reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc Kochane
przepraszam z ja ostatnio tak z doskoku
mam zaleglosci ze ho ho ale niedlugo bede na biezaco :)
bylam dzis w pracy na waznej rozmowie i mam jeszcze jedna w czwartek
wiec w czwartek Wam napisze co i jak
a potem bede miala poltora miesiaca luuuuzu
dopiero dzis zobaczylam foty ze u Kittek byl zjazd
ogromnie zaluje ze wczesniej niedoczytalam o tym fakcie bo ja mam rzut beretem do Koszlaina i na pewno bym przybyla :(((
no coz
jeszcz ekiedys Kittkowej zrobie najazd tylko szkoda ze reszty nie bedzie :(

reklama
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki o 16.
Mamy spotkanie z dr Łada, neurologopeda...
Jeju tak sie boje ze siedze i rycze...
Jeszcze do tego przy zmianie plasterka Ola strasznie plakala, plaster nie chcial sie trzymać i musialam ja 3 razy meczyc, malo serce mi nie peklo :(

Jejku tak strasznie sie boje tej jutrzejszej wizyty ze nie moge sie opanować...:(

Marta mocno trzymamy kciuki za wizytę i za Oleńkę. A ty wypij sobie piwko, poczytaj gazetę i idź spać dopiero jak będziesz bardzo zmęczona aby nie rozmyślać w łóżku. Jak będziesz chciała pogadać to dzwoń nawet w nocy,a tu na kwietniówkach pewnie Zielona będzie pełnić wartę to sobie z nią będziesz mogła popisać

Kwiatuszku szkoda,ale w sierpniu też dziewczyny przyjeżdżają (Aga i Gosieńka) i może Marta nadrugi turnus będzie chciała przyjechać, hehe. Pozostałe kwietniówki będą również mile widziane :))))

Kittek- uważaj, bo Ci się wszytskie w jednym terminie zwalimy i będziesz rozbijać ten namiot :-)
Marta- kciukasy zaciśnięte i czekamy na wieści!

Kwiatus, powodzenia w czwartek.

Olunia, zaprezentuj sie jutro z najlepszej strony, niech dr Lada ma dla Mamy same rewelacyjne wiadomosci!

Aniez właśnie Wronka się śmiała,że w przyszłym roku wszystkie się zjadą do Koszałkowa. Dla mnie to nie problem, ogódek mam spory i miejsca do spania w domu też się trochę znajdzie, hehe. A maluchy jaką frajdę by miały!
A propos namiotu ciekawe jak Maonka z rodzinką dają radę w namiocie? W zeszły weekend nie było za ciekawie i nawet Wronia w domkach mówiła,że farelką grzali. Mam nadzieję,że u nich wszystko ok.

Kwiatek, powodzenia we czwartek!!!

Marta, kittek ma racje - stara dobra zielna pelni straz :-) No i do mnie tez mozna skypem dzwonic ja cos :-) Olka, kochanie, pokaz jutro wszystkim, ze moze jestes leniuszek, ale wszystko jest z Toba super!

Witamy i my

Wszystko się sypie od naszego powrotu nie było nas 5 dni i wszystko runęło, napisze co i jak na odpowiednim watku ale jak pozbieramy siły, od dwóch dni lece na tabletkach na sen i neospasminie. Odezwiemy sie jak uregujemy swoje sprawy.

Powiem tylko z dobrych newsów że zdalam mature i to całkiem dobrze, a małż dostał umowe na czas nieokreślony

Do poźniej

EDIT:
Marta kciuki zaciśnięte

reklama
Do góry