reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam - no to gówniana sprawa :-D a swoją drogą, to myślałam, abyśmy się jakoś w weekend może spiknęły ? te farbki bym w końcu mogła kupić, i przy okazji tam na tej Twojej wsi bym się wybrała po nowe emelki dla Q bo jednak te ostatnie są na styk :-)

gosiek - mam nadzieję, że małej w końcu się poprawi :eek:

zielona - Ty to jesteś czarownica więc wiesz... ;-)

reklama
hejka
ta pogoda jest okrrrooopna.
B mi dzisiaj Alicję wywozi:-(
muszę sobie zagospodarować wszystkie dni do czwartku

Aniez spóznione ale najszczersze zyczenia wszystkiego naj najlepszego, obyś nadal tak pięknie i promiennie wyglądała:-)

Annaoj - a gdzie się wybieracie

mieliśmy lecieć na Cypr, ale chcą nam hotel zmienić. jeden nam się nie podoba, a drugi jest ok, ale chcą dopłatę z naszej strony. Dla zasady nie będziemy dopłacać, bo po to wybierałam ofertę w marcu i oni przez kilka miesięcy obracali naszymi pieniędzmi, żeby mieć cene zagwarantowaną. Dzisiaj mają nam dać odpowiedź, jak nie to Bułgarię znaleźliśmy samolotem.

spadam pracować, bo dzisiaj wódz do nas przyjeżdza;-)

Witam sie i ja w ten okropny deszczowy dzien...

Kittek ja wlasnie po informacji o zdarzech w Norwegii myslalam o Twoim tacie... straszne co tam sie stalo...
Katik ja do Ciebie tez bym sie chetnie wprosila no ale u mnie to raczej nie mozliwe...
Love czekamy na wiesci...
Annaoj zazdroszczę wakacji...

U nas ciezki czas... Ola ostatnio marudzila, a w sobote stan podgoraczkowy, katar, kaszel, marudzenie do granic mozliwosci... wlaczylam nurofen przeciwzapalnie i Neosine. Do tego po metoklopramidzie Ola byla taka senna ze leciala przez rece. Dobrze ze lekarz mnie uprzedzil o takiej mozliwosci bo juz bym leciala na pogotowie pewnie. Lek odstawilam w czwartek i dzis juz chyba ok bo nawet po sniadaniu Ola nie usnela tylko smieje sie z reklam i bawi sie smoczkiem.
Jutro mamy pogrzeb tescia... boje sie tego dnia strasznie...

Witam...
błe jaka pogoda :-(
Marta przytulam baaardzo mocno. A Olka może być marudna bardziej bo czuje wasze zdenerwowanie i mimo wszystko napiętą atmosferę z powodu śmierci teścia :tak:

pokłóciłam sie z teściową :-D powiedziałam pare słów prawdy i jej nie pasi :-p ale nawet nie próbowała sie dzisiaj z rana obrażać znowu bo wie że M. wpakowałabym w auto i sru z J. do przedszkola a potem na zakupy :-p :-D

Witam
to musiało kiedyś nastąpić urlop się skończył i czas powrócić do rzeczywistości ehhh
isabela nie wszyscy spali ja wstałam o 4:30 i nie dla tego że cierpię na bezsenność tylko dla tego że miałam na 6 do pracy :baffled:
marta dużo siły na jutrzejszy dzień
zielona to się nazywa szczęście powinnaś była tego dnia zagrać w totolotka

aniez -spóźnione ale szczere życzenia Wszystkiego naj naj lepszego pociechy ze swoich skarbów i kolejnych lat w tak świetnej formie :-)

Zielona dobrze że się ma metro spóźniłaś racja złego diabli nie biorą

Kici nie ma problemu tylko w sobotę rano muszę pojechać do piaseczna do dentysty a sklep jest pewnie do 13 czy 14 , bo tak u mnie zamykają wszystko w sobotę :-(
SZymek się gdzieś walnął zębem i mu ściemniał trzeba to jakoś zabezpieczyć , Ewa mi mówi że to się powinno kanałowo ale on pewnie sobie nie da:-(

Martuś tulam żebyś jakoś to przetrwała :-(

reklama
aniam - no tak z reguły sklepy są pootwierane w soboty :-p jakbyś przejeżdżała obok i zobaczyła do której to było by git

Do góry