AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
e.salamandra bo odgruzowanie było we czwartek a ciasta wczoraj… dobrze że wyszło to drugie ciasto ;-) bo już miałam obawy że pójdzie do kosza. Popis zmęczenia dałam przy wystawianiu faktury…dobrze że się zorientowałam przy drukowaniu…
Monia trafiłaś w dzień rocznicy ;-) 29 lipca
Kittek[ i jak?? Mam nadzieję że wsio ok.
Love czaderskie zdjęcie Z.!!! cudna
Witam.
O 7 J. zrobił taką pobódkę jakiej nie pamiętam w jego wykonaniu... darł sie, ryczał i w ogóle był OKROPNY... i tak godzinę...
Kurcze mam nadizeję że pogoda się wyklaruje bo dzisiaj zjazd rodzinny grillowo-ogniskowy u mamy... upału być nie musi ważne żeby nie padało i nie było za zimno
Wpadnę później. Ide zrobić sos do grilla z przepisu Judyśki bo po ostatnim razie mam zamówienie na niego
Monia trafiłaś w dzień rocznicy ;-) 29 lipca
Kittek[ i jak?? Mam nadzieję że wsio ok.
Love czaderskie zdjęcie Z.!!! cudna
Witam.
O 7 J. zrobił taką pobódkę jakiej nie pamiętam w jego wykonaniu... darł sie, ryczał i w ogóle był OKROPNY... i tak godzinę...
Kurcze mam nadizeję że pogoda się wyklaruje bo dzisiaj zjazd rodzinny grillowo-ogniskowy u mamy... upału być nie musi ważne żeby nie padało i nie było za zimno
Wpadnę później. Ide zrobić sos do grilla z przepisu Judyśki bo po ostatnim razie mam zamówienie na niego