aniez - ja też ostatnio przeglądałam zdjęcia Julki - płakałam jak dziecko - kiedyś jedna z Mam powiedziała mi jak się urodziła Julka "ale ona malutka - zapomina się już jakie dzieci były małe" - i to chyba prawda pamiętam, że była malutka, ale dopiero na zadjęciach lub filmach widać jak malutka. Ostatnio z mężem obejrzelismy filmy z pierwszych tygodni - i obojgu nam łezka kręciła się w oku
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dzień dobry
jestem, ale jakby mnie nie było- płakać mi się chce bo jestem meega niewsypana. Nie dośc że poszłam spac po 23 to miałam przymusową pobudkę o 5 nad ranem bo Antek postanowił że sobie wstanie- ot co -cwanniaczek . Teraz sobie smacznie spi a mama męki w pracy przechozi co by opadający łeb klawiatyry nie uszkodził...Boschh czy te moje dziecko nie ma litości??
Aniez- na wspominki Cię wzięło?achh ja tez często przegkladam foty Antosia i nie moge wyjśc z podziwu jak z tego bezbronnego maleńkiego okruszka tak szybko wyrósł mały biegająco piszczący smerf , który pokazuje już na co go stać, który tak bardzo zaskakuje swoja mądrościa, którego tak bardzo kocham że bardziej się juz nie da.
Iza- oo to Wy już dzisiaj wybywacie...zatem udanego urlopowania -oby pogoda dopisała
Marta- jedno słowo tylko- szcun
Katik- jak Polcia - ukołysała się kołysankami?
no dobrze- idę troche popracować- zajrze niebawem bo dziś wodza w tipi niet zatem ognisko palić można
jestem, ale jakby mnie nie było- płakać mi się chce bo jestem meega niewsypana. Nie dośc że poszłam spac po 23 to miałam przymusową pobudkę o 5 nad ranem bo Antek postanowił że sobie wstanie- ot co -cwanniaczek . Teraz sobie smacznie spi a mama męki w pracy przechozi co by opadający łeb klawiatyry nie uszkodził...Boschh czy te moje dziecko nie ma litości??
Aniez- na wspominki Cię wzięło?achh ja tez często przegkladam foty Antosia i nie moge wyjśc z podziwu jak z tego bezbronnego maleńkiego okruszka tak szybko wyrósł mały biegająco piszczący smerf , który pokazuje już na co go stać, który tak bardzo zaskakuje swoja mądrościa, którego tak bardzo kocham że bardziej się juz nie da.
Iza- oo to Wy już dzisiaj wybywacie...zatem udanego urlopowania -oby pogoda dopisała
Marta- jedno słowo tylko- szcun
Katik- jak Polcia - ukołysała się kołysankami?
no dobrze- idę troche popracować- zajrze niebawem bo dziś wodza w tipi niet zatem ognisko palić można
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
ja z pracy, jeszcze dzisiaj bez samochodu jestem, więc komunikacja miejska mnie czeka:-(
QUOTE=aniez;7244266]13x13 nie mów hop... jeszce 3 i 5 może coś 4. przebije, chociaż nie życzę.
U nas najskuteczniejszym środkiem przeciwbólowym jest... Kuba... tak się sobą chłopaki zajmują, że Bartek zapomina o ząbkowaniu, to samo przed snem, gadają, śmieją się, śpiewy idą weselne i nagle... cisza... obie sztuki odpływają w jednym czasie [/QUOTE]
u mnie, jak byliśmy na wyjeździe, obydwoje śpiewali, ale pierwszy Igor padał:-)
jakaś taka bez weny jestem, więc uciekam
ja z pracy, jeszcze dzisiaj bez samochodu jestem, więc komunikacja miejska mnie czeka:-(
QUOTE=aniez;7244266]13x13 nie mów hop... jeszce 3 i 5 może coś 4. przebije, chociaż nie życzę.
U nas najskuteczniejszym środkiem przeciwbólowym jest... Kuba... tak się sobą chłopaki zajmują, że Bartek zapomina o ząbkowaniu, to samo przed snem, gadają, śmieją się, śpiewy idą weselne i nagle... cisza... obie sztuki odpływają w jednym czasie [/QUOTE]
u mnie, jak byliśmy na wyjeździe, obydwoje śpiewali, ale pierwszy Igor padał:-)
jakaś taka bez weny jestem, więc uciekam
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
melduje się że jesteśmy w domu bezpiecznie.
Ale spadam ogarnąć pranie i dom bo jutro o 23 wybywam na baseny na Węgry
Ale spadam ogarnąć pranie i dom bo jutro o 23 wybywam na baseny na Węgry
Nata skieruje do Ciebie jeszcze raz pytanie, bo albo mi umknęła odpowiedz, albo Tobie pytanie heheh :-)
Gdzie byliście z Julką w górach, bow eim że byliście i podpowiedziałabyś co nieco. Bo my z W to tacy wysokogórscy ale wiadomo, że z Antosią w wysokie góry nie pójdziemy :-) Jakieś podopowedzi ??
