reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

A ja nie mogłam wczoraj zasnąć, łezki mi leciały aż J mnie utulił. Nie rozumiem takiej niesprawiedliwości na tym świecie :-( Marta wciąż mam nadzieję, że u Was się polepszy.

Onka po urlopie to chyba jeszcze powinien być tydzien wolnego na dojście do siebie ;-)

Wkurzyłam się, bo do neurologa dodzwonić się nie mogę :no: A musze pilnie się skonsultować i papiery do NFZ wypełnić. Obawiam się, że ma urlop, jutro pod gabinet podejdę, może coś się dowiem.
Mała już śpi, 2 raz w życiu sama ją wykąpałam, taka jest ruchliwa, że tylko głową o wannę wali :no: ale dałam radę

Aniam gratulacje wygranej :-)
Idę szukać dalej wózka dla małej, pół dnia mi zeszło a mam problem, bo już jej skolioza wychodzi i musi mieć wózek który utrzyma ją prosto.
Dobrej nocy wszystkim :-)

reklama
jesli wszystko dobrze pojdzie to w sierpniu bede chciala jeszcze raz Olce taki turnus zorganizowac, jak sie z kasa wyrobimy. a pozniej moze Kittek z mezem nas znowu na weekend przyjma?:)

Marta a wiesz w jakim terminie ten turnus byś organizowała? Na początku czy w drugiej połowie sierpnia?

Kurde, z tego wszystkiego zajęłam się wózkiem a tu babka do mnie pisze, czy przeleję kasę za łóżeczko :zawstydzona/y: o opłatach to chyba zaraz sobie karteczki wszędzie poprzyklejam :zawstydzona/y:
Mój coś nie wraca do domu :sorry: ciekawe gdzie to jeszcze łazi :crazy:

Dorota wszystko zalezy od tego jak sie uloza terminy badan itp...a dlaczego pytasz? wybierasz sie w nasze strony?:)

z tymi karteczkami to nieglupi pomysl...ja chyba tez bede musiala tak porobic... za telefon mam juz druga fakture a wlasnie sie zorientowalam ze poprzedniej nie oplacilam...eh wszystko na mojej glowie....

Olka usnela dopiero przed chwila...no ale jak moglo byc inaczej jak wczesniej zasnela gdzies po 18 a wstala o 20.20...

ja uciekam do niej powoli, mam nadzieje ze dzis przespie chociaz pol nocy....jutro znowu ciezki dzien, o 11 spotkanie z nasza terapeutka, opinia...juz sie boje tego co tam wyczytam....
no nic, jakos to przezyje,., Olka przynajmniej dostanie jedna godzine cwiczen w gratisie hehe- chociaz jeden pozytyw :)

dobrej nocki wszystkim

ps. dziekujemy za wczorajsze trzymanie kciukow i kibicowanie Olce

A wiesz, taki mi dziś szatański pomysł do głowy przyszedł :sorry::-D Mój to mnie kiedyś z hukiem pogoni, nie usiedzę w miejscu normalnie ;-) ale jeszcze jest czas.
Kciuki trzymamy nieustannie i codziennie :tak: Marta a myślałaś o subkoncie? Jak co to służę pomocą ;-) Nie czekaj tylko załatwiaj, wiesz jak nam to pomaga.
Spokojnej nocy jeszcze raz :-)

Ps mój wrócił ale tylko po jednym piwku, musi trzymać sztamę z kierownictwem ;-)

Witam się tylko na chwilkę bo jadę zaraz z Mają do mojej mamy pomóc jej w sprzątaniu po remoncie.

Wpadnę do Was wieczorkiem,

tymczasem MIŁEGO DNIA i dużo słonka dla każdej z Was!

Joł przyjaciółka u mnie siedzie z dzieciakami i nie mam za bardzo czasu na pisanie , wczoraj troszkę wypiłyśmy a ta skubana dalej kima w najlepsze . jej starsza córa już wstała .. taka to pożyje ja już na posterunku bo dzieciaki nie śpią .

Marta - załóż konto z fundacji dla Oli . zajmij się tym pis .
zawsze możemy podawać dane Oli żebyś miała 1% kasa wam się przyda i nie ma na co czekać

reklama
Do góry