reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
... tak wogole, skoro sama sprzatam to jak sie pewnie domyslacie nie zgarnelam tej mega kumulacji w EuroMilion. FUCK!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to niefart!!!! A ktoś to zgarnął?

Mam okres tęsknoty do brzdyli, ostatnio już w ogóle bijemy rekordy, chata zarasta, w lodówce echo, bo matka i ojciec po pracy z dziećmi siedzą i się bawią :-) Dzieciaki szczęśliwe maksymalnie, dzisiaj chodziły nam 'po głowach', fajnie było, teraz spojrzałam na prasowanie, stary na siłowni... poprasuje, jak wróci :-D ... żartowałam... trochę mu pomogę, bo cały koszt się uzbierał.

MamoPaulinki- współczuję!

Aniam- liczę na to, że mu przejdzie, ale i tak musimy usunąć, bo słuch coraz gorszy- szczególnie przy infekcji, jak migdał jest powiększony jeszcze bardziej :-(ostatnio nie dosłyszał, jak matka na ciasto wołała, więc problem jest i sam nie minie). Relacja Anny oj mnie trochę uspokoiła, więc 8 sierpnia idziemy do szpitala.

hej
Maluszki chorują?
Bratanek tez chorował non stop od urodzenia. Jakies alergie podejrzewali itp. I tak jak w przypadku u Aniam -migdał precz i dzieciak od conajmiej roku nawet nie byl przeziebiony.

Ja wczoraj wypozyczylam swojego x-landera z gondolką kolezance na pare miesiecy i tym sposobem jestem zmuszona Adaśka w parasolce wozic. Makabra. Nie moge sie przyzwyczaic. Ciezko sie pcha, z wysokich krawężników wręcz zeskakujemy i kółka sie wykrecaja w poprzek. kurcze moze juz nie ta waga... A na spacerki po plazy czy lesie to sie totalnie nie nadaje.
Obiecalam kolezance, wiec nie odmawiam, a ponadto ktos cos mi oddal, wypozyczyl, wiec wypada sie odwdzieczac tym samym.

Rany... a takiego malenstwa to ja dawno nie widzialam.... I pomyslec, ze Adas byl 2 cm krotszy :-) Oj szybko się zapomina

Witam,
moja młoda nadal nie ,śpi, a ja mam za sobą mega zapracowany dzień i chciałabym by wreszcie padła i aby nastał spokój;-)
Zdecydowaliśmy się Lenkę oddać na 2h dziennie do Klubu Malucha. Zwiedziliśmy dwa okoliczne i wybraliśmy ten drugi, mamy go 30m od domu, więc w razie czego zbiegam ze schodów i jestem. Pani miła, dzieci 3, dzisiaj tylko 9miesięczna Natasza była z którą Lenka od razu złapała kontakt. W ogóle to byliśmy z M. w szoku, bo nasze dziecko wcale nie zamierzało iść do domu. W poniedziałek z nią pójdę aby się zaklimatyzowała, posiedzę trochę i jak się uda to wyjdę be sprawdzić jej reakcję. Zależy nam by miała kontakt z innymi dziećmi, a w te 2h to ja sobie na pocztę czy do ori spokojnie skoczę.

Byłam też u fryzjera ale szaleństwo się nie udało:-( Chciałam popielaty jasny brąz, ale moje kudły za ciemne. Musiałabym dekoloryzację robić, a ona bardzo niszczy włosy a moje i tak wypadają, łamią się i są mega osłabione, więc odpuściłam i zrobiłam kolor jak zawsze.

Popołudnie spędziłam na kręceniu filmów i jak mi się po prawie 2h udało nakręcić taki film idealny to go zapisałam i mega zadowolona pobiegłam po M. aby zobaczył. Włączamy a tam po 40sekundach obraz się zacina i słychać tylko głos:wściekła/y: No i nakręcać muszę od nowa. Mykam, bo mnie noc zastanie..

reklama
witam znów na chwile w poznych porach.\
jestem tu tylko bo mam chwilke w oczekiwaniu na pociag z Rybnika do Biał ktory ma opóznienie o całe 2,5 h. wiec se niepospie do 24.

mały przy tych zmianach pogody troszke chyba sie przeziebil.mamnadzieje ze nic z tego nie wylezie.

Wy tu o milionach ohhh , jakby sie chociaz kawałeczek przydał , i życie by było prostrze.

ja dzis se sprawdzilam podwozie, wszystko oki.za 15 dni znow wizyta i badania.

strasznie mi głupio ze nie jestem zawsze na bierzaco.
no ale cóz ...

Do góry