Wakacje i po wakacjach .
Jednym słowem opisać można to tylko tak że było SUPER !!
Bułgaria to wymarzone miejsce na urlop z dziećmi , ciepłe morze , piękne widoki , dobre jedzonko , bardzo tanio ( życie tańsze niż u nas )
Hotel był przecudny - 4 wielkie baseny , dostęp do plaży ( plaża tylko dla tego hotelu ) animacje Polskie . Jak ktoś ma starsze dzieci od 4 lat do góry można je było na 5h dziennie sprzedać do klubu gdzie była Polska opiekunka . miały tam zajęcia plastyczne , językowe i mnustwo innych .
żarełko rewelacyjne , pyszne drinusie , plac zabaw dla dzieci w wodzie , więc Szymka miałam ogólnie z głowy .
Droga dość ciężka i długa , ale warto było zobaczyć rumunie he he .
Kierowcy wariaci wyprzedzający na trzeciego na zakrętach i tym podobne akcje to tam chleb powszedni , serpentyny jakich nigdzie nie widziałam bo trasa przez karpaty dość długa . cyrk na kołach bo inaczej się tego nie da opisać .. choć drogi jakościowo lepsze niż u nas . na autostradach można nawet furmankę zobaczyć , albo pieszego .. takie atrakcje tylko tam .
Dp tego można dodać że jest tanio ( hotele , knajpy itp )
chyba za rok też pojedziemy .
Potem wstawię jakieś fotaski bo narazie ogarniam dom.. i sterty prania .
Marta - doczytałam że wy dziś u lekarza trzymam kciuki i pisz szybciutko bo czekam na wieścii
mamopaulinki - masz dzielną wojowniczkę a z Ciebie dzielna mama
ja często czytam o wcześniaczkach u nas na wątkach i czekam na postępy tych maluchów .
Wpadnę potem bo nie ogarniam domu he he