuuużo
ps. Dziewczyny były, spotkanko miałyśmy fajne. Maja tak się z dziewczynami wybawiła,że padła w łóżeczku od razu. Z nadmiaru wrażeń spała dziś w dzień tylko raz więc w szoku jestem,że tak dzielnie długo wytrzymała Fajne mamy dziewczyny na forum oj fajne. Kombinujemy już następne spotkanko. Może Monia zdradzi szczególy, ja zmykam bo mi trochę pakowania zostało
Ostatnia edycja:
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Kittek
szerokiej drogi!!!
Ella
zdrówka!!!
Aniez
gratuluje Bartuli nowego ząbka
Elvie
tak to jest że czasem trzeba się trochę naoglądać zanim się coś fajnego znajdzie na rynku nieruchomości, bo to w końcu poważna inwestycja
szerokiej drogi!!!
Ella
zdrówka!!!
Aniez
gratuluje Bartuli nowego ząbka
Elvie
tak to jest że czasem trzeba się trochę naoglądać zanim się coś fajnego znajdzie na rynku nieruchomości, bo to w końcu poważna inwestycja
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
))))) no to mój post był wczoraj ostatni
a dziś jest pierwszy )))
od dziś mam dwójkę w pakiecie, bo przedszkole H było do końca lipca
Tymek od jakiegoś czasu budzi się na butle o 4:30
i wstaje o 6:30 na dobre
wiec ja juz na nogach
mały zbój lata
starsza jeszcze spi o dziwo- nikt jej do przedszkola nie budzi to korzysta, a nigdy jej nie robilo różnicy, czy ma wolne, wstawala o 7 jak w zegarku
mąż wraca dzis późno więc będzie dziś dłuuuugo dzień
a dziś jest pierwszy )))
od dziś mam dwójkę w pakiecie, bo przedszkole H było do końca lipca
Tymek od jakiegoś czasu budzi się na butle o 4:30
i wstaje o 6:30 na dobre
wiec ja juz na nogach
mały zbój lata
starsza jeszcze spi o dziwo- nikt jej do przedszkola nie budzi to korzysta, a nigdy jej nie robilo różnicy, czy ma wolne, wstawala o 7 jak w zegarku
mąż wraca dzis późno więc będzie dziś dłuuuugo dzień
hej hej wszystkim
kittek udanego wypoczynku a przedewszystkim słonecznej pogody!
elvie WOW cena powala na kolana no i jak sobie wyobraziłam posprzątać tyle m2 to mi się od razu odechciało ;-) udanych poszukiwań
ale się wytańczyłam na weselu nogi wczoraj cały dzień dochodziły do siebie tak mi palce zdrętwiały że jeszcze dzisiaj do końca ich nie czuję ;-) ogólnie impreza udana
Natalka pierwszy raz spędziła całą noc bezemnie ależ ja to przeżywałam w przeciwieństwie do mojej córki która jak przyjechałam to dała mi buziaka i pobiegła dalej się bawić a ja taka stęskniona ehhh
kittek udanego wypoczynku a przedewszystkim słonecznej pogody!
elvie WOW cena powala na kolana no i jak sobie wyobraziłam posprzątać tyle m2 to mi się od razu odechciało ;-) udanych poszukiwań
ale się wytańczyłam na weselu nogi wczoraj cały dzień dochodziły do siebie tak mi palce zdrętwiały że jeszcze dzisiaj do końca ich nie czuję ;-) ogólnie impreza udana
Natalka pierwszy raz spędziła całą noc bezemnie ależ ja to przeżywałam w przeciwieństwie do mojej córki która jak przyjechałam to dała mi buziaka i pobiegła dalej się bawić a ja taka stęskniona ehhh
reklama
witam się poniedziałkowo... jestem zmordowana po weekendzie bo Q był non stop marudny... była u mnie ciężarna przyjaciółka... pozbyłam się pierwszej wanienki (profilowanej) huśtawki z leżaczkiem bujaczkiem, elektronicznej niani, fotelika samochodowego 0-13 z kompletu z wózkiem (wózek dostaną później jak wymienie dętki i wentyle), trzy siatki ubranek, podgrzewacza samochodowego do butelek i kilku ciuchów ciążowych... uff... mina męża przyjaciółki kiedy pokazałam mu co ma zabrać do domu bezcenna