reklama
aniez
Fanka BB :)
Ależ tu 'ruch'
Elvie- na 'Piratach' byliśmy :-)
Nata- u nas 2 górne czwórki raczyły wyjść w komppecie z 2 górnymi dwójkami, teraz taki sam komplet idzie na dole i się strasznie ta moja bida męczy... ale śmiesznie wygląda, bo na górze ma 1, 2 i 4 czyli sześć zębów, a na dole tylko dwie jedynki wyszły ;-) Biorąc pod uwagę, że pierwszy ząb wyszedł, jak B. miał 5 miesięcy, to ja nie wiem, czy w tym tempie wyrobimy się przed jego osiemnastką
Elvie- na 'Piratach' byliśmy :-)
Nata- u nas 2 górne czwórki raczyły wyjść w komppecie z 2 górnymi dwójkami, teraz taki sam komplet idzie na dole i się strasznie ta moja bida męczy... ale śmiesznie wygląda, bo na górze ma 1, 2 i 4 czyli sześć zębów, a na dole tylko dwie jedynki wyszły ;-) Biorąc pod uwagę, że pierwszy ząb wyszedł, jak B. miał 5 miesięcy, to ja nie wiem, czy w tym tempie wyrobimy się przed jego osiemnastką
Katik
...jestem mamą...
Dzien dobry!
Matko, za nami koszmarna noc, duszno bylo tak strasznie, ze spac sie nie dalo. Nawet Polinka sie wiercila i kokosila na wszystkie strony. Dzis ciepelka ciag dalszy, ale parno przeokropnie, no i na wieczor paskudne burze zapowiadaja i sztorm na morzu...
Poki nie pada to spadamy zaraz na spacerek, by przed poludniowym slonkiem zdazyc sie schowac.
Matko, za nami koszmarna noc, duszno bylo tak strasznie, ze spac sie nie dalo. Nawet Polinka sie wiercila i kokosila na wszystkie strony. Dzis ciepelka ciag dalszy, ale parno przeokropnie, no i na wieczor paskudne burze zapowiadaja i sztorm na morzu...
Poki nie pada to spadamy zaraz na spacerek, by przed poludniowym slonkiem zdazyc sie schowac.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
witam się z pracy :-(
Ale mi się nie chce. te 3 tygodnie jakoś mi tak szybko zleciały. No i pracuje już 8h, niby tylko godzina, a jak się dłuźy
Weekend miałam grilowo imprezowy, mimo nieciekawej pogody było bardzo fajnie. W sobotę nawet winka trochę wipiłam, bo zdecydowalismy sie spać na miejscu.
I jeszcze w sobotę na rybach bylismy, tzn. na rybach b z Igorem, a my z Alicją tylko do towarzystwa, ale nawet fajnie było.
jakoś coraz mniej i mniej tutaj mam zostało...
współczuję i zdrówka życzę
pozdrowionka dla wszystkich, bo uciekam
Ale mi się nie chce. te 3 tygodnie jakoś mi tak szybko zleciały. No i pracuje już 8h, niby tylko godzina, a jak się dłuźy
Weekend miałam grilowo imprezowy, mimo nieciekawej pogody było bardzo fajnie. W sobotę nawet winka trochę wipiłam, bo zdecydowalismy sie spać na miejscu.
I jeszcze w sobotę na rybach bylismy, tzn. na rybach b z Igorem, a my z Alicją tylko do towarzystwa, ale nawet fajnie było.
tez ostatnio o niej myslalam i o Ewce i Beti...
.
jakoś coraz mniej i mniej tutaj mam zostało...
A ja tylko na chwilkę, mam ciężką anginę 4 raz od porodu ale tym razem to już przegięcie. Wróciłam od lekarza z antybolem a przełknięcie płynu to dla mnie dzisiaj nie lada wyzwanie. Chodzę w maseczce, żeby Paulinki nie zarazić
Ogólnie zdechnięta jestem :-(
Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki
współczuję i zdrówka życzę
pozdrowionka dla wszystkich, bo uciekam
Dziewczyny jestem na chwilę -jeeeesu szok jakiś -trzy tygodnie bez netu za to z marudzącą Alicją i jej armią zębów... co jak co ale czwórki to są nie do pobicia z wyłażeniem... kto powiedział że pierwsze zęby są najgorsze???
