reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam
Przeczytałam na szybko co u was i ide ogarniać sie po nieobecności... matko nie bylo mnie 2 dni a roboty że szok!
Czy ja sobie w domu siąde??

reklama
ale mix, takie smaki są podejrzane;-)
hahaha faktycznie mix :-D

za to Ty mi smaka tym plackiem po wegiersku narobilas. Mialam w PL skoczyc do ulubionej restauracji wlasnie na przepyszne placki, i mi czasu braklo, a teraz mnie skreca!

Poluska padla, ja ide graty poupychac do lodowki bo ja wymylam.

Aniez u mnie jak Szymona łapie to daję nurofen mniejszą dawkę na noc , działa przeciwzapalnie i zwykle rozgania choróbsko :)
Do tego wit C . Jak wiesz moje stwory nie chorują może spróbuj
Poleciła mi ten sposób jedna lekarka z enela i u nas się sprawdza , a lepiej nurofen niż potem inne silne cholerstwo

Dobrze, że film się podoba. Ciocia się starała zrobić dobrą robotę. :-)

Miałam dzisiaj rozłożyć basen przed blokiem, ale od rana pogoda była niepewna, w końcu wyszła z tego burza. Dobrze, że chociaż na godzinę wyrwałyśmy się z domu.

Aniam, obaj na noc dostaja Ibuprofen, witaminę C jedziemy i z butelki, i naturalnie (soki, cebula, natka), no i Rubital ma dużo wit. C, tran tez dostaje i co? I przerośnięty migdał załatwia temat, bo na byle g...o reaguje :-( Mój brat mial tak samo, usuwali go jak mial koło 4 lat i co? I nagle mu przesły wszystkie choroby. Nie liczę, że będzi eidealnie, ale z drugiej strony to pierwsza taka wieksza infekcja od lutego więc nieźle się chlopak trzymał (wcześniej co najmniej raz w miesiącu coś). na szczęście u nich kończy się na katarze i kaszlu, także i tak nie jest źle... źle będzie jak się mama rozłoży ;-)

... tak wogole, skoro sama sprzatam to jak sie pewnie domyslacie nie zgarnelam tej mega kumulacji w EuroMilion. FUCK!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Katik, wracam od poniedzialku. Na razie dalej 3/4 etatu, plus jeszcze godzina przerwy, wiec 5h wychodzi.

Ja dzisiaj zakupy zalatwilam. Zakupilam sobie torebke, spodnie, coby jak czlowiek do tej pracy chodzic :-) W smyku kupilam Natce butki po przecenie, wiec zakupy udane :-)

Aniam ja robię dokładnie tak samo, nurofen na noc jak tylko coś się zaczyna, wit C i jak do tej pory od wyjścia ze szpitala ani razu żadnych antybiotyków nie kupowaliśmy :tak: dość się ich laleczka nabrała a szpitalu. Nawet jak miała 38,5 temp to zbijałam max w 3 dni nurofenem.

Ja mam dziś fatalny dzień, mój kierowca zasłabł i znalazł się w szpitalu, musiałam w ekspresowym tempie przepakować się do wózka na autobus, po pół godz jazdy mała była czerwona na buźce z gorąca :no: a jak wróciłyśmy to się ciemno zrobiło i tak burza za burzą i pada :-(

Katik, wracam od poniedzialku. Na razie dalej 3/4 etatu, plus jeszcze godzina przerwy, wiec 5h wychodzi.
No to calkiem ladnie tylko 5 godzin.
Bede wyczekiwala Twojej relacji w poniedzialek... jak znioslas rozstanie z Natalka.
Ja na sama mysl o ewentualnym powrocie od wrzesnia z jednej strony sie ciesze, a z drugiej..... OMG!

reklama
No to calkiem ladnie tylko 5 godzin.
Bede wyczekiwala Twojej relacji w poniedzialek... jak znioslas rozstanie z Natalka.
Ja na sama mysl o ewentualnym powrocie od wrzesnia z jednej strony sie ciesze, a z drugiej..... OMG!

Nie przewiduje jakis klopotow z tego powodu, poniewaz do tej pory jezdzilam do pracy w piatki, czasami nawet na 3-4h. Natalka zostawala z moja siostra, wiec obie maja juz doswiadczenie w tej kwestii :-) Ja natomiast ciesze sie, ze w koncu bede mogla w spokoju pracowac, a nie rozgladac sie co chwile, czy moje dziecko czegos nie demoluje :-D

Do góry