reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc Kochane
przepraszam z ja ostatnio tak z doskoku
mam zaleglosci ze ho ho ale niedlugo bede na biezaco :)
bylam dzis w pracy na waznej rozmowie i mam jeszcze jedna w czwartek
wiec w czwartek Wam napisze co i jak
a potem bede miala poltora miesiaca luuuuzu
dopiero dzis zobaczylam foty ze u Kittek byl zjazd
ogromnie zaluje ze wczesniej niedoczytalam o tym fakcie bo ja mam rzut beretem do Koszlaina i na pewno bym przybyla :(((
no coz
jeszcz ekiedys Kittkowej zrobie najazd tylko szkoda ze reszty nie bedzie :(

reklama
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki o 16.
Mamy spotkanie z dr Łada, neurologopeda...
Jeju tak sie boje ze siedze i rycze...
Jeszcze do tego przy zmianie plasterka Ola strasznie plakala, plaster nie chcial sie trzymać i musialam ja 3 razy meczyc, malo serce mi nie peklo :(

Jejku tak strasznie sie boje tej jutrzejszej wizyty ze nie moge sie opanować...:(

Marta mocno trzymamy kciuki za wizytę i za Oleńkę. A ty wypij sobie piwko, poczytaj gazetę i idź spać dopiero jak będziesz bardzo zmęczona aby nie rozmyślać w łóżku. Jak będziesz chciała pogadać to dzwoń nawet w nocy,a tu na kwietniówkach pewnie Zielona będzie pełnić wartę to sobie z nią będziesz mogła popisać

Kwiatuszku szkoda,ale w sierpniu też dziewczyny przyjeżdżają (Aga i Gosieńka) i może Marta nadrugi turnus będzie chciała przyjechać, hehe. Pozostałe kwietniówki będą również mile widziane :))))

Kittek- uważaj, bo Ci się wszytskie w jednym terminie zwalimy i będziesz rozbijać ten namiot :-)
Marta- kciukasy zaciśnięte i czekamy na wieści!

Kwiatus, powodzenia w czwartek.

Olunia, zaprezentuj sie jutro z najlepszej strony, niech dr Lada ma dla Mamy same rewelacyjne wiadomosci!

Aniez właśnie Wronka się śmiała,że w przyszłym roku wszystkie się zjadą do Koszałkowa. Dla mnie to nie problem, ogódek mam spory i miejsca do spania w domu też się trochę znajdzie, hehe. A maluchy jaką frajdę by miały!
A propos namiotu ciekawe jak Maonka z rodzinką dają radę w namiocie? W zeszły weekend nie było za ciekawie i nawet Wronia w domkach mówiła,że farelką grzali. Mam nadzieję,że u nich wszystko ok.

Kwiatek, powodzenia we czwartek!!!

Marta, kittek ma racje - stara dobra zielna pelni straz :-) No i do mnie tez mozna skypem dzwonic ja cos :-) Olka, kochanie, pokaz jutro wszystkim, ze moze jestes leniuszek, ale wszystko jest z Toba super!

Witamy i my

Wszystko się sypie od naszego powrotu nie było nas 5 dni i wszystko runęło, napisze co i jak na odpowiednim watku ale jak pozbieramy siły, od dwóch dni lece na tabletkach na sen i neospasminie. Odezwiemy sie jak uregujemy swoje sprawy.

Powiem tylko z dobrych newsów że zdalam mature i to całkiem dobrze, a małż dostał umowe na czas nieokreślony

Do poźniej

EDIT:
Marta kciuki zaciśnięte

reklama
Do góry