u nas ok -dzieć rośnie jak na drożdżach -matka się trzyma jakoś
dajemy same radę...
uciekam bo zaraz do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas ok -dzieć rośnie jak na drożdżach -matka się trzyma jakoś
dajemy same radę...
uciekam bo zaraz do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Jestem i ja, w końcu dotarliśmy z tych Gliwic, 7 godz w podróży, żeby spędzić u p dr 15min ale jest dobrze z gryzieniem u Paulinki, z mową za wcześnie, mała jest w grupie wysokiego ryzyka dyzartrii ale widzimy się za 4 miesiące, więc może coś się już da ustalić w tej kwestii. No i jeszcze raz tam musimy jechać na koniec sierpnia do neurologa, bo potrzebna jest jego opinia i kolejna opinia psychologa. Mam nadzieję, ze to ostatnie przed urlopem zdążę załatwić.
Angina przechodzi, bynajmniej antybiotyk działa i mogę już normalnie przełykać ale osłabiona jestem nadal.
salamandra aż 16 zębów? U nas było 5 a teraz w ciągu tyg 2 wyszły górna i dolna 2. Jeszcze jedna dolna 2 i bedzie komplet 8 szt ;-)
Zmykam kawkę pić, bo chyba zasnę nad klawiaturą :-)
Angina przechodzi, bynajmniej antybiotyk działa i mogę już normalnie przełykać ale osłabiona jestem nadal.
salamandra aż 16 zębów? U nas było 5 a teraz w ciągu tyg 2 wyszły górna i dolna 2. Jeszcze jedna dolna 2 i bedzie komplet 8 szt ;-)
Zmykam kawkę pić, bo chyba zasnę nad klawiaturą :-)
Witam,
mała mi padła na chwilkę zapewne, bo wyszalała się na placu zabaw.
My mamy zębów 6, siódmy jest taki tyci-tyci a ósmy się właśnie przebija.
Jak już wyjdzie to będziemy miały komplet - jedynki i dwójki, górne i dolne:-)
Właśnie oglądamy wiadomości.. Nie wiem, czy słyszałyście o tych zabawach dzieci w aucie, jedna 2,5-roczna dziewczynka poparzona walczy o życie:-( Inna również. Rodzice pozwolili się bawić w samochodzie. Co za kretynizm
mała mi padła na chwilkę zapewne, bo wyszalała się na placu zabaw.
My mamy zębów 6, siódmy jest taki tyci-tyci a ósmy się właśnie przebija.
Jak już wyjdzie to będziemy miały komplet - jedynki i dwójki, górne i dolne:-)
Właśnie oglądamy wiadomości.. Nie wiem, czy słyszałyście o tych zabawach dzieci w aucie, jedna 2,5-roczna dziewczynka poparzona walczy o życie:-( Inna również. Rodzice pozwolili się bawić w samochodzie. Co za kretynizm
aniez
Fanka BB :)
13x13 nie mów hop... jeszce 3 i 5 może coś 4. przebije, chociaż nie życzę.
U nas najskuteczniejszym środkiem przeciwbólowym jest... Kuba... tak się sobą chłopaki zajmują, że Bartek zapomina o ząbkowaniu, to samo przed snem, gadają, śmieją się, śpiewy idą weselne i nagle... cisza... obie sztuki odpływają w jednym czasie
U nas najskuteczniejszym środkiem przeciwbólowym jest... Kuba... tak się sobą chłopaki zajmują, że Bartek zapomina o ząbkowaniu, to samo przed snem, gadają, śmieją się, śpiewy idą weselne i nagle... cisza... obie sztuki odpływają w jednym czasie
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
a u nas 8 zębów już od dawien dawna i ni widu ni słychu że klolejne w natarciu
salamandra- normalnie nie do uwierzenia jak Adasiowi szybko żebolki wylazły- w tej malusiej paszczy tyle zębów??no ale ma chłopak z bani ząbkowanie!!
no dobra to tyle mojej aktywności w tym dziale ide dalej
salamandra- normalnie nie do uwierzenia jak Adasiowi szybko żebolki wylazły- w tej malusiej paszczy tyle zębów??no ale ma chłopak z bani ząbkowanie!!
no dobra to tyle mojej aktywności w tym dziale ide dalej