reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniam- zapraszam w okolice Słowińskiego Parku... ani kropli deszczu, pogoda stabilna, wiec nie będe marudzić, bo nie ma po co ;-) dzieciarnia cały dzień tyłki wietrzyła, a to najważniejsze ;-)
Monia- buhahahahaha... mówisz, że trzeba smaki zabezpieczyć... tak sobie będę to tłumaczyć... z wagą przez najbiższy czas nie chcę się spotykać ;-) Może we wrześniu :-)

reklama
My rocznicę mamy 6 w sobotę :-)
Agnieszka- spóźnione życzonka wszystkiego NAJ!

A dzisiaj leniwie, jak nigdy... książke sobie czytam, młody śpi, starszy lata po podwórku z nowymi kumplami ;-) Pogoda się wyciągnęła, ludzie na plaży koczują tłumnie, ale ja mam lenia i nie mam siły się tam ruszyć :p

Monia- miałam się Ciebie jeszcze zapytać, gdzie Ty masz te krągłości? Tzn. te co masz mieć, to masz tam gdzie trzeba, ale 'naddatków' to ja u Ciebie nie widziałam :-D ale salsa ponoć dobra na wszystko, na ciało i na duszę też ;-)
A my mamy 7 w niedziele:-)

Matko...juz nie wiem co robic w chacie, mam plan coby jechac jutro do znajomych na dzialke...ale czy ja wiem czy to padac nie bedzie.....co za lato:-(

zielona...trzymam kciuki za Cancun, a Twoje opowiesci mnie powalają hehehe, juz wiem skad oni pomysły na te seriale czerpią:-)

Witam się i melduję,że żyję, nie zwijam się z bólu więc nie jest źle :)
W nocy owszem miałam kryzys,ale jak o 1 w nocy wzięłam ibuprom to do tej pory mam spokój.
Dziś żona lekarza dwoniła się umówić na ekstrakcję drugiej ósemki i zapytała jak się czuję :)

Dobija mnie tylko ta pogoda, liczę na to,że od wtorku ma być ładnie, plażowo, tego sę będę trzymać więc jedziemy na kilka dni do Łeby i do Jarosławca. Zaczynamy objazdówkę :)

Witam,
cały dzień sprzątałam, prałam i robiłam remanent. Po 16.00 padłam i spałam 2h. Teraz już młoda śpi, więc mam chwilkę dla siebie;-)

Rocznic GRATULUJĘ! U mnie M. ostatnio coś nawet o ślubie podgadywał, ale udałam, że nie słyszę:-D

monia - tekst o magazynowaniu smaków - bezbłędny!

Zielona - dołączam do tych, które kciuki za Cancun trzymają;-)

aniez - ..a we Wrocku pada:/

Zmykam jeszcze pranie rozwiesić i łazienkę ogarnąć, bo mnie noc zastanie.

komu miły , to miły wieczór.

sobota pracowita, odwiedzinowa w goście.
dopiero usiadlam,
na dodatek czekam na ciepla wode bo Ka. naprawia bo cos sie spieprzyło.:wściekła/y:

kwiatus- ja, ja , ja .
love- i wszystko jasne
zielna- współczuje nocki. i 3mam &&&& za spełnoenie marzeń mieszkalnych.
elve- gratki jakby co za nowe lokum
kittek- to super ze atmosfera przynajmniej był spoko. i oby nie bolało juz..

wszystkim pozostałym wspólczuje z przekreslonych planów z powodu pogody.
i od razu wszystkim małzenstwom obchodzacym rocznice wszystkiego najlepszego .

Elvie- wiem, mama na froncie to mi doniosła ;-)
U mnie M. ostatnio coś nawet o ślubie podgadywał, ale udałam, że nie słyszę
laugh.gif
a dlaczego? W sensie, dlaczego udawałaś, że nie słyszysz?
Kittek- to z Łeby masz rzut beretem do nas :-D Super, że nie bolało w nocy za bardzo :-)

Aniez ja czekam na pogode jeszcze z innego powodu , czeka nas w tym roku malowanie dachu dziś już był kolega oglądać wszystko, oczywiście oględziny w deszczu , a na takie akcje musi być pogoda .
No ale nic przecież wkońcu kiedyś musi się poprawić .

Ostatnia edycja:
Filonka
to życzę powodzenia !!! ;)
Aniam
dzielny Twój Szymuś
Hanka nie była jeszcze nigdy u dentysty i aż się boję co to by było, jakby poszła, jaka panika by byla
na szczescie zęby myje regularnie i jak na moje oko wszystko z nimi ok

reklama
Filonka
to życzę powodzenia !!! ;)
Aniam
dzielny Twój Szymuś
Hanka nie była jeszcze nigdy u dentysty i aż się boję co to by było, jakby poszła, jaka panika by byla
na szczescie zęby myje regularnie i jak na moje oko wszystko z nimi ok

Widzisz Szymek tez myje a tu taki los że gdzieś przywalił . Mogło to być kilka dni temu a mogło być i rok temu . Ząb ściemniał bo w środku zaczął obumierać . także powinno być kanałowe , zrobiła ale ile się dało czyli wyczyściła i zabezpieczyła ząb .
Dobrze że dał sobie zrobić cokolwiek .
Przy okazji ząbki zabezpieczone jakimś lakierem z fluorem

Do góry