reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ależ tu 'ruch' :-D

Elvie- na 'Piratach' byliśmy :-)
Nata- u nas 2 górne czwórki raczyły wyjść w komppecie z 2 górnymi dwójkami, teraz taki sam komplet idzie na dole i się strasznie ta moja bida męczy... ale śmiesznie wygląda, bo na górze ma 1, 2 i 4 czyli sześć zębów, a na dole tylko dwie jedynki wyszły ;-) Biorąc pod uwagę, że pierwszy ząb wyszedł, jak B. miał 5 miesięcy, to ja nie wiem, czy w tym tempie wyrobimy się przed jego osiemnastką :-D

Dzien dobry!

Matko, za nami koszmarna noc, duszno bylo tak strasznie, ze spac sie nie dalo. Nawet Polinka sie wiercila i kokosila na wszystkie strony. Dzis ciepelka ciag dalszy, ale parno przeokropnie, no i na wieczor paskudne burze zapowiadaja i sztorm na morzu...
Poki nie pada to spadamy zaraz na spacerek, by przed poludniowym slonkiem zdazyc sie schowac.

witam się z pracy :-(
Ale mi się nie chce. te 3 tygodnie jakoś mi tak szybko zleciały. No i pracuje już 8h, niby tylko godzina, a jak się dłuźy:szok:
Weekend miałam grilowo imprezowy, mimo nieciekawej pogody było bardzo fajnie. W sobotę nawet winka trochę wipiłam, bo zdecydowalismy sie spać na miejscu.
I jeszcze w sobotę na rybach bylismy, tzn. na rybach b z Igorem, a my z Alicją tylko do towarzystwa, ale nawet fajnie było.

tez ostatnio o niej myslalam i o Ewce i Beti...

.

jakoś coraz mniej i mniej tutaj mam zostało...

A ja tylko na chwilkę, mam ciężką anginę 4 raz od porodu ale tym razem to już przegięcie. Wróciłam od lekarza z antybolem a przełknięcie płynu to dla mnie dzisiaj nie lada wyzwanie. Chodzę w maseczce, żeby Paulinki nie zarazić :no:
Ogólnie zdechnięta jestem :-(

Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki

współczuję i zdrówka życzę

pozdrowionka dla wszystkich, bo uciekam

Dziewczyny jestem na chwilę -jeeeesu szok jakiś -trzy tygodnie bez netu za to z marudzącą Alicją i jej armią zębów... co jak co ale czwórki to są nie do pobicia z wyłażeniem... kto powiedział że pierwsze zęby są najgorsze???

u nas ok -dzieć rośnie jak na drożdżach -matka się trzyma jakoś
dajemy same radę...

uciekam bo zaraz do domku:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem i ja, w końcu dotarliśmy z tych Gliwic, 7 godz w podróży, żeby spędzić u p dr 15min :szok: ale jest dobrze z gryzieniem u Paulinki, z mową za wcześnie, mała jest w grupie wysokiego ryzyka dyzartrii ale widzimy się za 4 miesiące, więc może coś się już da ustalić w tej kwestii. No i jeszcze raz tam musimy jechać na koniec sierpnia do neurologa, bo potrzebna jest jego opinia i kolejna opinia psychologa. Mam nadzieję, ze to ostatnie przed urlopem zdążę załatwić.

Angina przechodzi, bynajmniej antybiotyk działa i mogę już normalnie przełykać ale osłabiona jestem nadal.

salamandra aż 16 zębów? U nas było 5 a teraz w ciągu tyg 2 wyszły górna i dolna 2. Jeszcze jedna dolna 2 i bedzie komplet 8 szt ;-)

Zmykam kawkę pić, bo chyba zasnę nad klawiaturą :-)

Witam,
mała mi padła na chwilkę zapewne, bo wyszalała się na placu zabaw.
My mamy zębów 6, siódmy jest taki tyci-tyci a ósmy się właśnie przebija.
Jak już wyjdzie to będziemy miały komplet - jedynki i dwójki, górne i dolne:-)

Właśnie oglądamy wiadomości.. Nie wiem, czy słyszałyście o tych zabawach dzieci w aucie, jedna 2,5-roczna dziewczynka poparzona walczy o życie:-( Inna również. Rodzice pozwolili się bawić w samochodzie. Co za kretynizm:wściekła/y:

13x13 nie mów hop... jeszce 3 i 5 :-D może coś 4. przebije, chociaż nie życzę.

U nas najskuteczniejszym środkiem przeciwbólowym jest... Kuba... tak się sobą chłopaki zajmują, że Bartek zapomina o ząbkowaniu, to samo przed snem, gadają, śmieją się, śpiewy idą weselne i nagle... cisza... obie sztuki odpływają w jednym czasie :-D

reklama
a u nas 8 zębów już od dawien dawna i ni widu ni słychu że klolejne w natarciu
salamandra- normalnie nie do uwierzenia jak Adasiowi szybko żebolki wylazły- w tej malusiej paszczy tyle zębów??no ale ma chłopak z bani ząbkowanie!!
no dobra to tyle mojej aktywności w tym dziale ide dalej:)

Do góry