reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

A ja mam globusa ... rano po raz pierwszy od lat poprztykałam się ze starym, ale juz dzwonił z przeprosinami, które 'łaskawie' przyjęłam... no ale łeb mi pęka!

Martuś- subkonto dobra sprawa! Musisz myśleć o Waszej przyszłości :-)
MamaPaulinki-
Mój to mnie kiedyś z hukiem pogoni, nie usiedzę w miejscu normalnie
no... to ja już wiem po kim córeczka taka ruchliwa :p
Zielona- współczuję... psy tez odchodzą :-(

reklama
zielona przykro mi z powodu psa

marta wierzę, że wszystko powoli będzie się jakoś układało, dziewczyny mówiły, że Ola ma takie bystre oczy, jest w niej siła... a subkonto to bardzo dobra myśl.

Witam...ponadrabiałam troszkę ale nie mam weny na pisanie.
Jestem dzisiaj w pracy sama bo urlopy, urlopy itp...a ja siedzę i czekam na swoją kolej- chyba w sierpniu- nic nie zaplanowalam bo i tak nie pojade nigdzie:/
Marta- duzo siły dla Was, a konto , fundacja to super pomysł...i tak masz masę wydatków, a skoro jest możliwosć pomocy to czemu nie skorzystac
Zielona-
[*] dla Psinki
Kici- gratuluje podwyzki- ja sie nigdy nie doczekam chyba, skoro tyle lat nie dostalam to juz nie dostane,chyba ze robote zmienie - a zmienie na serio ale za jakis czas - bo teraz nie moge dopóki młody do przedszkola nie pójdzie.

U nas dziś w końcu się wypogodziło- oby ta pogoda utrzymała się przez weekend-może w końcu zalicze wypad nad morze- bo w tym sezonie jeszcze nie było okazji.
Od wtorku do dzisiaj mam u siebie mamuśkę- jest exxtra nie muszę sprzatac gotować, robic zakupów - wracam z pracy i leże kołami do góry:)achh szkoda że wszystko co dobre szybko się kończy...

Szczyt nierozgarniecia dzisiejszego:

nastawic wode na kawe
wyjsc do salonu
wrocic do kuchni
szukac kawy w mikrofali.

Odmeldowuję się ale rozbabrana jestem od rana :zawstydzona/y: dobrze, ze mam zamrożony obiad dla mojej lalki to nie muszę gotować.
Wróciłyśmy z rehabilitacji, mała przysypia, a od rana parno duszno i burza za burzą :no:

Aniez wiesz, ja z tych lubiących pracę po 12 godz, jak zaszłam w ciążę to wyleżeć było baaardzo ciężko i teraz nadrabiam ;-):-p
do niczego się nie nadaję dzisiaj :-( wyjątkowo...

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny...

Katik, Atos to wieczny szczeniak, wiec z Gastkiem z pewnoscia lapia skrzydlate koty...

On byl juz bardzo chory, odszedl w domu, bez bolu.

Były dwie siostry: noc i śmierć
Śmierć większa, a noc mniejsza
Noc była piękna jak sen, a śmierć
Śmierć była jeszcze piękniejsza.

K.I. Galczynski

Zielona... Atos na pewno szczęśliwy 'popyla' w chmurkach z gastkiem i kumplami.

Katik- no dałaś czadu kobieto, ale miałam ubaw!!! :-D

reklama
Aniam, ale się rozmarzyłam... :-) No to wywczasowana jesteś konkretnie. A konkursik o czym był?

Agnieszka jaka przeprowadzka? niedoczytałam czegoś

kici to na waciki masz :-)
Spokojnie tylko po remoncie i wstawieniu nowych mebli przemieszczałam książki, komputer i milion innych rzeczy...i ciągle nie widze końca tej roboty :no::szok::eek::p
Szczyt nierozgarniecia dzisiejszego:

nastawic wode na kawe
wyjsc do salonu
wrocic do kuchni
szukac kawy w mikrofali.

Paaaaaaaadłaaaaaaaaaaaam leże i kwicze :-D

Ja sie witam tylko szybko bo cały dzień dzisiaj w biegu i na nic czasu nie miałam a musze sie zabrać za prasowanie bo leży i mi przeszkadza już w dojściu do półki a nie mam go gdzie dać bo wszędzie mi wadzi...

Marta subkonto koniecznie i jakaś fundacja dla Olki...będzie wam lżej finansowo!A i pomoc w organizacji czy to turnusów czy innej formy rehabilitacji dużo większa
Zielona współczuje odejścia pieska...[*] Atos pewnie znalazł juz tam i jakiegoś Portosa i Aramisa ;-)

Do góry