reklama
Czesc dziewczynki moje kochane.Ja tylko na momencik wpadlam bo to ostatni moj tydzien tutaj wiec korzystam poki moge.Dzis odwiedziny brata z rodzinka a potem my caly dziuen w rozjazdach.Przeczytalam pare stron ale za duzo tego bylo.
aniez wszystkiego najlepszego.Zebys zawsze tak pieknie wygladala jak wygladasz teraz.Dziekuje Ci za ten kremik.Kupie go bo musze sie dobrze zaopatrzyc jak pojade spowrotem,bo tu sa lepsze rzeczy niz tam.A ten widze moze byc fajny.
justa kochana u nas nic lepiej.Mam wrazenie ze jest jeszcze gorzej.
Mala budzi mi sie co godzina co pol w nocy bo ja swedzi.Koszmar.
Uciekam spac poki mala zmija usnela bo jutro znow ciezki dzien.Wracam do was za tydzien. Buziaki.
aniez wszystkiego najlepszego.Zebys zawsze tak pieknie wygladala jak wygladasz teraz.Dziekuje Ci za ten kremik.Kupie go bo musze sie dobrze zaopatrzyc jak pojade spowrotem,bo tu sa lepsze rzeczy niz tam.A ten widze moze byc fajny.
justa kochana u nas nic lepiej.Mam wrazenie ze jest jeszcze gorzej.
Mala budzi mi sie co godzina co pol w nocy bo ja swedzi.Koszmar.
Uciekam spac poki mala zmija usnela bo jutro znow ciezki dzien.Wracam do was za tydzien. Buziaki.
Aniez wszystkiego dobrego , 6 w totka
My dziś grila zrobiliśmy ale oczywiście zaraz zaczęło padać
dość już mam tej cholernej pogody ile to może lać . Normalnie już nie pamiętam tam koszmarnego lata , choć to utwierdza mnie jeszcze bardziej w przekonaniu że never na 2 tyg nad nasze morze juz lepiej w góry , tam się przynajmniej człowiek ubierze i gdzies polezie .
Do tego zostałam bez kibla mój mąż zmieniał spłuczkę bo coś tam było nie tak ale w sumie złą kupił , potem chciał kibel cały odsunąć od ściany i teraz się z niego leje , także sranko u teściowej Oby to szybko zrobił
My dziś grila zrobiliśmy ale oczywiście zaraz zaczęło padać
dość już mam tej cholernej pogody ile to może lać . Normalnie już nie pamiętam tam koszmarnego lata , choć to utwierdza mnie jeszcze bardziej w przekonaniu że never na 2 tyg nad nasze morze juz lepiej w góry , tam się przynajmniej człowiek ubierze i gdzies polezie .
Do tego zostałam bez kibla mój mąż zmieniał spłuczkę bo coś tam było nie tak ale w sumie złą kupił , potem chciał kibel cały odsunąć od ściany i teraz się z niego leje , także sranko u teściowej Oby to szybko zrobił
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Aniez
jeszcze raz najlepeszego!!!
Kittek
wiem co czujesz w związku z wydarzeniamiw Norwegii
ja mam jedyną siostrę z mężem i czteroletnim synkiem niedaleko Oslo
jeszcze nigy u nich nie byłam a sa tam już 4 lata
za to moi rodzice lecą tam na pierwszy tydzień sierpnia
jeszcze raz najlepeszego!!!
Kittek
wiem co czujesz w związku z wydarzeniamiw Norwegii
ja mam jedyną siostrę z mężem i czteroletnim synkiem niedaleko Oslo
jeszcze nigy u nich nie byłam a sa tam już 4 lata
za to moi rodzice lecą tam na pierwszy tydzień sierpnia
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Aniam, to macie przesrane :-)
Co do wydarzen w Oslo... Pamietacie zamach w metrze w londynie? Spoznilam sie na to metro he he. Nie wiem, czy chodzi o to, ze zlego diabli nie biora, czy o to, ze kazdy ma swoje miejsce w kolejce... Od tego czasu pelny luz. Nie panikuje, bo sie beda nakrecac, a to co ma sie stac, stanie sie... Nie mamy na to wielkiego wplywu.
Co do wydarzen w Oslo... Pamietacie zamach w metrze w londynie? Spoznilam sie na to metro he he. Nie wiem, czy chodzi o to, ze zlego diabli nie biora, czy o to, ze kazdy ma swoje miejsce w kolejce... Od tego czasu pelny luz. Nie panikuje, bo sie beda nakrecac, a to co ma sie stac, stanie sie... Nie mamy na to wielkiego wplywu.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dzięki za życzenia... stu nie wiem czy dożyję,chociaż prababcie robią nadzieję...
Justa- chcęęęęęęęęęęęęę PTYSIAAAAAAAAAA!
Aniez- spóźnione zyczenia urodzinowe spełnienia marzeń i zdrówka
Witam się po weekendzie -nie bylo mnie od piatku bo postanowilismy wyjechać na weekend trochę odpocząć ...oczywiście pogoda nie dopisała i wróciliśmy bardziej zmęczeni ale nic to -ważne że razem.
Dziś już w pracy - niestety...
Doczytałam że dzieciaki podziębione - zdrówka dla Was słoneczka
OOOO Justa- welcome back
poczytam w wolnej chwili bo muszę odkopać się z piątkowych maili
aa dopowiem jeszcze że wczoraj znalazłam w paszczy Antolka prawą dolna czwórkę...dziąsła na tak mega spuchniete że aż mnie boli Bida moja- ale znosi to dzielnie
reklama
No to witamy
Nie moge spac od 5 wszystcy śpią ja siedze
Iza - to jest wina uzależnienia przez noc doznałaaś efektu odstawienia, więc po przebudzeniu od razu weszłaś na neta