Gdzie byliście z Julką w górach, bow eim że byliście i podpowiedziałabyś co nieco. Bo my z W to tacy wysokogórscy ale wiadomo, że z Antosią w wysokie góry nie pójdziemy :-) Jakieś podopowedzi ??
Nata skieruje do Ciebie jeszcze raz pytanie, bo albo mi umknęła odpowiedz, albo Tobie pytanie heheh :-)
byliśmy w Tatrach - w Zakopanym mieliśmy kwaterę - trochę na uboczu, ale bardzo fajnie. A jeżeli chodzi o chodzenie po górach - to byliśmy na Morskim Oku, Gubałówce, Kasprowym - pojechaliśmy też do Parku miniatur i Dinolandii do Inwałdu (to jakieś 10km od Wadowic).
Ja też wysokogórska więc maiłam nadzieję, że się da no i Kasprowy się dał - można w zakopcu w sklepach podróżniczych wypożyczyć specjalne nosidełko dla dzieci. Na Morskim byliśmy z Julką w wózku - taki 9km spacer :"PP
Ja polecam - zmiana otoczenia, klimatu.
jak będziesz miała jeszcze pytania to pisz - my byliśmy 5 dni, więc też nie dało się dużo zrobić, a i snieg nas w maju złapał P
Witam:-)
Wyobraźcie sobie, że moja mała pchła przespała prawie 13h!! Obudziła się normalnie o 7.30. Miała ciocia Daga rację, aby jej nie wybudzać ok.20:00 tylko przewinąć, nakarmić i pozwolić spać.
Rano eksperymentowałam ze śniadaniem tzn. postanowiłam nie karmić Lenki tylko dałam jej szynkę, schab pieczony, żółty ser, rzodkiewkę i ogórka na miseczce - eksperyment się powiódł, bo zjadła więcej niż zazwyczaj Teraz niusia śpi, a ja muszę dokumenty do księgowej naszykować i opisy do aukcji napisać, bo postanowiłam przewietrzyć szafę i buty w których nie chodzę powystawiać.
aniez - ja kilka dni temu wybierałam fotki do ramek i też się z M. wzruszaliśmy przeglądając małą szkrabinkę:-)
kamisia - współczuję niewyspania..
Agnieszka - wypadu na basen zazdroszczę:-)
isabela - udanego wypoczynku!
Wyobraźcie sobie, że moja mała pchła przespała prawie 13h!! Obudziła się normalnie o 7.30. Miała ciocia Daga rację, aby jej nie wybudzać ok.20:00 tylko przewinąć, nakarmić i pozwolić spać.
Rano eksperymentowałam ze śniadaniem tzn. postanowiłam nie karmić Lenki tylko dałam jej szynkę, schab pieczony, żółty ser, rzodkiewkę i ogórka na miseczce - eksperyment się powiódł, bo zjadła więcej niż zazwyczaj Teraz niusia śpi, a ja muszę dokumenty do księgowej naszykować i opisy do aukcji napisać, bo postanowiłam przewietrzyć szafę i buty w których nie chodzę powystawiać.
aniez - ja kilka dni temu wybierałam fotki do ramek i też się z M. wzruszaliśmy przeglądając małą szkrabinkę:-)
kamisia - współczuję niewyspania..
Agnieszka - wypadu na basen zazdroszczę:-)
isabela - udanego wypoczynku!
my mamy problem bo Julka budzi się raz w nocy na jedzenie - dostaje 150ml mleka i śpi do rana. Ostatnio usłyszeliśmy, że jest już za duża na nocne jedzenie - więc zaczynamy ją odzwyczajać - nie jest łatwo - bo się paskuda przyzwyczaiła. Może macie jakieś metody poza rozcieńczonym mlekiem
reklama
Katik
...jestem mamą...
Martus, podaj mi dokladnie ktore chceszKatik potrzebowalabym tran dla maluchow EyeQ Baby...z tym ze nie pali mi sie
tu jest boots (z tym, ze nie widze dla dzieci, wszystkie sa powyzej 3 roku zycia):
Search results
ale spojrzalam tez na ebay, i widze ze chyba jest taniej i sa dla maluszkow:
eye q baby | eBay UK
troszke marudzila, dalam jej moja podusie do przytulenia, i padla :-)I jak??? Padła???
Taaaaka burze mielismy w nocy, ze masakra. Glowa o malo mi nie eksplodowala na ta zmiane pogody! Dzis nadal boli, ale mam nadzieje, ze zmierza ku lepszemu.
Izabella, udanego urlopu!