AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Spoko zadzwoniłąm do firmy zajmującej się takimi sprawami bo straż pożarna to tylko wtedy jak jest zagrożenie życia i trzeba ewakuować ludzi. Facet przyjecał wcisnął kawałek szmaty nasączył jakimś świństwem i na efekt nie trzeba było długo czekać... po 5 minutach pierwszy bombowiec nawdychawszy się leciał coraz niżej i to zygzakiem... oj pocieszny to był widok... uffffAgnieszka z szerszeniami nie ma żartów. zadzwon na straż pożarną i zglos ze masz gniazdo szerszeni , przyjadą i zabiorą je .My tak robiliśmy , bo po pewnym czasie nie dalo sie żadnego okna otworzyc tyle tego bylo .
kolor włosów może się długo zmieniać. Mój brat był też jasny ale nie tak jak teraz M. za to mój mąż i teść to byli właśnie tacy lniani blondyni...teraz to oni nawet koło blondu nie siedzieli ;-) mają brązowe włosy.Kot kocie, no to pech z ta pogoda. Wisz, cieple kraje nie zawsze daja gwarancje ladnej pogody. Tutaj ostatnio padalo przez 3 tygodnie, mimo ze pora deszczowa juz dawno powinna minac. Chcielismy wyskoczyc na plaze na jakis weekend i najpierw przeszedl huragan nad pacyfikiem a pozniej burza tropikalna nad zatoka meksykanska. Po huraganie pogoda w Acapulco do niczego, a po burzy ciagle zachmurzone w Veracruz... No i nic z wypoczynku... Mam nadzieje, ze Zosine zabki wyleza szybko.
Mowi sie, ze przez pierwszy rok zycia kolorystyka dziecka moze sie zmienic. Malzon przypial sie tej mysli w nadziei, ze Kostka zmieni sie w niebieskooka blondynke. He he jego niedoczekanie. MAlej tylko pojasnialy wlosy i sa jasno brazowe w miejsce ciemnobrazowych. Mysle ze moga jeszcze jej sie zmienic w kierunku kasztanowych... Czy Waszym Baka zmienily sie kolory?
A nam sie wszytko na raz nałożyło... i dzisiaj na dokładkę podstawili nam przyczepę na gruz... ehhhh ale super bo się w końcu chwytamy ostatniego bastiony śmieci na naszym ogródku