reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja też o dziewczynach myślę... Stoję nad garem sosu do spaghetti, mała już umie zjeść takie rzeczy, dzięki pani dr... Oby im pomogła, zbyt wiele Martuś kosztuje nerw to wszystko :-(
U nas w końcu się wypogodziło, a na szalonym wietrze pieknie mi schnie pranie...

reklama
Ja też cały czas o Marcie i Oli myślę. Jejku tak mocno wierzę,że dr Łada im pomoże. Mam nadzieję,że tak będzie.

Mam dziś dobre newsy od Gosieńki, napisała,że badania nie wykazały niepokojących zmian!!!!Tak się cieszę! Wieczorem będę z nią rozmawiać to więcej napiszę na odpowiednim wątku :)

Kittek dzięki za wiadomości od Gosieńki! Jeju jak ja sie strasznie ciesze że nasze nadzieje znalazły potwierdzenie w wynikach badań!!!
No i powiedz mi czy my się z Gosieńką jakoś terminami zazębiamy?? Strasznie chciałabym się z nią i jej rodzinką spotkać :tak:
(ps. mój mąż tez już się naszego spotkanie nie może doczekać :-D)
Marta napisz jak najszybciej czego się dowiedziałaś!
U nas też w końcu słoneczko i jak cieplusio!! Suuuper. Moje pranie też schnie na dworze.

Kittek, to moze i ja sie wprosze do Ciebie? tylko jeszcze nie wiem kiedy dokladnie Sz bedzie mial urlop, wiec nie moge nic na 100% planowac...

u nas dzis szaro i ponuro wiec w domu siedzimy, stad moj czas na BB:p

Martus, jak tam po wizycie?

MamoPaulinki- ależ mała ma zacięcie po mamusi :-D tyle lat o nią walczyliście i w końcu jest, a z opisów, to chęci ma wielkie, mimo małego ciałka :-) a chęci najważniejsze.
Tak jak Katik nie wyobrażam sobie straty dziecka, musiało boleć, ale Paulinka chociaż w części koi tamten ból... życzę Wam jak najlepiej.

Marta- halooooo... gdzie Wy? jak wizyta???

Kittek- super wieści od Gosieńki :-) pozdrowienia dla niej!

Ile tu dzisiaj emocji...

Dobry wieczór!
Gosienko super!
Iza gratulacje
Martuś ?... Ja wierzę, że dr Łada, cokolwiek Ci przekazali, nie podda się w sprawie Oleńki i szybko zobaczysz rezultaty.
MamoPaulinki Córunia to żywioł i naprawdę cieszy oko kiedy widzi się ją taką :-) Aż trudno uwierzyć, że maleńka tyle przeszła... Obejrzałam wszystkie Twoje filmiki z rehabilitacji na youtubie i tak ściskało gardło i serce...
Ale grunt, ze mała jest z Wami w świetnej kondycji i z, tego co piszesz, z nieprzeciętnym intelektem :-) :*

Jejku siedzę jak na szpilkach. Tak bardzo czekam na wiadomość od Marty.
Napisała mi,że jak położy Olę spać to napisze.

Dziewczyny zerknijcie na wątek z dagsillegro i nasz magiczny ;)

Wakacje i po wakacjach .
Jednym słowem opisać można to tylko tak że było SUPER !!

Bułgaria to wymarzone miejsce na urlop z dziećmi , ciepłe morze , piękne widoki , dobre jedzonko , bardzo tanio ( życie tańsze niż u nas )
Hotel był przecudny - 4 wielkie baseny , dostęp do plaży ( plaża tylko dla tego hotelu ) animacje Polskie . Jak ktoś ma starsze dzieci od 4 lat do góry można je było na 5h dziennie sprzedać do klubu gdzie była Polska opiekunka . miały tam zajęcia plastyczne , językowe i mnustwo innych .
żarełko rewelacyjne , pyszne drinusie , plac zabaw dla dzieci w wodzie , więc Szymka miałam ogólnie z głowy .
Droga dość ciężka i długa , ale warto było zobaczyć rumunie he he .
Kierowcy wariaci wyprzedzający na trzeciego na zakrętach i tym podobne akcje to tam chleb powszedni , serpentyny jakich nigdzie nie widziałam bo trasa przez karpaty dość długa . cyrk na kołach bo inaczej się tego nie da opisać .. choć drogi jakościowo lepsze niż u nas . na autostradach można nawet furmankę zobaczyć , albo pieszego .. takie atrakcje tylko tam .
Dp tego można dodać że jest tanio ( hotele , knajpy itp )
chyba za rok też pojedziemy .
Potem wstawię jakieś fotaski bo narazie ogarniam dom.. i sterty prania .

Marta - doczytałam że wy dziś u lekarza trzymam kciuki i pisz szybciutko bo czekam na wieścii

mamopaulinki - masz dzielną wojowniczkę a z Ciebie dzielna mama :) ja często czytam o wcześniaczkach u nas na wątkach i czekam na postępy tych maluchów .

Wpadnę potem bo nie ogarniam domu he he

Witam,
padnięta jestem. Cały dzień w Gliwicach byłam.

Gosienko - straaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę!!

kittek - dzięki za info!

marta - ja również czekam na info i kciuki zaciskam, aby były dobre:-)

reklama
Do góry